Bildirim
samsun merkez uydunet kullanan varmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
56 larda oturuyorum 3 mbs kulanıyorum bı problem yok :) _____________________________ Eskiler ölmez -
samsunda eski gazi belediyesi bulvar karşısında uydunet kullanan varmı . Adalet mahallesinde.
Tab sanat bale kursunun oralarda...
Sık sık kopmalar şnternetin gitmesi gibi problemler yaşıyormusunuz...
yeni bakım yapıp kablo değiştirdiler şimdi vaziyet nasıl_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gaybo55
samsunda eski gazi belediyesi bulvar karşısında uydunet kullanan varmı . Adalet mahallesinde.
yeni bakım yapıp kablo değiştirdiler şimdi vaziyet nasıl
2 senelik konuyu ii pörtletmişsin bro
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DHBSC55
quote:
samsunda kullanıomussun die yazdık hem açılmış konu var yeniden forumda kirlilik yapmayalım hemde sende hala kullanıosan fikrini söylersin die kötü mü ettik_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DHBSC55
quote:
samsunda kullanıomussun die yazdık hem açılmış konu var yeniden forumda kirlilik yapmayalım hemde sende hala kullanıosan fikrini söylersin die kötü mü ettik
iyi ettin de :) ben hiç uydunet kullanamadım oturduğum yerde altyapı varda binada kablonet yok yeni hat çekmiyolar tek kullnıcı için bayiye gittim binada varsa ancak kullanbilirsin dediler ondan sonra bıraktım peşini şimdi fixnet kullanıyorum telekom altyapısı ile,telekom altyapısı kullanan en ucuz en iyi hizmet veren burası çıktı 12-13 yıldır adsl kullanıyorum,müşterisi az oldugu için hemen ilgileniyolar en ufak bir sıkıntıda 16 mbps sınırsız kullanıyorum memnunum 24 e geçicem bu ay sonunda._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler