Şimdi Ara

SAMSUNG 2011 D SERİSİ MODELLERİ; 3D LED TV [ANA KONU] (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
34
Favori
781.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

Orijinalden alıntı: opctebur

cahilliğimi mazur görün ben aslında olmayanı istemiyorum
    yani bu şekildeki goruntuyu ındırdıgımde ve actıgımda 3d butonuna basında goruntu tek olur ve bulanıklasır oylemı
    tamam o zaman hemen ındırıyorum

teşekkürler

Estağfurullah demeyin öyle. bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ve öğretmemek ayıptır.
    bilmedeğinizi anladığımdan dün ve şuan detaylıca açıklamak istedim sadece

3D görüntülerin hepsı bu şekilde olur. Eğer Wi-Fi ağına bağlanabiliyorsanız youtube açın tv den.
    3D görüntüler vardır. açıp deneyebilirsiniz. orjinal görüntülerde TV direk 3D moduna kendi geçer.
    İndirdiğiniz filmlerin Rip durumuna ve kalitesine göre filmlerin görüntüsü değişir.
    1080p 3D SBS filmleri indirmeye çalışın..Boyutları büyüktür ama kalitelidir
    Avatar filminin L/R ayarını filmi 3D moduna alınca Menü tuşuna basarak 3D ayarlar kısmından değiştirin
    Filmin orjinalinde ters işleme yapılmış o filmde..
    isterseniz öncelikle deneme amaçlı birkaç ufak boyutlu video indirin

teşekkürler
    dediklerinizi aynen yapıcam
    ama unuttuğum şey **** hesabım uzun zaman kullanmadıgım ıcın pert olmus sanırım
    yenıden bır davetıye edınıp bu denemelerı yapıcam
    detaylar ve zaman ayırdıgını ıcın teşekkür ederim

• geçen ay 46d6000 aldım 3d film için gözlük almam gerekıyor hangı modeli alayım tavsıyelerinize göre hareket etmek istiyorum
  • arkadaşlar d7000 de 1023 versiyonu kullanan var ise standart mod ve film modu kalibrasyon ayarlarını (tv nin kendi oluşturduğu) paylaşabilir mi? (özellikle detay ayarlar)
  • Evet bu paylaşım cok iyi olur. 1023 kullanan arkadaşlar elini taşın altına soksun lütfen. Yakında tv yi oyun modunda izleyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung servisi güncelleme için kesinlikle geri donusun olmadığını söyledi.

• SAMSUNG UE40D6510WS model televizyon aldım.
    dün digiturk'ün 3d kanalını izlemek istedim fakat ekran 2ye bölünmüş haldeydi.
    3d active gözlüğüm var fakat işe yaramadı.

bu durumun sebebi nedir?

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: neecat

SAMSUNG UE40D6510WS model televizyon aldım.
    dün digiturk'ün 3d kanalını izlemek istedim fakat ekran 2ye bölünmüş haldeydi.
    3d active gözlüğüm var fakat işe yaramadı.

bu durumun sebebi nedir?

TEŞEKKÜRLER

kumandanızdan 3d tuşuna basarak görüntüyü tek boyuta(bulanık hale) getirmeniz gerekir. ondan sora gözlüğü takarak izleyebilrsiniz

tabi gözlükte açma-kapama tuşu varsa ona da basmanız gerekir.

• Arkadaşlar bende de 55D7000 var benim söyle bi sorunum mevcut ;

TV ye hard diski bağlayıp da bluray 1080pi türde filmleri izlerken filmler belli noktalarda kapanıyor.

Acaba sorun tv de mi yoksa hard diskde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazanas

Arkadaşlar bende de 55D7000 var benim söyle bi sorunum mevcut ;

TV ye hard diski bağlayıp da bluray 1080pi türde filmleri izlerken filmler belli noktalarda kapanıyor.

hocam bence filmleri bir de pcde dene eğer aynı noktada takılma olursa sorun filmden kaynaklı olur
    tv de sorun olacağını sanmıyorum ben hiç yaşamadım ne 1080p lerde ne de 3D lerde sorunsuz izliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

quote:

Orijinalden alıntı: zazanas

Arkadaşlar bende de 55D7000 var benim söyle bi sorunum mevcut ;

hocam bence filmleri bir de pcde dene eğer aynı noktada takılma olursa sorun filmden kaynaklı olur
    tv de sorun olacağını sanmıyorum ben hiç yaşamadım ne 1080p lerde ne de 3D lerde sorunsuz izliyorum..

hocam öncelikle ilgin için teşekkürler.

Ben de farklı disk ile denedim filmin kapandığı yerde hata almadım. Yanılmıyorsam hard diskde bir sıkıntı var.

• arkadaslar bende d6500 serisi tv var turksat ve hotbort kanal listesi arıyorum d serisi olan arkadaslr koya bilirmi kana listesi
  • d 6500 tvd otomatik kanal taraması yaptığım 87 adet kanal buluyor çözümü nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı merkezi sistem kullanıyorum bu arada
  • Selamlar. Samsung 46 d 8000 televizyonumda , web browser dan youtube dan video açtığımda ses alamıyorum. Acaba bu neden olur ? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim... saygılar...
  • smart hub dan youtube a bağlanıyor listeliyor ama video oynatmıyor?
    benzer sorun yaşayan var mı?
    yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalbert

smart hub dan youtube a bağlanıyor listeliyor ama video oynatmıyor?
    benzer sorun yaşayan var mı?
    yardım lütfen

Evet, bende de aynen bu sorun var.
  • şu anda çalışıyor ama sabah neden çalışmıyordu anlamak mümkün değil....
  • 64D8000 plazma kullanan biri varmidir ya da bilgisi olan

• Merhaba,

Benim gibi versiyonu geri almaya çalışıp yapamayan ya da bilmeyen arkadaşlar için dün tv yi (46D7000) istediğim versiyone geri aldığım adımları paylaşayım sizinle. Açıkcası ben 1 ay kadar gerek samsung, gerek yabancı, gerekse bizim forumlarda oldukça araştırma yapıp bir türlü başaramamıştım. Hatta servis bile çağırmıştım bu iş için. (samsung tv lerde böyle bir şey yok deyip gitmişti arkadaşlar) Adım adım yaptığım uygulamalar aşağıdaki gibi..

- Öncelikle tv nin ağ ayarlarına girip ikinci seçenekteki ağ durumuna giriş yaptım, ardından kendisinin ağ araması bittikten sonra (tv internete bağlı değil) hata verdi ve alttaki dns ayarlarını manuele çevirip dns koduna 46.4.199.222 rakamlarını giriş yaparak enter a bastım ve ardından tv yi kapattım. (kendisinin tekrar ağa bağlanmasını beklemedim, enterdan bir kaç saniye sonra tv yi kapattım.)

- Tv yi daha sonra tekrar açtım ve yazılım güncellemeye gittim direkt. Bu arada internet erişimini cep telefonumdan (ben telefon aracılığı ile bilgisiyar/tv internet bağlantısını kullanıyorum) açtım.

- Tv yeni yazılım aramaya başladı ve yeni yazılım bulundu dedi ve 1090 nolu versiyonu (muhtemelen sahte bir numara verdi kendi kendine) yüklemeye başladı. Tv tekrar açılıp kapandı yüklemeden sonra ve yazılım versiyonuna baktığımda 1015 olduğunu gördüm. bu duruma daha çok sevindim açıkcası. Çünkü benim tv de 1025 yüklü idi ve 1023 kurmak istiyordum. Yazılanlardan okuduğum bir önceki versiyona yani 1024 e geçeceğini düşünüyordum. Ama 1015 e geçince istediğim yazılımı daha sonra usb aracılığı ile yükledim.

Yüklemeden sonra 1025 e göre (bu benim fikrim ve zevkler/renkler tabiki farkedebilir) tv bir tv daha oldu, kendine geldi. Daha önce kalibrasyon ayarlarından memnun kaldığım 1023 e dönmüş oldum. Bundan sonra da tv nin ömrü yettiği sürece bu versiyonda kalacak..

Umarım faydalı bir açıklama olmuştur..

(bu arada başka bir forum başlığında yardımcı olan kerimcan arkadaşa teşekkür ederim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natural34 -- 24 Ekim 2012; 8:54:38 >

• 46D8000 televizyonumda ayarlardan tüm yazı dillerini Türkçe yapmama rağmen film izlerken altyazıdaki Türkçe karakterler gösterilmiyor, var mıdır bu problemi aşmanın bir püf noktası?
  • Samsung D serisi olan 64D8000 plazma hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yorumlarına şiddetle ihtiyacım var
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.