< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG 32' LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 (G80SD) 4K OLED KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (3. sayfa)

-
-
Monitörü açınca piksellerle ilgili bir uyarı çıkıyor görmüşsünüzdür (güç kapatılınca temizleme işlemi yapılır gibi bir şeydi) Neyse dün bilgisayarı kapatınca baktım prizlden hala 20 watt güç çekiliyor prizde sadece monitörün fişini takılı bıraktım anladım ki 20 watt'ı monitör çekiyor. Herhalde 10 dakika sürdü sonra normal bir watta düştü. Yani demek istediğim bilgisayarı kapatsanız bile monitör 10 15 dakika elektriğe bağlı kalsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
merhaba dostum
Samsung Odyssey G8 LS32DG802SUXUF 32 için takas isteğinin olduğunu yazmışsın teklifin hala geçerlimi
-
evet hocam nakite ihtiyacım olduğu ve aynı zamnda monitörde ihtiyaç olduğu için 2k veya 4k ips modeleşrle düşünebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özel mesaj attım
-
1 aydır kullanıyorum çok memnunum ancak bir kaç arkadaş bu monitörün gerçek 4k 240hz olmadığını upscale oldugunu söylüyorlar bilgisi olan varmıdır. display port 1.4 den dolayıymış
-
iki gün önce siparişim elime ulaştı. Bu fiyat aralığında alınacak en güzel monitör bence. Daha iyileri illa ki vardır fakat iki üç katı fiyat. öncesinde Samsung G9 oled , LG 45 inç oled kullandım, Boyut olarak ideal, görüntü oldukça muazzam. Hdm ile 30, DP ile 60 hz alabildim, muhtemelen benim şuanki dandik gtx 760 ekran kartındandır. şu sistemde bile çok güzel görünüyor.
alırken önemsemedim ama şuan aşırı sevdiğim diğer bir konu Smart tarafı, Netflix amazon ve disney üyeliklerim var, HDR10+ filmler bu monitörde muhteşem izleniyor, Hz değerinden belki filmler çok akıcı ve gerçekçi, hali hazırda Samsung Qled (Q70R) 165 ekran tv kullanıyorum ama filmleri sanırım artık bu monitörden izleyeceğim. Hepsiburada da 35K ya inmişti ordan aldım.
Ryzen 9 9950x3d ve rx 9070xt sipariş vereceğim sanırım bu sistemle çok güzel görüntüler alacağıma inanıyorum.
Şimdilik çok memnun kaldım.
-
Merhabalar.Monitörü dün bende teslim alarak aranıza katıldım.Şunu öğrenmek istiyorum eski monitörümde display port kullanıyordum.Sizce HDMI mı display portla mı kullanırsam performansı daha yüksek alırım monitörden. Birde monitöre hiç ayar yapmadım. Hangi ayarları yapmam gerekiyor? niye ayar yapmamız gerekiyor?kıymetli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba Hocam
bende yaklaşık 3 haftadır bu monitörü kullanıyorum. hdmi bağlantıda vrr flickering dediğimiz oyunlarda parlama dalgalanma benzeri bir sorun oluyor diyorlar dp de bu yok denecek kadar az fakat 1 saniyelik ekranda görüntünün gidip gelmesi sorunu var diyorlar(bu sorun bende de mevcut) ben dp den devam ediyorum isterseniz hdmi ı da deneyebilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 14 Mayıs 2025; 12:23:11 > -
Vrr flicker bütün oledlerin sorunu(hdmi ve dp arasında da bir fark olabilir ama sorun oledlerin temel sorunu), genelde sorunun olmasını önlemek adına fpsin çok düşmeyeceği senaryoyu öneriyorlar. 1 saniyelik droplar sanıyorum dscden dolayı meydana geliyor(en azından Samsung'un bunu idare edememesinden) ve herkeste var benim de gözlemlediğim kadarıyla ama hdmi 2.1 bant genişliği dp 1.4 den daha yüksek olduğu için bu tip sıkıntılar ya olmuyor ya da daha nadir oluyor, haliyle bu monitörde hdmi kullanmak da mantıklı bir seçenek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X