Şimdi Ara

Samsun ondokuz mayıs üniversitesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
20.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Semy1903

arkadaşlar makine müh. için sizce 19 mayıs üniv. mi gaziantep üniv. mi ?????

Kesinlikle samsun gaziantepteyim buranin muhendislikleri puanina gore asiri zor diyorlar arti sosyal hayat sifir insanlari gerici.Hic gelme ben kacmaya calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüse en yakın ve en güvenilir yurt hangisi? Bide ben veterinerlik yazcam kız arkadaşım da ebelik yazmayı planlıyo. İki kampüs arası uzaklık nedir?

• İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ NASIL LÜTFEN BİLGİ
  • Uppp insaat bolumu nasildir samsunun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Semy1903

arkadaşlar makine müh. için sizce 19 mayıs üniv. mi gaziantep üniv. mi ?????

Bir senedir Gaziantep'teyim.Eğitim diyosan Gaziantep net herkes bunu der. Çünkü ODTÜkökenli ve akademik kadrosuna bak. Bir de iingilice. Ben ta Ordu'dan kalktım geldim.şehirde Samsun'dan fazla imkan var. Kampus birleşik, daha fazla konser felan olur. AVM var 3 tane. Tramvay 50 kuruş. Kocaman Sporium var kampüste bi suru faal klüp var. havuz felan istiyorsan. KYK da kaliyodum ben. Eve cikma planim var bu sene 2+1 eşyalı adam gibi bir daire 750 800 lira + elektrik parasi. KYK nin içi rahat çıkarsa kampüs içinde ama kampüsünen ucunda. OÖzel yurtlarin hepsi cemaat. Sen Gaziantep'e yakin bi ilden geliyosan benim kadar sıkılmazsın . arada memlekete gidersin felan. Ama ben ta Ordu'dan geldim. Şimdi ben Samsun'da olaydim iyiydi diyorum. Maddi manevi daha rahat ederdim . karadeniz çocuğuyuz iklime, denize alışığm. Puan da tutuyordu Samsuna ona rağmen geldim G.antepe . zordur ama calsrsn. Blmyrm ben bu kadar arkadasm olmasa duramazdm g.antepte geçişte düşünmüyor değilim.

• Semy1903 S kullanıcısına yanıt
    gaziantepte sanayi çok gelişmiş bilmem yardımı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinhye

merhaba, ben bu yıl mezun oldum ve omu de tıp istiyorum. biraz araştırdım da pdr sistemi varmış. sizce çok zorlanır mıyım? veya gereksiz yere mi zorlanmış olurum... biraz bilgi verebilir misiniz?

Tıp okuyan arkadaslarla ırtıbata gecıp sıze bılgı vermk ısterdım lakın suan sınava hazırlanıyoruz ve cok yogunuz . Sahsı bılgımde yok maalesef sorunuzla alakalı .

• Merhabalar. Bende bu sene OMÜ Psikoloji yazmayı düşünüyorum. Fen-Edebiyat Fakültesine bağlı bi bölüm. Eğer OMÜ yazarsam gelecek. Yazmadan önce bi fikir edinmek istedim bilen arkadaşlardan. Şehir, ulaşım, sosyal ortam nasıl acaba? Fakülteler, kampüsler, eğitimi nasıl? Halkı gerici mi? Mesela kız arkadaşımla rahat gezebilir miyim? Kızları nasıldır? Dört sene boş boş gezmek olmaz
  • dis hekimliginde okuyan var mi
  • Sehir ve uni iyi ama egitim yerlerde, ayroca gecme notuda tavanda sene sonunda zor anlar yasayabilirsiniz , yatarak bitecek bir universite degil

• konuyu biraz hortlatmış gibi olıcam ama omü iyidir iyi ama samsundayken iyidir bu arada omü için için açdıgımız forum sayfasını gormedıysenız bi ziyaret ediniz üye olup paylaşımlar yaparsanız gelişmesinde katkıda bulunursunuz http://www.omuforum.net
  • Arkadaşlar bende omü psikoloji düşünmeye başladım hem samsun sevdiğim bir il hemde çoğu tanıdığım orda yani yurt felanda uğraşmayacağım.

Ama omü psikoloji hakkında internette hiç bir bilgiye rastlamadım? Sizce okunmaz mı orda psikoloji?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.