Bildirim
Samsunda ne yapılabilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Atakum'da Yeşilyurt Avm var orada sinema var zaman geçirebilirsin.Öncelikle Samsun Merkeze git.Orada olsaydım seni lunaparkta misafir ederdim.(Park dayımların).Burada sahilde falan dolaşabilirsin.Rus pazarını gezebilirsin.Meşhur Çiftlik caddesinde tur atıp yemek yiyebilirsin.Mecidiye'ye gidebilirsin.Oradaki mağazaları gezebilirsin.Sinemaya gidebilirsin.Alışverişini yapabilirsin.Burada alkol almak için gazinolar var ama sen oraları boşver,al büfeden alacağını evinde iç.Ne bilim kafana göre takıl işte...
Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: mck55
Atakum'da Yeşilyurt Avm var orada sinema var zaman geçirebilirsin.Öncelikle Samsun Merkeze git.Orada olsaydım seni lunaparkta misafir ederdim.(Park dayımların).Burada sahilde falan dolaşabilirsin.Rus pazarını gezebilirsin.Meşhur Çiftlik caddesinde tur atıp yemek yiyebilirsin.Mecidiye'ye gidebilirsin.Oradaki mağazaları gezebilirsin.Sinemaya gidebilirsin.Alışverişini yapabilirsin.Burada alkol almak için gazinolar var ama sen oraları boşver,al büfeden alacağını evinde iç.Ne bilim kafana göre takıl işte...
Saygılar.
Üstad soalsın. Dün lunaparktaydım (her ne kadar zorla da götürülmüş olsam). Ankara'dan sonra buranın lunaparkları falan açmıyor (:
Yukarda bahsettiğin hemen hemen her şeyi yaptım galiba. Hatta ayıptır söylemesi Amisos tepesinde yemek bile yedimYaw koca Samsun'da bir bar yok mu gidip müzik dinleyip bira içebileceğimiz? Bu Yeşilyurt'un alt taraflarında sahilde bir kaç mekan gördüm ama hangisi güzeldir bilemediğim için girip oturmak istemedim. Bir de yalnız olmak cidden kötü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 6 Ağustos 2009; 14:22:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
quote:
Saygılar.
Üstad soalsın. Dün lunaparktaydım (her ne kadar zorla da götürülmüş olsam). Ankara'dan sonra buranın lunaparkları falan açmıyor (:
Yukarda bahsettiğin hemen hemen her şeyi yaptım galiba. Hatta ayıptır söylemesi Amisos tepesinde yemek bile yedimYaw koca Samsun'da bir bar yok mu gidip müzik dinleyip bira içebileceğimiz? Bu Yeşilyurt'un alt taraflarında sahilde bir kaç mekan gördüm ama hangisi güzeldir bilemediğim için girip oturmak istemedim. Bir de yalnız olmak cidden kötü...
Rus Pazarının Hemen Yanında ocean's Clup var orayı tavsiye edebilirim alkol alabilirsin techno muzik dinleyebilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: paperboy
quote:
quote:
Saygılar.
Rus Pazarının Hemen Yanında ocean's Clup var orayı tavsiye edebilirim alkol alabilirsin techno muzik dinleyebilirsin
Saolasın. Techno müzik sevmiyorum eğer bir bara gidersem daha çok rock müzik dinlemek isterim. Ancak rock olması zorunlu değil tabii. Canlı müzik yapan, akşam programları olan bir yere de gidebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 6 Ağustos 2009; 14:59:57 >
-
Bi de akşam Galatasaray'ın maçı var, onu izleyecek yer arıyorum, merkezde ya da Atakum'da digiturk yayını olan güzel bir cafe var mıdır? -
kardeşim önce samsuna hoşgeldin.
hem canlı müzik hemde alkol tüketimi için amisos beer cafeyi öneririm.
yeşilyurttan samsuna doğru sahil yolundan yürümeye başla sağ tarafta mekanları göreceksin zaten çokta fazla mekan yok malesef.
onların en sonunda yeni açılan amisos var.fiyatlar uygun,canlı müzik iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: cfc
kardeşim önce samsuna hoşgeldin.
hem canlı müzik hemde alkol tüketimi için amisos beer cafeyi öneririm.
yeşilyurttan samsuna doğru sahil yolundan yürümeye başla sağ tarafta mekanları göreceksin zaten çokta fazla mekan yok malesef.
onların en sonunda yeni açılan amisos var.fiyatlar uygun,canlı müzik iyi.
Eyvallah hocam çok saol. Bu bahsettiğin mekanlar Yeşilyurttan çok uzak mı yoksa sahil yolundan yürüyerek rahatça ulaşabilirmiyiz? -
sahil yolundan bir sigara içimlik mesafeden bile daha kısa.
bu arada o mekanlara gelmeden angel's diye bir yer var çok fıs.girme,janjanlı gelir gözüne kanma.aldanma.
:D -
quote:
bu arada o mekanlara gelmeden angel's diye bir yer var çok fıs.girme,janjanlı gelir gözüne kanma.aldanma.
:D
Eyvallah (: bakalım bu akşam çıkıp önce maçı izleyeceğim daha sonra 1-2 bira içer dönerim eve. Dolmuşlar kaça kadar çalışıyor burada? -
quote:
quote:
Eyvallah (: bakalım bu akşam çıkıp önce maçı izleyeceğim daha sonra 1-2 bira içer dönerim eve. Dolmuşlar kaça kadar çalışıyor burada?
atakum sahildeki birahanelerde arkadaşlarınla çok güzel vakit geçirebilirsin özellikle hafta sonu çok canlı olur oralar ordaki kafelerdede dgiturk yayını vardır zaten bu arada dolmuşlar 1.5tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz55 -- 6 Ağustos 2009; 16:44:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ouz55
quote:
quote:
Eyvallah (: bakalım bu akşam çıkıp önce maçı izleyeceğim daha sonra 1-2 bira içer dönerim eve. Dolmuşlar kaça kadar çalışıyor burada?
atakum sahildeki birahanelerde arkadaşlarınla çok güzel vakit geçirebilirsin özellikle hafta sonu çok canlı olur oralar ordaki kafelerdede dgiturk yayını vardır zaten bu arada dolmuşlar 1.5tl
hocam dolmuşlar 1.5 TL de saat kaça kadar çalışıyorlar. Gidip yolda kalmayalım daha sonra
Bu arada arkadaşlarla güzel vakit geçirilir ama arkadaşımız yok gidip sap sap maç izleyeceğiz tek başımıza
-
Atakum'a giderken Deniz Evleri mevkiinde Deep Clup var oraya takıl istersen. -
Samsunda Denize Gidilir , Akşam Sahilde Dolaşılır , Merkezde Sahil- Çiftlik Gibi Yerlere Gidilir.. Geceleri Sahildeki Barlara ve Clublere Gidilir.. -
Abicim istediğin saatte dolmuş var,ancak gece 00.00'dan sonra dolmuş ücreti 1.50 TL'dan 2.25 TL'ye çıkıyor.İstediğin kadar geç saatlere kadar eğlenebilirsin yani. -
Saolun.
Deep Club'ı görmüştüm gitmeden oraya bi uğramayı düşünüyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler. -
quote:
Saolun.
Deep Club'ı görmüştüm gitmeden oraya bi uğramayı düşünüyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
iyi eğlenceler dostum umarım beğenmişsindir şehrimizi :) -
quote:
quote:
Saolun.
Deep Club'ı görmüştüm gitmeden oraya bi uğramayı düşünüyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
iyi eğlenceler dostum umarım beğenmişsindir şehrimizi :)
Çoğu Anadolu şehrine beş basar Samsun. Bunu söyleyebilirim. Ancak bunun sebebi Samsun mu yoksa deniz mi bilemiyorum. Bence deniz olduğu için bu kadar hoşuma gitti burası. İnsanları da ondan biraz daha farklı ve modern. Sevdim sayılır Samsun'u
-
quote:
quote:
Saolun.
iyi eğlenceler dostum umarım beğenmişsindir şehrimizi :)
Samsun gibisi var mı ?İyi eğlenceler abi,soracağın sorulara elimizden geldiğince cevap veririz.
-
Deniz için Fener Plajı'nı öneririm. Gerçekten harika bir yer,cıvıl cıvıl oluyo her gün. Hele Halk Dansları geldiği zaman giden varsa bilirler müthişti oralar,yabancı kızlarda utanma sıkılma pek yok malumunuz
Club olarak Rus pazarının alt tarafında Oceans Club var arkadaşların dediği gibi. Gitmedim ama dışardan güzele benziyo.
Benzer içerikler
- lustral 100 mg cinsellik
- halk ekmek bayiliği yorumları
- prozac 20 mg kullananlar
- kudret narı ile iyileşenler
- 90 ton altın kaç tl
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X