Şimdi Ara

samsun x700 ekran kırıldı, ne yapmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklasık 1 senedir keyifle kullandıgım cep telefonum samsung x700 u yaklasık 3 metreden dusurdum !! asagı inip aldıgımda cokda hos bir goruntu yoktu, pil haliyle dısarı fırlamıs, kasanın bir kenarı acılmıs, tus takımı yukarı dogru bombe yapmıstı. biraz asimetrinin dısında birsey yoktur diye dusundum, ve tus takımını bastırarak yan tarafı kapattım.. ama asıl sorunu ısıga tuttugumda gordum, ekranın ici kırılmıstı ve actıgımda haliyle siyak ciziklerle dolu beyaz bir ekran gordum. tekrar kapattım.

simdi ne yapabilirim. daha once boyle bir tecrubesi olan mutlaka vardır. garanti kapsamına girmez sanıyorum, ancak tamiri ne kadar tutabilir? ekran degisecek ve kasa biraz toparlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 12 Nisan 2007; 23:58:42 >

• İşin zor valla, geçmiş olsun
  • 100-150 ytl civarı tutar sanıyorum.

Telpa'yı arayıp ya dahttp://www.telpa.com/?s=form adresinden mesaj yazıp sorabilirsin...
  • benimde ericsson T610 telefonumda öyle bişey olmuştu tamire verdik 40 lira tuttu ama ondan sonra çekmemeye başladı (alakaya maydonoz hesabı) sonrada telefon çöpe
    ama belki de yapan adamlarda sorun vardır ya da telefon düştüğünde öyleydi bilemiyorum artık
    aldığın yere götür maksimum 45 lira isterler
  • bugun telpaya sordugumda 50 usd civarı birseye mal olur ekran degisimi dediler. normal bir fiyat mı bu? peki ekranın garantisini veriyorlar mı yapıldıktan sonra?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

bugun telpaya sordugumda 50 usd civarı birseye mal olur ekran degisimi dediler. normal bir fiyat mı bu? peki ekranın garantisini veriyorlar mı yapıldıktan sonra?

ekranın garantisini hiç kimse vermez şu şekilde olur ekran düşmeden bir problem olursa o da zaten ilk bir hafta içinde belli olur ozaman garantiden değiştirilir
  • masrafı konusunda fikriniz var mı? 50 usd mantıklı bir maliyet mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yaptırınca sorunsuz kullanırım. Başkaparçası zarar görmemiştir diyorsanız yaptırın. Bneim x700 bir kaç kez 7080 cm den düştü bir şey olmadı ama 3m ile karşılaştırılmaz.
  • merhaba hocam, benim de eski telim, d500üm çekyatın arasına kıstı ve ekranın mürekkebi döküldü. ben yaklaşık 115$ a yaptırttım telefonculara. gayet de iyi bir şekilde kullandım satana kadar. herhangi bir sorun yaşamadım.
    tabi ki garanti kapsamına girmiyor.
    kullanmayı düşünüyorsan, yaptır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.