Şimdi Ara

SAMSUNG 1TB DAHİLİ HARDİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1tb lık harddisk araştırması yaparken dikkatimi çekti samsung marka dahili harddisk segate -maxtor a göre aynı özellikler olmasına rağmen biraz daha ucuz gibi kullanan yada bu ürünü araştıran arkadaşlar varsa yorumları nelerdir ? Tavsiye edermisiniz
    3.5" samsung 1 TB
    7200 RPM, 32 mb cache ,sata2
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• samsung optikler çok kötü adı çıkmış 9 a inmez 8emisali
  • Boşuna değil yani fiyat farkı? peki kullanan yok mu hiç ayrıca dahili harddisk alınacaksa ve 1tb veya üzeri alınacaksa tavsiyeler nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaFRaN_FaTiH

samsung optikler çok kötü adı çıkmış 9 a inmez 8emisali

Bunu kanıtlar mısın ?

Samsung u sırf ucuz, sessiz ve ısınmıyor diye tercih ediyorum. Performansı Seagate den çok az daha düşük ama Seagate biraz sesli çalışıyordu 7200.11 modelleri çıkana kadar.

Kasamda

1x 250 GB Samsung Sata 2 - 16 mb cache
    1x 500 GB Samsung Sata 2 - 16 mb cache
    1x 1000 GB Samsung Sata2 - 32 mb cache
    1x 500 GB Samsung Sata 2 - 32 mb cache

HDD var. Sorunsuz, az ısınıyor ve sessiz. Sorunlu olan hdd ler MAXTOR dur. Şimdi kalmadı zaten Seagate satın aldıktan sonra onlar da düzeldi, ama satın alınmadan önce maxtor sürekli ısınıyordu
  • wd claviar black serisi hakkında hep olumlu şeyler duydum forumda hep olumlu not almış hız ve performansta çok iyi bununla ilgili hatta alt başllıklar var ancak bunun 1tb lığını bulamıyorum bulan var mı ? samsungla karşılaştırma yapabilecek var mı samsungun f serisininde iyi olduğu söyleniyor birde 1tb tek almak yerine ikitane 500gb alıp takarsak biraz tuzlu olmasının dışında bize dezavantajı yada sıkkıntı çıkarabilecek bir yanı olurmu bunun daha bile iyi olabileceğini düşünenler ve raid hakkında bilgisi olan varsa azda olsa bi açıklama getirebilirse sevinirim
  • benim hdd samsung 250gb NCQ 8mb cache
    birçok seagate NCQ dan daha hızlı... hepsi böyledir demiyorum ama bir sitede yarışmada da samsung hdd birinci olmuştu...
  • quote:

bir sitede yarışmada da samsung hdd birinci olmuştu

Siz "bu" sitelerin testlerine inanıyormusunuz ?

Nasreddin HOCA nın kulakları çınlamış olmalı,

"parayı veren düdüğü çalar."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHIBA C660D 3 GB RAM 320 GB HDD
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.