Şimdi Ara

SAMSUN ÜÇ YILDIZ BİRİKİM TEST DERSHANESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidenler ozelden ulasabilirmi tesekkurlee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca90 -- 24 Mayıs 2016; 18:03:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sportmen_

Birikime gitmiyorum ama Samsun'da başka bir kuruma gidiyorum. Bence samsunda gidilebilecek kurum say desen ilk 3 de yer alır.
    Ama bence dershaneye gitme zaman kaybından başka bir şey değil.

neden ilk 3 e sokarsınız hocam ? hocam peki önerdiğiniz başka kurumlar varmı mezun sayısal için ? siz gittiğiniz yerden memnunmusunuz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca90 -- 26 Mayıs 2016; 20:49:49 >

Orijinalden alıntı: atmaca90

quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

Birikime gitmiyorum ama Samsun'da başka bir kuruma gidiyorum. Bence samsunda gidilebilecek kurum say desen ilk 3 de yer alır.
    Ama bence dershaneye gitme zaman kaybından başka bir şey değil.

neden ilk 3 e sokarsınız hocam ? hocam peki önerdiğiniz başka kurumlar varmı mezun sayısal için ? siz gittiğiniz yerden memnunmusunuz,

ben mezunum matfendeyim şuan kesinlikle gitme önermiyorum saçma sapan sistemleri var
    birikimtestin kadrosu sağlam olduğunu duydum düşünebilirsin bir de genç adıma bakabilirsin.
    Onun dışında uğur birey final gibi yerlerde mezunlara pek önem vermiyorlar genelde ara sınıflara yoğunlaşmış durumdalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heyecan var eski zengintest binasında çiftlik üstü. Hocaları eski sakarya öds hocaları. Tavsiye ederim kesinlikle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Heyecan var eski zengintest binasında çiftlik üstü. Hocaları eski sakarya öds hocaları. Tavsiye ederim kesinlikle.

hocam hafta sonu orayada gidecez konuşmayada aklımda bazı sorular şimdiden, bir düzen hiyeşeryi sistem varmı merak ediyorum sayıda azmış galiba angil dingil adamlarla aynı sınıtamı olucaz çok şey var kafamda, yeni açıldığı için başarı durumunuda bilmiyoruz bakalım,
    Hocam fen lisesi oraya toplandı resmen öyle diyeyim. Sonraki sene de fen lisesi sınıfı çıkacak sanırım. Ki herkesi de almıyorlar öyle senin deyiminle dingiller boş beleş insanlar giremiyor. Arkadaş ortamı gayet iyi. Başarı seviyesi de totalde 80 küsür kişi var 20 küsür tanesi ilk 10k ya girdi işte (Bu rakam da sadece derse girenler fen lisesinde olup kafese girenler de var (yanlış hatırlamıyorsam). Baya geliştiriyor eğer sende de azim varsa olur bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 26 Mayıs 2016; 21:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Hocam fen lisesi oraya toplandı resmen öyle diyeyim. Sonraki sene de fen lisesi sınıfı çıkacak sanırım. Ki herkesi de almıyorlar öyle senin deyiminle dingiller boş beleş insanlar giremiyor. Arkadaş ortamı gayet iyi. Başarı seviyesi de totalde 80 küsür kişi var 20 küsür tanesi ilk 10k ya girdi işte (Bu rakam da sadece derse girenler fen lisesinde olup kafese girenler de var (yanlış hatırlamıyorsam). Baya geliştiriyor eğer sende de azim varsa olur bu iş.

bakacaz hocam sizinle daha öncede konuşmuştum sadece sizin yazdıklarınıza istisnaden kafamda heyecan diye güçlü bir seçenek oluştu inşallah ikna ederler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.