Şimdi Ara

Samsun ondokuz mayıs üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
20.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar ondokuz mayıs üniversitesi nasıldır.ayrıca bölüm olarak sosyoloji bölümü düşünüyorum.sosyoloji bulabilir mi?nasıldır tavsiyelerinizi bekliyorum.

• bende bu üniversiteyi ilk sırada tercih ettim,araştırdım sordum soruşturdum en içime sinen yer burası oldu
  • iyi ünidir,şehir de iyi..rahat rahat okursunuz
  • Hukuk fakültesi Çarşamba'da mı ?
  • Samsun çok güzel şehir, geçen sene gittim...
    Kampüsünü de 2004'te gezmiştim, güzel.... Üniversite isim olarak orta düzey...
  • sosyoloji bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz gidip okuduktan sonra ne iş yapacağız.boş bir bölüm mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Hukuk fakültesi Çarşamba'da mı ?

evet öyleymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hukuk henüz taşınmadı Çarşamba'ya en geç seneye taşınır şimdilik iibf'nin üst katında. Samsun şehir ve kampüs olarak bence İst, Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa'dan sonra okunabilecek büyükşehirlerin başında geliyor Atakum sosyal anlamda her türlü ihtiyacınızı karşılar sorunuz olursa cevaplarım elimden geldiğince
  • arkadaşlar makine müh. için sizce 19 mayıs üniv. mi gaziantep üniv. mi ?????
  • Çok güzel bir şehir samsun geçen sene görmüstüm üniversite şehri denir ya tam öyle bir kıvamda...
  • Hukuk bu yıl çarşamba da eğitim vericek kılavuzda bile yazıyor
  • öğrenci ortamı veya gezcek yer arıyorsanız samsun yazmayın
  • Çarşamba'm benim
  • Samsunluyum şehir fena sayılmaz. ama öyle pek fazla şey beklemeyin derim. ilk seneden itibaren bayabilir.
  • herkese yaşadığı şehir fazla cazip gelmez ama biraz düşünüp bir de diğer şehirler le kıyaslayınca samsun gerçekten güzel şehir ya sosyal anlamda da cidden atakum ihtiyacını karşılar ayrıca üniversite kampüsler falan da güzel öyle pahalı bir şehir de değil samsun her bakımdan ayrıca hukuk fakültesini çarşambaya almak çok mantıklı bir adım ileride belki de türkiyenin en iyi hukuk fakültesi olur malum çarşamba zaten başlı başına sorun bir ilçe olduğu için yani olay çok gayet yakından herşeyi takip etmek için birebir mekan bafrayla da bağlantıyı kurdukları an işi bitirirler
  • bazı arkadaşlara Samsun ufak sıkıcı geliyor ki çoğu zaman banada öyle geliyor ama Samsun Karadeniz'in tek büyükşehridir hani beğenmesekte 15km Atakum sahili var, kazıkta olsa 10larca bar var sahil boyunca sosyallik sadece içmek değil tabi devlet tiyatrosu, operası, balesi, carting, teleferik, şu en son yaptıkları sukay zımbırtısı falan basit geliyor bize ama Türkiye'de sayılı şehirde var bu imkanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoizm

öğrenci ortamı veya gezcek yer arıyorsanız samsun yazmayın

hayırdır Sago Samsun yazmayın demiştin bize kendin yazmışsın 19 mayıs coğrafyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 71matador71

quote:

Orijinalden alıntı: sagoizm

öğrenci ortamı veya gezcek yer arıyorsanız samsun yazmayın

hayırdır Sago Samsun yazmayın demiştin bize kendin yazmışsın 19 mayıs coğrafyayı

ben samsunda yaşıyorum şeker hastası olduğum için şehirdışı okuma gibi bir şansım yok. samsun 19 mayısda hep hayal edilen ortamlar da yok kampüsler birbirnden çok ayrı fakat misafir olarak samsunu gezmek istiosan 1 hafta sıkılmadan gezersin sonra hep aynı yerler aynı şeyler. benim ts1 sıralamam 7000 coğrafya öğretmenliği tuttuğu halde hastalığım sebebi ile samsun coğrafya yazdım

• Üniversiteyi bilmemde şehirde çok fazla dilenci var..Heleki o cumhuriyet meydanının orda...2adım başı para istiyolar çok rahatsız edici...Yani en azından bir yıl önce böleydi şimdi nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

Üniversiteyi bilmemde şehirde çok fazla dilenci var..Heleki o cumhuriyet meydanının orda...2adım başı para istiyolar çok rahatsız edici...Yani en azından bir yıl önce böleydi şimdi nasıl bilmiyorum.

evet dilenci çok :D mesela kurtuluş yolunda otururken çingen boyacıların gelip spor ayakkabını boyamak istemesi :d yok desen sigara ister yok desen beleşe yapim der :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.