Şimdi Ara

Samsung'un Türkiyede Sattığı Tv'lerde Philips Hue Çalıştıramamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sevgiler, saygılar arkadaşlar. Biraz samsung türkiye yönetimini şikayet edip birazda sizden derdime çare bulmama yardımcı olamınızı isteyeceğim.


    Öncelikle bir kaç ay önce Q70BAT kodlu Samsung tv aldım tabi ürün son teknoloji samsung her şey vardır bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyordum. Aklımı kurcalayan tek şey android tv değilde samsung'un kendi tizen işletim sistemiydi ama onun içinde samsung markasına güvendim açıkcası. Ama güvenmemem gereken samsung markası değilmişte samsung türkiye birimiymiş.


    Her neyse konuyu uzatmadan asıl olayımıza geleyim. Tv arkasına güzel gözüksen film, dizi, maç vs izlerken güzel bir ortam yaratmak için philips hue ambians ışıklarından aldım fakat samsung smart hub'da philips hue sync uygulaması yüklü değil. Aradım taradım samsung tükiye ile görüştüm ve tek dedikleri diğer ülkelerde olduğu fakat türkiyede desteklemediği. Bayağı çetrefilli bir görüşme yaptıktan sonra tabi ki sorunu çözmediler ve beni başlarından savdılar.


    Şuan şu yardımı bekliyorum ki bu philips hue sync uygulaması diğer ülkelerin smart hub'da kullanılabilir durumda. Ben bu aldığımız bu aydınlatma sistemini tv'me nasıl senkronize edebilirim, kullanbilirim. Konu hakkında bilgi sahibi yada çözüm önerebilecekler varsa seve seve dinlemek isterim. Teşekkürlerr.........








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.