Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
781.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birde bende şöyle bir sorun var,
    55d8000 kullanıyorum, daha önceleri , nereden yaptığımı hatırlamıyorum ama (sanırım sistem menüsüydü) ekranın alt ortada SAMSUNG yazan ışığı açıp kapatabiliyordum, ama artık kapatamıyorum.
    hangi yazılımdan sonra olduğunu da hatırlamıyorum,
    55d8000 kullananlar ekranın altındaki samsung yazan ışığı kontrol edebiliyor mu, edebiliyorlarsa nasıl yapıyosunuz aydınlatırsanız sevinirim, Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onokyay

Merhaba,

Samsung 46D7000 kullanıyorum merkezi uydu sistemi ile. Araştırdığım kadarıyla Biss şifresi girilemiyormuş, bilginiz var mı, girilebiliyorsa nasıl yapıyoruz?

Teşekkürler.

Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
    Ozellikle NTV Sporu izlemenin bir yolu var mı
  • quote:

quote:

Merhaba,

Samsung 46D7000 kullanıyorum merkezi uydu sistemi ile. Araştırdığım kadarıyla Biss şifresi girilemiyormuş, bilginiz var mı, girilebiliyorsa nasıl yapıyoruz?

Teşekkürler.

Malesef yok.Samsung tv'ye biss girme özelliği eklememiş.Tv'de modül girişi var,biraz araştırdım modüle biss yazılımı yükleyip izlenebildiğini söyleyenler vardı nekadar doğru orasını bilemeyeceğim.Uyducu birine bunu söylediğimde böyle izleme imkanı olmadığını söyledi belki oda anlayamadı.Ama kesin çözüm olarak harici uydu alıcısı bağlayıp izleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavigecem

Arkadaşlar birde bende şöyle bir sorun var,
    55d8000 kullanıyorum, daha önceleri , nereden yaptığımı hatırlamıyorum ama (sanırım sistem menüsüydü) ekranın alt ortada SAMSUNG yazan ışığı açıp kapatabiliyordum, ama artık kapatamıyorum.
    55d8000 kullananlar ekranın altındaki samsung yazan ışığı kontrol edebiliyor mu, edebiliyorlarsa nasıl yapıyosunuz aydınlatırsanız sevinirim, Saygılar

güncell
  • quote:

quote:

Arkadaşlar birde bende şöyle bir sorun var,

güncell

Tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Malesef yok.Samsung tv'ye biss girme özelliği eklememiş.Tv'de modül girişi var,biraz araştırdım modüle biss yazılımı yükleyip izlenebildiğini söyleyenler vardı nekadar doğru orasını bilemeyeceğim.Uyducu birine bunu söylediğimde böyle izleme imkanı olmadığını söyledi belki oda anlayamadı.Ama kesin çözüm olarak harici uydu alıcısı bağlayıp izleyebilirsiniz

Tesekkür ederim

• beyler mesela bluray film izlerken, TV'yi film modunda mı kullanıyorsunuz?
    Bende D8000 modeli var ve film modunda izliyorum, o modda default.
    Daha kaliteli bir görüntü almak için film modunda yapılması gereken ince ayarlar varsa paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

quote:

quote:

1023 yerine 1024 ü yükledim. Sonunda 1025 den kurtuldum ayrıca tv de kurtuldu. Titreme vs. Hiçbirşey kalmadı

1024 ü nerden buldun da yükledin :? saygılar

tam burdan

http://www.samsung-blog-news.de/2012/07/13/samsung-bringt-update-t-gapdeuc-1024-1-fur-tv-ued70-serie/

teşekkürler hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalbert

T-GAS6DEUC

T-GAS6DEUC-1010.3
    T-GAS6DEUC-1011.5
    T-GAS6DEUC-1014.0

T-GAS6DAAC-1014.0
    T-GASDEUC

T-GASDEUC-1010.1
    T-GASDEUC-1012.2
    T-GASDEUC-1015.1
    T-GASDEUC-1016.0

T-GASAKUC-1012.0
    T-GAPDEUC

T-GAPDEUC-1008.1
    T-GAPDEUC-1009.0
    T-GAPDEUC-1012.2
    T-GAPDEUC-1014.8
    T-GAPDEUC-1016.3
    T-GAPDEUC-1017.3
    T-GAPDEUC-1018.0
    T-GAP8DEUC

T-GAP8DEUC-1012.2
    T-GAP8DEUC-1014.8
    T-GAP8DEUC_1017.1
    T-GAP8DEUC_1018.1

T-GAP8AKUC-1010.1
    T-GAP8AKUC-1022.1

burada arkadaşın bahsettiği 1023 yok, bu listede hangisini önerirsiniz?

bir de samy go konusunda yardım rica edeceğim, ben kendi televizonumda (55d7000) bunu nasıl uygularım faydası nedir? zararı olma ihtimali var mıdır?
    bu uygulamayı iphone daki jailbreak gibi mi düşünmem lazım?

saygılarımla

sammy gonun faydaları...
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2701
    *.ts movie support in MediaPlayer
    Shell through internet (webshell or terminal)
    PVR scrambling removed - watch your movies on PC or another TV
    Patch for proper recognition of keyboard in user applications (currently - wired only)
    Execute own script from USB
    SamyGO Extensions:
    ftp
    apache2 (web interface, php file manager)
    NFS and Samba shares mounted to virtual USB device
    Samba server - access your TV from windows
    PVR recording to network storage.
    Unrestricted console over ExLink.
    IPTV udp to tcp converting using integrated udpxy (for NetPlayer or nStreamPlayer widgets)
    Other SAE features...
    sık kullandıklarım
    kocaman sarı alt yazi ozelliği(küçük gelenlere okuyamayanlara birebir ozellikle 40 yaş + ya :)
    nfs samba server modem ağ aracılığılığla usb ye hardiske gerek kalmadan dosyalarını açabilrsin pc inden dlna dan farklılığı klosör updatelemene gerek yok + filmler sahne arama ozelliği açık..bildiğin ağ..
    ftp le pc le tv nin tüm dosyalarına erişip işlem yapabiliyorum....
    siteyi türkler açmasına rağmen tr geneli bilgi seviyesi düşük olduğu için faydalananlar genelde gavurlar benide gıcık ediyo bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Kasım 2012; 18:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

T-GAS6DEUC

T-GAS6DEUC-1010.3
    T-GAS6DEUC-1011.5
    T-GAS6DEUC-1014.0

T-GAS6DAAC-1014.0
    T-GASDEUC

T-GASDEUC-1010.1
    T-GASDEUC-1012.2
    T-GASDEUC-1015.1
    T-GASDEUC-1016.0

T-GASAKUC-1012.0
    T-GAPDEUC

T-GAPDEUC-1008.1
    T-GAPDEUC-1009.0
    T-GAPDEUC-1012.2
    T-GAPDEUC-1014.8
    T-GAPDEUC-1016.3
    T-GAPDEUC-1017.3
    T-GAPDEUC-1018.0
    T-GAP8DEUC

T-GAP8DEUC-1012.2
    T-GAP8DEUC-1014.8
    T-GAP8DEUC_1017.1
    T-GAP8DEUC_1018.1

T-GAP8AKUC-1010.1
    T-GAP8AKUC-1022.1

bir de samy go konusunda yardım rica edeceğim, ben kendi televizonumda (55d7000) bunu nasıl uygularım faydası nedir? zararı olma ihtimali var mıdır?

saygılarımla

sammy gonun faydaları...
    Patch for proper recognition of keyboard in user applications (currently - wired only)
    SamyGO Extensions:
    ftp
    IPTV udp to tcp converting using integrated udpxy (for NetPlayer or nStreamPlayer widgets)
    Other SAE features...
    sık kullandıklarım
    kocaman sarı alt yazi ozelliği(küçük gelenlere okuyamayanlara birebir ozellikle 40 yaş + ya :)
    nfs samba server modem ağ aracılığılığla usb ye hardiske gerek kalmadan dosyalarını açabilrsin pc inden dlna dan farklılığı klosör updatelemene gerek yok + filmler sahne arama ozelliği açık..bildiğin ağ..
    siteyi türkler açmasına rağmen tr geneli bilgi seviyesi düşük olduğu için faydalananlar genelde gavurlar benide gıcık ediyo bu olay

Hayalbert senin yüklemen gereken ya 1023 yada 1024. Bu iki FW de en iyileri. 1023 ü bende bulamadim fakat 1024 ün linkini yukarıda paylaştım ve bende yukledim.

Natural34 isimli arkadaşımız ise nasil yapılacağını cok net bicimde anlattı. Hiçbir zararı yok. 1024 ü yukledikten sonra dns ayarlarını tekrardan otomatik yapman gerekiyor yoksa nete baglanamiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jiroskop

quote:

quote:

quote:

1023 yerine 1024 ü yükledim. Sonunda 1025 den kurtuldum ayrıca tv de kurtuldu. Titreme vs. Hiçbirşey kalmadı

1024 ü nerden buldun da yükledin :? saygılar

tam burdan

http://www.samsung-blog-news.de/2012/07/13/samsung-bringt-update-t-gapdeuc-1024-1-fur-tv-ued70-serie/

teşekkürler hocam...

Rica ederim güle güle kullan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

T-GAS6DEUC

T-GAS6DEUC-1010.3
    T-GAS6DEUC-1011.5
    T-GAS6DEUC-1014.0

T-GAS6DAAC-1014.0
    T-GASDEUC

T-GASDEUC-1010.1
    T-GASDEUC-1012.2
    T-GASDEUC-1015.1
    T-GASDEUC-1016.0

T-GASAKUC-1012.0
    T-GAPDEUC

T-GAPDEUC-1008.1
    T-GAPDEUC-1009.0
    T-GAPDEUC-1012.2
    T-GAPDEUC-1014.8
    T-GAPDEUC-1016.3
    T-GAPDEUC-1017.3
    T-GAPDEUC-1018.0
    T-GAP8DEUC

T-GAP8DEUC-1012.2
    T-GAP8DEUC-1014.8
    T-GAP8DEUC_1017.1
    T-GAP8DEUC_1018.1

T-GAP8AKUC-1010.1
    T-GAP8AKUC-1022.1

saygılarımla

sammy gonun faydaları...
    SamyGO Extensions:
    ftp
    Other SAE features...
    sık kullandıklarım

Hayalbert senin yüklemen gereken ya 1023 yada 1024. Bu iki FW de en iyileri. 1023 ü bende bulamadim fakat 1024 ün linkini yukarıda paylaştım ve bende yukledim.

Natural34 isimli arkadaşımız ise nasil yapılacağını cok net bicimde anlattı. Hiçbir zararı yok. 1024 ü yukledikten sonra dns ayarlarını tekrardan otomatik yapman gerekiyor yoksa nete baglanamiyorsun

Alıntıları Göster

1023 ve 1024 benim bu güne kadar yüklediğim en iyi yazılımlardı. bu iki yazılımda özellikle 1025 te yaşanan ekran takılmaları (sahnelerin geçişlerinde bariz belli oluyordu) tv keyfini oldukça azaltıyordu, ne yaptıysam düzeltememiştim. ayrıca kendinden gelen kalibrasyon ayarların bu iki yazılımda bana göre çok başarı idi. iki yazılımda kullanılabilir..

1023 te 1024 e göre (benim görebildiğim) örneğin gökyüzü sahnesi daha açık fonda, 1024 de daha mavimsi fonda geliyor. açık fonu sevdiğim için (ayarlar ile değiştirilebiliyor fakat ben tam istediğimi alamamıştım) 1023 yükledim. ayrıca bu yazılımları bilgisayar veya herhangi bir hafıza kartına yedek almanızı tavsiye ederim. dns olayı kapanmadıkça istenilen yazılım test edilip geri dönülebilir. umarım samsung bu özelliği bloke etmez.. (kullandığım tv 46D7000 diğer model versiyonları farklı olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 6 Kasım 2012; 13:24:26 >

• 40D6510 için hala hazirandaki 1021 güncellemesi var yeni güncelleme yok diyor web sitesi.

All OS T-GASDEUC-1021.1 Upgrade File(USB type) 2012.07.06 İNGİLİZCE 113.43 MB
  • arkadaşlar benim sorunum;
    samsung 46d700 tv de dsamrt hd uydu alıcı kullanıyorum....
    harici HDD yi tv den formatlamama rağmen harici HDD ye kayıt yapamadım.
    bir yerde okumuştum dsamrt uydu alcısı kayıt için izin vermiyormuş bu doğrumu arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiroskop -- 6 Kasım 2012; 18:27:16 >
  • 46D8000 kullaniyorum 1025 yazilim kullaniyorum ve hızlı sahnelerde hiç bir sorun yok . tv yi gayet iyi gözlemlerim bütun yazilimları çıktığı gün yükledim .
    46d8000 ile mutluyum Hd kalitesi o kadar müthişki bilmem kaç milyar daha pahalı modellerden farkı yok büyüleyici .

2d kalitesi yeni es8000 den daha iyi olduğunu yabancı test siteleri yazmış.
    Forumdan 46es7000 ile takas isteyen oldu vermedim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

46D8000 kullaniyorum 1025 yazilim kullaniyorum ve hızlı sahnelerde hiç bir sorun yok . tv yi gayet iyi gözlemlerim bütun yazilimları çıktığı gün yükledim .
    46d8000 ile mutluyum Hd kalitesi o kadar müthişki bilmem kaç milyar daha pahalı modellerden farkı yok büyüleyici .

2d kalitesi yeni es8000 den daha iyi olduğunu yabancı test siteleri yazmış.
    Forumdan 46es7000 ile takas isteyen oldu vermedim:)

D7000 de cok bozulmuştu dostum yaa. Inan tv yi acmiyordum o derece idi. Samsung usa sitesinde 1026 var diye gördüm yanılmıyorsam ama ama şuan cok memnunum

• Çıksın yeni yazilim onuda yuklerim geri bildirim yaparım size .

• Selam arkadaşlar. Samsung gio telefonumda çektiğim video ları allshare ile göstermiyor d8000. ne yapmam gerekir ? selamlar...
  • Merhaba işin uzmanı olan arkadaşlara bir sorum olucak yaklaşık 1.5 senedir Samsung 46d7000 series Tv kullanmaktayım geçen gün televizyonu açtığımda güzel bir süprizle karşılaştım ekranın sol köşesini boydan boya kesen bir çizgi mevcut daha önce başına gelen konu ile ilgili görüş bildirebilecek arkadaşlara şimdiden tşk birde ürün garanti süresi ne kadardır Samsung türkiyenin

• merhaba arkadaşlar......
    46d7000 tv de youtebe da videoları listeliyor fakat açmıyor.....neden olabilir acaba........
    1021 sürümü vardı....... az önce 1025 i yükledim.....ama sorun yine düzelmedi..........yardımcı olabilecek var mı acaba.......teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.