Şimdi Ara

SAMSUNG 32' LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 (G80SD) 4K OLED KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
24
Favori
7.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar slmlar indirimden almış olduğum monitörü maddi sıkıntılar yüzünden satmayı düşünüyorum 2k 4k ips model momitörlerle takasda yapabilirim, ihtiyacı olan varsa pm den iletişime geçebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monitörü açınca piksellerle ilgili bir uyarı çıkıyor görmüşsünüzdür (güç kapatılınca temizleme işlemi yapılır gibi bir şeydi) Neyse dün bilgisayarı kapatınca baktım prizlden hala 20 watt güç çekiliyor prizde sadece monitörün fişini takılı bıraktım anladım ki 20 watt'ı monitör çekiyor. Herhalde 10 dakika sürdü sonra normal bir watta düştü. Yani demek istediğim bilgisayarı kapatsanız bile monitör 10 15 dakika elektriğe bağlı kalsın.

• Monitörden bende aldım, bugün elime geçti. Neyseki ölü pixel çıkmadı. TFTCentral videosundaki ayarları da yaptım, HDR açık şekilde parlaklık oldukça iyi.

SAMSUNG 32" LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 (G80SD) 4K OLED KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU]
    SAMSUNG 32" LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 (G80SD) 4K OLED KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 28 Şubat 2025; 0:29:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IsPraNo kullanıcısına yanıt

merhaba dostum

Samsung Odyssey G8 LS32DG802SUXUF 32 için takas isteğinin olduğunu yazmışsın teklifin hala geçerlimi

özel mesaj attım

• iki gün önce siparişim elime ulaştı. Bu fiyat aralığında alınacak en güzel monitör bence. Daha iyileri illa ki vardır fakat iki üç katı fiyat. öncesinde Samsung G9 oled , LG 45 inç oled kullandım, Boyut olarak ideal, görüntü oldukça muazzam. Hdm ile 30, DP ile 60 hz alabildim, muhtemelen benim şuanki dandik gtx 760 ekran kartındandır. şu sistemde bile çok güzel görünüyor.

alırken önemsemedim ama şuan aşırı sevdiğim diğer bir konu Smart tarafı, Netflix amazon ve disney üyeliklerim var, HDR10+ filmler bu monitörde muhteşem izleniyor, Hz değerinden belki filmler çok akıcı ve gerçekçi, hali hazırda Samsung Qled (Q70R) 165 ekran tv kullanıyorum ama filmleri sanırım artık bu monitörden izleyeceğim. Hepsiburada da 35K ya inmişti ordan aldım.

Ryzen 9 9950x3d ve rx 9070xt sipariş vereceğim sanırım bu sistemle çok güzel görüntüler alacağıma inanıyorum.

Şimdilik çok memnun kaldım.

• Merhabalar.Monitörü dün bende teslim alarak aranıza katıldım.Şunu öğrenmek istiyorum eski monitörümde display port kullanıyordum.Sizce HDMI mı display portla mı kullanırsam performansı daha yüksek alırım monitörden. Birde monitöre hiç ayar yapmadım. Hangi ayarları yapmam gerekiyor? niye ayar yapmamız gerekiyor?kıymetli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ryzen 5 3600//B450 TomahawkMax //Sapphire RX5700XT Nitro + //Corsair Vengeance LPX 3200Mhz CL16 (8X2)GB//HIGH POWER 850W 80+ GOLD SUPERGD//Corsair Carbide Spec Delta KAsa//Corsair H100i Platinium 240mm//Adata XPG Pro ASX8200 512GB//Seagate İronWolf 4TB
  • Yasinn_D Y kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam

bende yaklaşık 3 haftadır bu monitörü kullanıyorum. hdmi bağlantıda vrr flickering dediğimiz oyunlarda parlama dalgalanma benzeri bir sorun oluyor diyorlar dp de bu yok denecek kadar az fakat 1 saniyelik ekranda görüntünün gidip gelmesi sorunu var diyorlar(bu sorun bende de mevcut) ben dp den devam ediyorum isterseniz hdmi ı da deneyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 14 Mayıs 2025; 12:23:11 >

Vrr flicker bütün oledlerin sorunu(hdmi ve dp arasında da bir fark olabilir ama sorun oledlerin temel sorunu), genelde sorunun olmasını önlemek adına fpsin çok düşmeyeceği senaryoyu öneriyorlar. 1 saniyelik droplar sanıyorum dscden dolayı meydana geliyor(en azından Samsung'un bunu idare edememesinden) ve herkeste var benim de gözlemlediğim kadarıyla ama hdmi 2.1 bant genişliği dp 1.4 den daha yüksek olduğu için bu tip sıkıntılar ya olmuyor ya da daha nadir oluyor, haliyle bu monitörde hdmi kullanmak da mantıklı bir seçenek.

• Arkadaşlar bu monitör ile ilgili bir sorum olacak.Bilgisayar kapanırken direk kapanmıyor kumandadan gücu kapatmanız gerekiyor gibi bir secenege tıklamanız gerekiyor.Bunu direk nasıl kapatabiliyoruz.Yada bekleme moduna geçerkende aynı şekilde 1dk lık bir süre çıkıyor.

• Bende bu üründen geçen hafta sipariş verdim fakat standa takıp oturma pozisyonunda görüntü ortada şişkin kenarlarda geriye doğru gibi panel düz onda sorun yok ama görüntü bombeli gibi üstten alttan yandan veya 3 metre uzaktan bakıldığında görüntü düz, ekran görüntüsü alınca veya telefon kamerası ile çekince görüntü normal 4 farklı kişi baktı yine aynı sorunu tespit etti bu ekranlarda görüntü karakteri böyle mi yoksa bana gelen cihazlar mı sorunlu? değişime verdim yeni sıfır ürün geldi yine aynı sorun var? Aşağıya bana ait olmayan fakat derdimi özetleyen bir resim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseasew -- 29 Mayıs 2025; 14:59:37 >

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Evet kapanmıyor. Ben bilgisayarı kapatırken kumandadan monitörü de kapatıyorum. Monitör kapalı konumda 5-10 dk süre boyunca yaklaşık 30 wattlık güç harcıyor galiba yenileme işlemi yapıyor ve bunu her seferinde yapıyor. O yüzden hemen güçten de kesmiyorum.

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt

Pc yi kapattığımda bekleme moduna alıp kapanıyor geri sayım olmuyor bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba hocam. Benim de monitörüm şimdi geldi. Bende baktığımda aynı şeyi görüyorum. Ortası sanki şişmiş gibi ama uzaktan bakınca sorun yok. Siz ne yaptınız acaba?

AMD Ryzen 9 9950x3D @Asus ROG Ryujin III Exteme Asus Crosshair X670E Extreme | MSI RTX 5070 ti Vanguard G.skill Tridentz RGB 2x16GB DDR5 6000CL3038 SAMSUNG 980 Pro M2 SSD Asus ROG Helios 1TB QNAP TS 464 @ 16 TB ASUS ROG Thor 1200w Platinium Corsair K95 Logitech G502 // Lightspeed @Steelseries mass
  • Arkadaşlar bende bugün Samsung Oled G8 27inç 4k 240hz olanını eğitim indirimi ile 27k civarına aldım. Diğer konuyada yazdığım gibi Asus Msı Kadar olmasada orta vadede iş görüceğini düşünüyorum. Bunula ilgili kullanan varsa ilk yapılması gereken ayarlar nelerdir? Belirli bir ayarı varmıdır?

Sistemde 9800x3d ve Rtx 4090 var.

Ama özellikle ps5 de kullanıcağım.

Birde Vesa 100x100 askı aparatı içinde yok sanırım her askıaparatı uyuyormu? Arkası biraz değişik geldi bana

2015 Peugeot 2008 E-Hdi Auto6R Allure CamTavan Techno Gri Anakart:Asus Croshair Hero VII X470 ///Kasa :Thermaltake View 71TG Rgb Edition /// İşlemci:Amd Ryzen 7 2700X ///İşlemci Soğutucu: Thermaltake Floe Riing 360mm Rgb Sıvı soğutma///Ekran Kartı:Asus Rog Strix Gtx 1080Tİ OC edition /// Hdd: Samsung 960 Pro 250gb M2 SSD 2 Tb Seagate Barracuda 7200rpm Corsair 240 Gb SSD Seagate 1 Tb 7200rpm Hdd///Ram: Gskill FlareX ddr4 3200mhz Cl14 dual kit///Klavye:Logitech G910 Orion Spectrum ////Mouse: Logitech G 502 spectrum /// Kulaklık:Logitech G633 Arthemis Spectrum PowerThermaltake ToughPower Grand Series Full modüler 850W rgb Psu/// monitörASus PG278QR 27'' 1ms 165hz Gsync Monitör/// Telefon Samsung S10 128gb /// Konsol Xbox360S 250 Gb kinect Xkey 500gb Hdd...///LaptopAcer V3-772g Notebook Core İ5 4200 12Gb DDR3 Ram 1 TB HDD 2 GB Nvidia GTX850 DDR5 17.3'' HD ekran Win 8.1SoğutucuZalman NC3000
  • serhan83fb kullanıcısına yanıt
    North Bayou H100 ile kullanıyorum çok memnunum.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Şuanki vesa aparatıma uyar ozaman direk ona takar denerim. Sizdekide 27'' olan modelimi?

Eğer öyleyse ben display port ile bağlıyacağım pc yi monitöre dp1. 4 ile bağlayınca 240 hz verşmyor diyorlar doğrumudur?

İlk kurulumda yapmak gereken ayarlar nedir?

2015 Peugeot 2008 E-Hdi Auto6R Allure CamTavan Techno Gri Anakart:Asus Croshair Hero VII X470 ///Kasa :Thermaltake View 71TG Rgb Edition /// İşlemci:Amd Ryzen 7 2700X ///İşlemci Soğutucu: Thermaltake Floe Riing 360mm Rgb Sıvı soğutma///Ekran Kartı:Asus Rog Strix Gtx 1080Tİ OC edition /// Hdd: Samsung 960 Pro 250gb M2 SSD 2 Tb Seagate Barracuda 7200rpm Corsair 240 Gb SSD Seagate 1 Tb 7200rpm Hdd///Ram: Gskill FlareX ddr4 3200mhz Cl14 dual kit///Klavye:Logitech G910 Orion Spectrum ////Mouse: Logitech G 502 spectrum /// Kulaklık:Logitech G633 Arthemis Spectrum PowerThermaltake ToughPower Grand Series Full modüler 850W rgb Psu/// monitörASus PG278QR 27'' 1ms 165hz Gsync Monitör/// Telefon Samsung S10 128gb /// Konsol Xbox360S 250 Gb kinect Xkey 500gb Hdd...///LaptopAcer V3-772g Notebook Core İ5 4200 12Gb DDR3 Ram 1 TB HDD 2 GB Nvidia GTX850 DDR5 17.3'' HD ekran Win 8.1SoğutucuZalman NC3000
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.