Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
781.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar Samsung D8000 ps3 oyunda kırılmalar yaşıyorum. Oyun ayarları için yapmam lazım. Film ve oyun için ayarlarınız neler?
  • 40D7000 için 1013.3 güncellemesini yükleyen var mıdır?
    Ne gibi değişiklikler vardır...
  • Albani hocam;
    Zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim. Şu an tatile girdik. Kısmet olursa dönüşte tavsiyelerini deneyeceğim. Muhabbetle kal...
  • çalışan bir kanal düzenleme programı varmı.? 46D8000 icin.
  • 2011 model samsung TV lerde, TV ekranının görüntü ve sesini Samsung Galaxy Tab 10.1 tablet ve Galaxy S II telefona kablosuz olarak aktarmak mümkün olacakmış. güzel bir özellik, çok işe yarayabilir

haber linki

bu arada ilgilenen olur mu bilmiyorum ama, samsung, kendi sitesinde tüm elektronik cihazlarının source kodlarını yayınlıyor

adresi burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 1 Temmuz 2011; 19:55:51 >

• source kodları ne işe yarıyor elimizde olsa neye yarar ne yapabiliriz ve örneğin ue d serisi tv lere ait yok ve üye olmak gerekiyor indirmek için bilgisi olan varsa bbiraz anlatabilirmi

iyi akşamlar
  • aslında normal kullanıcı için bir işe yaramıyor. TV işletim mantığını merak edenler için tv içindeki tüm dosyalar, çalışma yapısı vs var. ben az önce üye olmadan indirdim. örneğin, wireless siteminin kodlarını yazan kişi, çalışma mantığını anlatmış readme.txt dosyasında. ya da usb hot plug olayı ile ilgili bilgiler var. daha çok ender123' e hitap eden bir dosya
  • Yaklaşık 2 saat boyunca, Murray&Nadal yarı finalini 3D olarak NTV Spor'dan canlı olarak seyrettim. Müthiş zevk aldım. Ne baş ağrısı ne de mide bulantısı herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnızca ortamın karanlık olması gerekiyor.
  • arkadaşlar şarzlı gözlükleri 2 saat usb den doldurdum laptop tan, sonra normal yayını 2d den 3d yaptım yeşil ışık yanmasına rağmen
    3d gözlük devreye girmedi. yine şarja taktım kırmızı lambanın yanıp sönmesi şarj oluyo mu demek ?
  • çözdüm
  • arkadaşlar ib den aldığım ürünün servisini bulup haletim sorunlarımın büyük kısmı çözüldü teledünya kullanıcısıyım teledünyaya uygun modül yok denmişti ama nette araştırdım ve conax hd modülü aldım tvye taktım ayarları yaptım fakat national graphic hd şifreli diyor açılmıyor ama diğer kanallar açık bu kanalı açmamın bi yolu varmıdır ?

bir de bu teledünya modül alınca hd receiverı boşa çıktı acaba bu receiver ı başka bi yerde uydu alıcısı olarak kullanabilir miyim çanakla?
  • Arkdaşlar Samsung D8000 ps3 oyunda kırılmalar yaşıyorum. Oyun ayarları için yapmam lazım. Film ve oyun için ayarlarınız neler?
  • Samsung 46 d6510 veya 7000 için bulabileceğim en iyi fiyat ne olabilir? Samsung bayisi bir dostum araştırmamı kendi şartlarında bulacağım en iyi fiyattan daha uygun vereceğini taahhüt etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 2 Temmuz 2011; 18:50:17 >
  • Sevgililer günü katliamı 3d olarak izleminizi şiddetle tvsiye ederim.Biraz daha ekrana yaklaşıp izlerseniz vahşeti yanı başınızda hissedebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r
    Arkadaşlar bugün itibari ile teknosa dan 37D6000 3D LED TV sipariş verdim inş. iyi bir şey yapmışımdır. 40D5000 ile arasında kaldım ama bunu tercih ettim.

Arkadalae bugun itibAri ile eve gelip kurulumu yapmislar herhangi birnproblem yokmus evdekiler dedigine gore aksam denemelerimi yapacagim

Bu arada 3d gozluk olarak en ucuz hangisi yada soyle soyliyeyim bu TV ye uygun gozlukler hangi modeller

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Samsung 46 d6510 veya 7000 için bulabileceğim en iyi fiyat ne olabilir? Samsung bayisi bir dostum araştırmamı kendi şartlarında bulacağım en iyi fiyattan daha uygun vereceğini taahhüt etti
  • Arkadaslar dandirik bir uydudan sd yayinlar gercekten mukemmel hatta scart kablom altin uclu bile degil ama gercekten cok hosuma gitti gorutu 37d6000 tvim

Bu arada uumlu 3d gozlukler hangisi arkadaslar yardimlarinizibekliyorum en kisa surede ss eklenecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Samsung 46 d6510 veya 7000 için bulabileceğim en iyi fiyat ne olabilir? Samsung bayisi bir dostum araştırmamı kendi şartlarında bulacağım en iyi fiyattan daha uygun vereceğini taahhüt etti

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46d6510-3d-led-smart-tv-full-hd-116cm,-1920x1080,-4xhdmi,-dlna,-200-hz,-3xusb,-ue46d6510/productdetails.aspx?I_ID=55170

46d6510-3d-led......... 3.643 TL fiyatı kardesım vatanda

UE46D8000...... 4.660 TL

UE46D7000...... 4.236 TL

UE46D6000...... 2.880 TL

/>

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.