Şimdi Ara

Samsung 2232Bw Monitör Ps3Te ÇALIŞMIYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitede araştırırken bir topicte 2232 nin Ps3 desteklemediğini okudum doğruluk payı nedir ?? Bilen varmı ?? Tam monitörü almaya niyetlendim şimdi bu kafamı karıştırdı zaten bütçe kısıtlı Ps3 e Lcd alamadığımdan böyle bi çözüme gittim paramı sokağa atmak istemem. Anlayanlar bir yardımcı olsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanaait -- 28 Ekim 2007; 16:32:12 >

• Yokmu beyler bi yardım edicek kimse ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkanaait

Yokmu beyler bi yardım edicek kimse ??
    tam emin değilim ama HDMI girişi yoksa PS3 bağlayamıyorsun özelliklerine bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtr

tam emin değilim ama HDMI girişi yoksa PS3 bağlayamıyorsun özelliklerine bir bak.

Alıntıları Göster
    Hdmı a gerek yok Dvı dan bağlayabiliyorsun Ps3ü yinede sağol dostum.
  • quote:

Hdmı a gerek yok Dvı dan bağlayabiliyorsun Ps3ü yinede sağol dostum.

Alıntıları Göster
    Bu monitörü alıp PS3 te deneyen yokmu arkadaşlar ??
  • quote:

Bu monitörü alıp PS3 te deneyen yokmu arkadaşlar ??

Alıntıları Göster
    madem ps3 dvi ile de bağlanıyor nasıl desteklemesin bu monitör? bazı forumlarda 931bw bile öneriyolardı ps3 için, o destekliyosa bu zaten destekliyodur. sadece bildiğiöm kadarıyla ps3te 19ws öneriyola, daha büyük ekran olunca görüntünün netliği azalıyomuş o kadar. kafaya takılacak kadar bi etkisi olacağını sanmıyorum. ama sırf ps3 için alacaksan git benq nun hdmi girişli monitörünü al, büyük ekran istiyosan da full hd bir tv :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alighieri

madem ps3 dvi ile de bağlanıyor nasıl desteklemesin bu monitör? bazı forumlarda 931bw bile öneriyolardı ps3 için, o destekliyosa bu zaten destekliyodur. sadece bildiğiöm kadarıyla ps3te 19ws öneriyola, daha büyük ekran olunca görüntünün netliği azalıyomuş o kadar. kafaya takılacak kadar bi etkisi olacağını sanmıyorum. ama sırf ps3 için alacaksan git benq nun hdmi girişli monitörünü al, büyük ekran istiyosan da full hd bir tv :D

Alıntıları Göster
    destekliyor merak etmeyin HDCP desteğinin olması önemli o da zaten var dvi-hdmi bağlantısı ile ps3e bağlayabilirsiniz.......

• quote:

Orijinalden alıntı: japonozan

destekliyor merak etmeyin HDCP desteğinin olması önemli o da zaten var dvi-hdmi bağlantısı ile ps3e bağlayabilirsiniz.......

Alıntıları Göster
    Ya bende bir topicte okudum dostum. Adama özelden ulaştım. Monitörü arkadaşının aldığını ve bağladığını doğru kabloları kullanmasına rağmen çalıştıramadığını söyledi. Acaba Hdcp lerde farkmı var ?? Ben araştırdım Gametralers forumda biri bu monitörü kullandığını yazıyorda.

http://forum.donanimhaber.com/m_18632966/mpage_1/key_//tm.htm#18670175

işte linkide burada.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

arkadasın dedıgı gıbı hdcp destegı oldugu ıcın ps3 ıle kullanabılırsınız. . .

• quote:

Ya bende bir topicte okudum dostum. Adama özelden ulaştım. Monitörü arkadaşının aldığını ve bağladığını doğru kabloları kullanmasına rağmen çalıştıramadığını söyledi. Acaba Hdcp lerde farkmı var ?? Ben araştırdım Gametralers forumda biri bu monitörü kullandığını yazıyorda.

http://forum.donanimhaber.com/m_18632966/mpage_1/key_//tm.htm#18670175

işte linkide burada.

Alıntıları Göster
    226bw yi satmak için söylemiştir sana onu 2232BW mutlaka PS3 destekler arkadaşım merak etme HDCP özelliğinin olması yeter o da var zaten

• quote:

226bw yi satmak için söylemiştir sana onu 2232BW mutlaka PS3 destekler arkadaşım merak etme HDCP özelliğinin olması yeter o da var zaten

Alıntıları Göster
    Galiba haklısın dostum Gametrailers ta kullanan arkadaşa mail yazdım bana resim göndermesini ve bilgi vermesini istedim çalıştığını söylüyor HDCP olan her monitörle doğru kabloyla çalışır diyor arkadaş.

İşte yazdıkları ;

hello,

heres of picture of PS3 running on Samsung 2232BW
    sorry its very bad quality (cellphone cam)

when buying a monitor just make sure it has DVI plugin with HDCP
    any monitor with that plugin should run PS3 just fine.

also you will need HDMI to DVI cable to connect PS3 to monitor.

if you got any more questions let me know :)
    good luck

Buda Resim ;

[img=http://thumbnails.imajr.com/Samsung2232BW_389324.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanaait -- 28 Ekim 2007; 23:48:14 >

• quote:

Galiba haklısın dostum Gametrailers ta kullanan arkadaşa mail yazdım bana resim göndermesini ve bilgi vermesini istedim çalıştığını söylüyor HDCP olan her monitörle doğru kabloyla çalışır diyor arkadaş.

İşte yazdıkları ;

hello,

heres of picture of PS3 running on Samsung 2232BW
    sorry its very bad quality (cellphone cam)

when buying a monitor just make sure it has DVI plugin with HDCP
    any monitor with that plugin should run PS3 just fine.

also you will need HDMI to DVI cable to connect PS3 to monitor.

if you got any more questions let me know :)
    good luck

Buda Resim ;

[img=http://thumbnails.imajr.com/Samsung2232BW_389324.jpg]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar belki alakasız ama arkadaş konuyu açmış altına yazayım dedim bende 2232BW var ama ps3 değil xbox360 ım var üstelik bu monitörün 1680x1050 deseteklemesine rağmen xbox360 la 1920x1080 e çıktım ama sorunum şu DVI girişinden hiç görüntü alamıyorum! acaba bu benim xbox360 için aldığım VGA kablodanmı kaynaklanıyor? Kablom DVI ı desteklemiyor olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: skulz

Arkadaşlar belki alakasız ama arkadaş konuyu açmış altına yazayım dedim bende 2232BW var ama ps3 değil xbox360 ım var üstelik bu monitörün 1680x1050 deseteklemesine rağmen xbox360 la 1920x1080 e çıktım ama sorunum şu DVI girişinden hiç görüntü alamıyorum! acaba bu benim xbox360 için aldığım VGA kablodanmı kaynaklanıyor? Kablom DVI ı desteklemiyor olabilirmi?

Alıntıları Göster
    bu monitörün playstation3 ile kesin çalışıp çalışmadığını söyleyebilecek biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: skulz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: puppet53

360 ile 1920 görüntü alamazsın,720 pe destekliyor 360 bunu bilmeni isterimSen 1360 seviyesine getir çözünürlülüğü birde öyle dene

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: puppet53

360 ile 1920 görüntü alamazsın,720 pe destekliyor 360 bunu bilmeni isterimSen 1360 seviyesine getir çözünürlülüğü birde öyle dene

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende de bu monitörden var hdmi<->dvi kablo aldım çok ta güzel oldu görüntü.
    bizzat denedim çalışıyor.
    kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sorucci

arkadaşım bende de bu monitörden var hdmi<->dvi kablo aldım çok ta güzel oldu görüntü.
    bizzat denedim çalışıyor.
    kolay gelsin

Alıntıları Göster
    tam ps3 lük mönütör zaten esteklememe gibi bir durumu söz konusu bile olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

tam ps3 lük mönütör zaten esteklememe gibi bir durumu söz konusu bile olamaz

Alıntıları Göster
    peki yine dvi-d girişi olan yeni parlak panelli olan samsung 932gw'de ps3 oynanır değil mi? hdcp falan yazmıyor ama bağlantı dijital seçeneği var özelliklerde.... sizce sorun olur mu? dvi-d girişi yeterli diye biliyordum.... ne dersiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

peki yine dvi-d girişi olan yeni parlak panelli olan samsung 932gw'de ps3 oynanır değil mi? hdcp falan yazmıyor ama bağlantı dijital seçeneği var özelliklerde.... sizce sorun olur mu? dvi-d girişi yeterli diye biliyordum.... ne dersiniz??

Alıntıları Göster
    başlığa bak çalışmıyor demişsin sonra çalışıp çalışmadığını sormuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

başlığa bak çalışmıyor demişsin sonra çalışıp çalışmadığını sormuşsun

Alıntıları Göster
    2232 BW DE HDCP VAR PS3 DE HDCP DESTEGİ OLAN CİHAZLARDA ÇALIŞIR DOLAYISI İLE ÇALIŞIYOR SADECE HDMI I DVI - D YE DÖNÜŞTÜREN BİR APARAT ALCAKSIN
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet HDCP desteğinin olması gerekli.
    quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.