Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
781.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rexothek

quote:

Orijinalden alıntı: gti206

quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

quote:

Orijinalden alıntı: summi

arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucunda Sec_LinkShare ağının sırrını çözdüm
    bu ağ tahmin ettiğim gibi tvnin oluşturduğu bir ağ ve tvye bağlanıyor fakat tvyi kontrol etme gibi bi özellik yok sanki tvyi bi yönlendirici gibi kullanıyor şuan tvnin ağına bağlıyım ve nete girebiliyorum şifre meselesine gelince şifreyi bende bulamadım zaten gerek de yokmuş tv de menüye girince ağ sekmesinde swl(samsung wireless link) bölümü var oraya tıklayınca bir cihaz aranıyor diyo bu sırada laptopdan da wlan ağına tıklayınca işlem tamamlanıyo ve bağlantı kuruluyo

bu soruyu ben sormuştum kendim cevapladım bilmek isteyenler olur diye umarım başkalarına da faydam dokunmuştur

bu arada hala usbye kayıt işini çözemedim yapanlardan yardım bekliyorum

bravo dediğin yöntemi denedim ve gerçekten de nete tv üzeri girebiliyorsun fakat beni heyecanlandıran tv - pc arası direk bağlantı oldu, zira modem üzeri allshare bağlantısıyla ancak 720p görüntülerini kesintisiz alabiliyorduk, fakaaaat sayende 20 gb lık dosyaları denedim tabii 1080p görüntüleri ve kaymak gibi okundu tv tarafından

bilgisayardan SEC linkshare tıkladığımda (bu arada tv geriye doğru sayıyor) şifre istiyor bunu nasıl geçtiniz

teşekkürler

şifre kısmına bişey girme, otomatik atacak ve bağlanacak.

tamam laptopta tv geri sayarken sende sec_linkshare _b03597_ gibi birsey çıkıyor wifi ağları içinde, ona tıklayınca bağlanıyorlar

ama iphone ile deniyorum,tv geri sayarken iphoneda da o sec_linkshare ağı çıkıyor ama illa password istiyor .... 00000000
    ar denedim 1234567 ler denedim olmuyor bi şifresi kesin var ama kitapçığındada yazmıyor ,tv nin arkasındaki seri numaraları da girdim yok olmuyor.... şireli bir ağ bağlantısı oluşturuyor ama şifresi ne olabilir acaba sec_linkhare_ isimli tv nin kendi wifisinin oluşturduğu?

• Arkadaşlar bu tv leri az enerji tükettiği için aldığımız tv leri ev sinema sistemleri ile birlikte kullanmayın yada sadece oyun oynarken ve 5.1 destekli film izlerken kullanın.

Normalde eski çok yakan projeksiyon tv ile 50-60 arası gelen fatura bu tv yi alınca bi anda 80 e fırladı. 40-50 liralık beklenmedik bir fark oluştu. Bende bunun peşine düştüm.

z5500 sahibiyim.

Ses sistemi kullanılmadığı halde sadece açık olduğu zaman 35 watt
    %30 açık seste 145 watt
    %50 açık seste 200 watt civarı
    Daha fazla seslerde 300 watt gibi inanılmaz değerler tükettiğini buldum.

Yani tv izlerken kullanırsam günlük olarak. Faturaya saolsun en az 30 lira yansıtacak. Tv nin kendi hoparlörünü kullanmaya karar verdim. Sadece film izlerken vea ps3 oynarken takıyorum

Sizde benim gibi yanılgıya düşmeyin. Tv nin sesi 30 watt gayet yeterli düzeyde. Faturada 30-40 lira ses sistemi parası ödemeyin.

Led tv ise sadece 80 watt tüketiyormuş. Yani ses sistemi tv yi eski plazmalar kadar çok elektrik tüketecek hale getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Temmuz 2011; 4:05:05 >

• Merhaba arkadaşlar, bir UE55D7000 kullanıcısıyım. Geçen gün televizyon "Güncelleme Var" açıklaması yaptı ben de güncellemesine izin verdim. Fakat güncellemeden sonra televizyona bağlı harici harddiskten, güncellemeden önce oynatabildiğim 3D filmleri oynatamadığımı fark ettim. Oynatmaya çalıştığım zaman "Desteklenmeyen Dosya Biçimi" diye bir hata veriyor. Bu durum sadece 3D filmlerde söz konusu. Diğer filmleri çok güzel oynatıyor. Muhtemelen ya son yazılım sorunlu ya da Samsung, 3D Bluray oynatıcı satmak için böyle bir yol seçti. Sizin D serisi televizyonlarınızda da benzer bir durum var mı? Varsa çözebildiniz mi?
  • Arkdaşlar Samsung D8000 ps3 oyunda kırılmalar yaşıyorum. Oyun ayarları için yapmam lazım. Film ve oyun için ayarlarınız neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Arkadaşlar bu tv leri az enerji tükettiği için aldığımız tv leri ev sinema sistemleri ile birlikte kullanmayın yada sadece oyun oynarken ve 5.1 destekli film izlerken kullanın.

Normalde eski çok yakan projeksiyon tv ile 50-60 arası gelen fatura bu tv yi alınca bi anda 80 e fırladı. 40-50 liralık beklenmedik bir fark oluştu. Bende bunun peşine düştüm.

z5500 sahibiyim.

%30 açık seste 145 watt

Yani tv izlerken kullanırsam günlük olarak. Faturaya saolsun en az 30 lira yansıtacak. Tv nin kendi hoparlörünü kullanmaya karar verdim. Sadece film izlerken vea ps3 oynarken takıyorum

Sizde benim gibi yanılgıya düşmeyin. Tv nin sesi 30 watt gayet yeterli düzeyde. Faturada 30-40 lira ses sistemi parası ödemeyin.

Led tv ise sadece 80 watt tüketiyormuş. Yani ses sistemi tv yi eski plazmalar kadar çok elektrik tüketecek hale getiriyor

Emre ben de yeni aldım 5500..uyarın için teşekkürler..

• Arkdaşlar Samsung D8000 ps3 oyunda kırılmalar yaşıyorum. Oyun ayarları için yapmam lazım. Film ve oyun için ayarlarınız neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modfix74

quote:

Arkadaşlar bu tv leri az enerji tükettiği için aldığımız tv leri ev sinema sistemleri ile birlikte kullanmayın yada sadece oyun oynarken ve 5.1 destekli film izlerken kullanın.

z5500 sahibiyim.

%30 açık seste 145 watt

Allahtan televizyonun kendi ses kalitesi çok iyi düzeyde. 30 watt rahatlıkla yetiyor. 5.1 bağlıyken Sadece center çalışan tv yayınlarındaki kaliteye yakın bir kalite alınıyor kendi ses düzeneğiyle. Fakat oyunlarda ve 5.1 filmlerde ses sisteminin yerini tutması imkansız. Ama mümkün olduğu kadar az kullanacağım artık. Az tüketsin diye led tv aldık. Plazmayı geçti bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Temmuz 2011; 18:14:45 >

• selam arkadaslar bende sizle malum ısık sızdırması ile nacizane yorumumu sizinle paylasayım 55d7000 kulanıcısıyım 1 ay falan oluyor ben tv yi duvara monta etmistim askı aparatını 1 dis asagı aldım alt kenerlardan igne ucu gibi ısık sızdırmaya basladı ama askı aparatını tam ortalayınca ısık sızdırması yok oldu benim anladıgım kadarı ile bu tv ler cok hassas oldukları icin az bir dengesizlik ısık sızmasına neden olabiliyor bu benim sahsi görüsüm herkese selamlar
  • bir Rus sitesinde de, arkasındaki vidaların ayarsızlığı da ışık sızdırması yapar yazıyordu. TV yi ON yapıp, arkasındaki vidaları ışık durumuna göre bir kaç tur çeviriyormuş bu kişi, bir kısım aksaklık düzeliyormuş. bu arada, d-smart modül kullananalar, bu gece d-smart frekansları değişiyor, yarın kanallar yok olunca şaşırmayın. linkteki haber şöyle

D-Smart yepyeni kanallarla büyümeye devam ediyor! Artan görüntü kalitesiyle seyir keyfinize de keyif katıyor! Teknik güncellenmeden olumsuz etkilenmemek için, D-Smart uydu alıcınızı kullanmadığınız zamanlarda 1 numaralı Promo kanalında bırakınız. İyi seyirler...

Modül Kullanan Üyelerimiz için:

Değerli üyemiz yapılan teknik güncellemeler sebebiyle 4 Temmuz itibari ile uydu parametrelerini değiştirmeniz gerekmektedir. Frekans, polarizasyon,sembol oranı ve HD uydu alıcınız için HD taşıyıcı parametrelerini güncelleyip kanal taraması yapmanız yeterlidir.

Yeni taşıyıcı 1
    10970MHz Dikey Polarizasyon 30000 Kilosembol FEC:5/6 DVB-S2 8PSK (HD-Taşıyıcı)

Yeni taşıyıcı 2
    11936MHz Yatay Polarizasyon 27500 Kilosembol FEC:5/6

Yeni taşıyıcı 3
    11012MHz Dikey Polarizasyon 30000 Kilosembol FEC: 5/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 3 Temmuz 2011; 19:06:36 >

• quote:

quote:

quote:

z5500 sahibiyim.

%30 açık seste 145 watt

Allahtan televizyonun kendi ses kalitesi çok iyi düzeyde. 30 watt rahatlıkla yetiyor. 5.1 bağlıyken Sadece center çalışan tv yayınlarındaki kaliteye yakın bir kalite alınıyor kendi ses düzeneğiyle. Fakat oyunlarda ve 5.1 filmlerde ses sisteminin yerini tutması imkansız. Ama mümkün olduğu kadar az kullanacağım artık. Az tüketsin diye led tv aldık. Plazmayı geçti bu şekilde.

ya emre kardes ben 5+1 siztemimle cihazı kulanmayacaksam neye yarar tabi senin görüsünede saygılıyım cep meselesi selamlar

• quote:

quote:

quote:

z5500 sahibiyim.

%30 açık seste 145 watt

46d7000'i yakından inceleyen birinden aldığım tüketim değerleri:

En düşük tüketim (ekran kapalı ve ses "mute" konumunda: 32W)
    En yüksek tüketim (backlight 20 değerinde ve ses yüksek seviyede): 118W

Her bir birim backlight değeri 4W civarında tüketir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedcan

quote:

quote:

quote:

z5500 sahibiyim.

%30 açık seste 145 watt

ya emre kardes ben 5+1 siztemimle cihazı kulanmayacaksam neye yarar tabi senin görüsünede saygılıyım cep meselesi selamlar

Dostum Kullanma veya kullanmıcam demiyorum. Ama tv yayınlarında ses sistemi çok gereksiz diyorum. Mesela dizilerde haberlerde ses sistemi kullanmak gereksiz. Ama bi film taktığımda yada ps3 oynarken bende kullanacağım. Dizi ve haberlerde kendi sesini kullanmak bana en az 20 lira tasarruf sağlayacak hiçbirşey kaybettirmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Temmuz 2011; 19:56:51 >

• merhaba arkadaşlar bende 55d7000 var daha önce burada hangi sayfada hatırlayamadım ses kesilmesi olduğunu ve altta kayan yazılarda bulanıklık olduğunu yazan arkadaşlar vardı şuanda durum nasıl veya bu sorunlardan olan varmı düzeldiyse nasıl düzeldimi bende 1009 yazılım varken bunlar yoktu fark etmedim acaba bu sorunları yaşayan arkadaşlardaki yazılım 1009 dan yüksekmiydi çünkü şuanda 1013 var ve bendede başladı ve dahası var

1. altta kayan yazılarda bulanıklık
    2. sesde sık sık bir cümle veya iki cümle kadarı ses kesilmesi
    3. kablosuz internet bağlandığında sık sık bağlantının kopması kesilmesi ve sık olarakda bir girişim meydana geldi diye hata verip işlem yapmıyor
    4. sanırım internete bağlı iken menülere ve kanal listelerine girerken veya başka işlem yapmak isteyince kumandada tuşa basınca geç işlem görüyor donuyor ve kanallar değişmiyor veya menüde gezinemiyorum
    5. birde kanallarda kırılmalar oluyor bazen ama harici uydu alıcısında olmuyor acaba dahili uydu alıcısı zayıfmı kalıyor

bu şekilde sorun yaşayan veya yaşamış olupda çözen çare bulan varmı arkadaşlar

paylaşırsanız sevinirim

herkese hayırlı akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarboy067 -- 3 Temmuz 2011; 22:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: summi

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_k80

arkadaşım bahsettiğin kumandayı istinye park samsung bayiinde gördüm...satarlar mı bilmiyorum...

tamam kardeş bilgilendirdiğin için sağol bu arada 2 modeli vardı klavyeli ve dokunmatik olan hangi kumanda onu da sölersen sevinirim

onu alacağınıza ipod touch alın ve samsung yazılımını yukleyın kumanda ıle aynı fıyata gelır hemde ipod touch ınız olmus olur.

quote:

Orijinalden alıntı: gkarataseng

çözdüm

çözdüyseniz yazsaydınız keşke belki başka kişiler de aynı sorunu yaşar ve yardımcı olmuş olurdunuz.Kırmızı yanıp sonen ne anlama geliyor şimdi?yararlı bir bilgi olacak paylaşırsanız seviniriz

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Arkdaşlar Samsung D8000 ps3 oyunda kırılmalar yaşıyorum. Oyun ayarları için yapmam lazım. Film ve oyun için ayarlarınız neler?

4-5 sayfa bırden okudum bugun ve en az 20 kez bu yorumu gordum(profilinizden de baktım hep aynı mesaj birisi cevaplamadan kalp krizinden ölmeyin ben cevaplayayım),game modea almayı deneyın,tvden uzaklasın,1080p destekleyen bır oyun deneyın,720p ise kırılmalar olabilir,bazı oyunlarda dandik hd olmayan texturelar yuzunden çamur gıbı gorunur.olabilir.

quote:

z5500 sahibiyim.

%30 açık seste 145 watt

teşekkürler uyarı için kapatıyorum z5500 ü,hakkaten durduğu gibi durmuyor alet durduğu yerde çekiyor
    standbyda 35 watt yuh.o degerde görüntü veren monitörler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Merhaba arkadaşlar, bir UE55D7000 kullanıcısıyım. Geçen gün televizyon "Güncelleme Var" açıklaması yaptı ben de güncellemesine izin verdim. Fakat güncellemeden sonra televizyona bağlı harici harddiskten, güncellemeden önce oynatabildiğim 3D filmleri oynatamadığımı fark ettim. Oynatmaya çalıştığım zaman "Desteklenmeyen Dosya Biçimi" diye bir hata veriyor. Bu durum sadece 3D filmlerde söz konusu. Diğer filmleri çok güzel oynatıyor. Muhtemelen ya son yazılım sorunlu ya da Samsung, 3D Bluray oynatıcı satmak için böyle bir yol seçti. Sizin D serisi televizyonlarınızda da benzer bir durum var mı? Varsa çözebildiniz mi?

Benzer sorun bende de var. İnternetten indirdiğim half sbs filmlerin bazılarını açıyor, ancak bazılarında "desteklenmeyen codec" diye hata veriyor. Hepsinde dosya uzantıları aynı. Nedenini anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corumlu35

quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Merhaba arkadaşlar, bir UE55D7000 kullanıcısıyım. Geçen gün televizyon "Güncelleme Var" açıklaması yaptı ben de güncellemesine izin verdim. Fakat güncellemeden sonra televizyona bağlı harici harddiskten, güncellemeden önce oynatabildiğim 3D filmleri oynatamadığımı fark ettim. Oynatmaya çalıştığım zaman "Desteklenmeyen Dosya Biçimi" diye bir hata veriyor. Bu durum sadece 3D filmlerde söz konusu. Diğer filmleri çok güzel oynatıyor. Muhtemelen ya son yazılım sorunlu ya da Samsung, 3D Bluray oynatıcı satmak için böyle bir yol seçti. Sizin D serisi televizyonlarınızda da benzer bir durum var mı? Varsa çözebildiniz mi?

Benzer sorun bende de var. İnternetten indirdiğim half sbs filmlerin bazılarını açıyor, ancak bazılarında "desteklenmeyen codec" diye hata veriyor. Hepsinde dosya uzantıları aynı. Nedenini anlayamıyorum.

Dostum ayni sorun bendede olmustu, soyle cozdum ...

Guncelleme sonrasi daha once oynayan 3D sbs mkv filmlerime "desteklenmeyen dosya bicimi" deyince epey tepem attıydı... Biraz düşündüm 3D filmlerin oldugu dosyalara baktim , kendi kendine dosya icine ayni isimli 3D filmimin mkv uzantisi yerine ".mta" uzantili 5kb lik dosya eklenmis hepsini tek tek kontrol ettim evet .mta uzantili dosya olusmus hepsinin icinde ve d7000 samsung tv'imde .mkv dosyasi yerine .mta dosyaliyi oynatmaya kalkiyor ama desteklenmeyen dosya bicimi ile uyari veriyor...

Tek tek bu benden habersiz kendi kendine üretilen ayni isimli .mta uzantili dosyalari sildim ve tv artik 1013 sürümle artik oynatabiliyordu 3D filmlerini...

Deneyin sizde .mta uzanlili ekstradan olusmus dosyalarinizi silin 3D film dosyalarinizin icinden 3d filmler oynatilacaktir samsung tv ile eskisi gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: baris347

Dostum ayni sorun bendede olmustu, soyle cozdum ...

Guncelleme sonrasi daha once oynayan 3D sbs mkv filmlerime "desteklenmeyen dosya bicimi" deyince epey tepem attıydı... Biraz düşündüm 3D filmlerin oldugu dosyalara baktim , kendi kendine dosya icine ayni isimli 3D filmimin mkv uzantisi yerine ".mta" uzantili 5kb lik dosya eklenmis hepsini tek tek kontrol ettim evet .mta uzantili dosya olusmus hepsinin icinde ve d7000 samsung tv'imde .mkv dosyasi yerine .mta dosyaliyi oynatmaya kalkiyor ama desteklenmeyen dosya bicimi ile uyari veriyor...

Tek tek bu benden habersiz kendi kendine üretilen ayni isimli .mta uzantili dosyalari sildim ve tv artik 1013 sürümle artik oynatabiliyordu 3D filmlerini...

Deneyin sizde .mta uzanlili ekstradan olusmus dosyalarinizi silin 3D film dosyalarinizin icinden 3d filmler oynatilacaktir samsung tv ile eskisi gibi...

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Fakat bende .mta uzantılı dosyalar oluşmadı ama sizin sayenizde başka bir şey fark ettim. Harici harddiskdeki tüm 3D filmler bozulmuş. Bilgisayarda da oynatamıyorum. Muhtemelen yenileri ile değiştirince sorun kalmayacaktır. Sonucu yazarım yeni filmler attıktan sonra.

• Sinema tv hd2 ve sinema tv hd gitti dsmart frekanslarını değiştirince :(
    Eurosport 2 kanali gelmis ama
  • -@kaan;son durum nedir,bilgi verirsen sevinirim+

-@sadun;eMail attım+

-son 5 gündür gelen eMail leri ise yoğunluğum ve PC deki sorunlar sebebiyle cevaplandıramadım+

-@Akşit Bey;dediğin fiyat pahalı! ben ayrıca Paralelcileri aynen "iteliyorum" İB çakalınıda aynen öyle,bana onlardan bahsetme
    dediğim yeri ara ve oradan veya git Bayiden al panelini,ayrıca o diğer bahsettiğin arkadaş sağlamdır,selamımı söyle+

-@Tolga;D8xx için verdiğim seti gir,banada ayrıca sonucu bildir

++

CAN
  • pudink kardeş ve diğer arkadaşlar
    28 mayıs ta teknosadan 2860 tl'ya aldığım (kampanyadan)40d7000 tv'im var satıcı arkadaş içinde 2 adet beyaz şarjlı gözlük var dedi. istanbuldan teknosa normal pilli gözlük göndermiş kargoyla sonra satıcı demezmi beyaz 2. gözlük tamam ama kutunun içinden pilli gözlük çıkıyor diye, sonra aradım teknosa müşteri hizmetlerini adamlar sağ olsun 2 adette bayaz şarjlı gözlük gönderdiler.
    Şu bi gerçek tv bayaaaaa bi ucuza geldi. bulabildiğim tek bir tane 3d film yok bi taraftan artık interneti sınırsız yapıp indirmeyi düşünüyorum.
    konuya gelirsem 2 adet şarjlı gözlüğü laptoptan şarj ettim, şarj olmadan önce kırmızı yanıp sönüyordu, 2 saat sonra yeşil yandı ve şarj tamamlandı.
    tv den 2d den 3d yapıım dedim olmadı. sonradan gözlük kullanma kılavuzunu okuyunca anladım 50cm yakın olması gerekiyormuş tv nin tanıması için gözlüğü (ilk kullanımda kalibrasyon için) yakınlaştırdım gözlüğün düğmesine bastığımda tv üzerinde gözlük'ün algılandığı yazdı. sonra izleme mesafeme çektim oldu velhasıl.
    teknosadan aldığım ilk indirimli ve ucuz tv bu oldu herhalde de sonuncu olur.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.