Şimdi Ara

Samsun E5 mi ? Grand Prime mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi 2 telefon arasında kaldım öyle aman aman şeyler istemiyorum şarjı ve kasası iyi olsun yeter. Tavsiyelerinize açığım.
    Bu arada Alpha yı gördüm çok hoşuma gitti ama 1500+ eder mi emin değilim.
    Saygılar

• tabi ki E5. Samsung E500HQ Galaxy E5 modeli Galaxy Grand Prime'dan 100 TL pahalı ama hem ekran cozunurlugu hem de ram fazlalıgı ile bunu telafi ediyor.
    899 TL ye E5 bugunlerde gerçekten fiyatına göre iyi bir alternatif. Şık dizayn, 1.5 gb ram, 5mp ön kamera, ekran cozunurlugu, 64 bit snapdragon 410 işlemci vesaire gayet iş görür özellikler. Bir dezavantajı batarya çıkarıabilir değil.
  • galaxy e5 alalı 2 gün oldu. bence çok başarılı bir cihaz. kullanımı oldukça seri ayrıca kitkat olması ve görseli tercih sebebim oldu. s3 neo almaya gittiğim sırada gördüm inceledim ve karar değiştirip e5 aldım. işlemci açısından, kamera açısından ve daha güncel bir cihaz olmasından dolayı tercih ettim. memnuniyetle alıp kullanabilirsiniz.
  • rockbase R kullanıcısına yanıt
    Ben de s3 neo almayı düşünüyordum şimdi E5 aklımı çeliyor. 900 TL bütçem var ve ilk akıllı telefonumu alacağım. Dediğiniz gibi S3 neodan daha güncel olması iyi. Plastik değil metal kasa olması güzel. Bataryanın değiştirilemiyor olması sıkıntı yaratır mı sizce? Uzun süre kullanılabilecek bir telefon mu? Telefonda pek oyun oynamam internet, fotoğraf, whatsapp, dizi izleme vs. için kullanırım o yüzden çok özellikli olmasına gerek duymuyorum.
  • donna D kullanıcısına yanıt
    Istekleriniz icin hayli yeterli bir telefon ancak E5 de kasa metal değil bunu belirtmek isterim, kasa dısınde diger tum ozellikleri neredeyse A5 ile aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

tabi ki E5. Samsung E500HQ Galaxy E5 modeli Galaxy Grand Prime'dan 100 TL pahalı ama hem ekran cozunurlugu hem de ram fazlalıgı ile bunu telafi ediyor.
    899 TL ye E5 bugunlerde gerçekten fiyatına göre iyi bir alternatif. Şık dizayn, 1.5 gb ram, 5mp ön kamera, ekran cozunurlugu, 64 bit snapdragon 410 işlemci vesaire gayet iş görür özellikler. Bir dezavantajı batarya çıkarıabilir değil.

Şu an kullandığım telefonun 3 defa bataryasını değiştirdim o da bi handikap aslında ama dediğiniz gibi daha güncel.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Çoklu pencere var mı acaba e5 te
    Birde hocam lolipop güncellemesi verirler mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.B.V -- 23 Şubat 2015; 17:41:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz M4'mü yoksa M3 Pro mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Çoklu pencere var mı acaba e5 te
    Birde hocam lolipop güncellemesi verirler mi sizce

çoklu pencere var, lolliop verilecegi soyleniyor ama samsungtan henuz resmi bir açıklama gelmedi..
  • e5 güzel telefon, alpha alınırsa anca tipi için alınır, onun dışında e5 dediklerine yeter
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Evet kasası metal değilmiş. Bimeks ve Teknosa sitelerinde var gözüküyordu gittim ancak bulamadım. Çok az yerde varmış henüz. Samsung mağazasından da detaylı bilgi aldım E5i önerdi görevli. A3 1099 metal kasa ama Ram 1 GB. E5i almaya karar verdim. 3 gün önce satışa çıkmış ve Anadolu yakasında kalmamış. Gelince arayacaklar.
  • Ben bu telefonu şu anda kullanmaktayım tek kelime ile her yönü ile çok iyi.Pil,ekran,işletim sistemi,görsellik,hafiflik.64 bit işlemci ve amoled ekraranından dolayı pil bir günde full bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan72

Ben bu telefonu şu anda kullanmaktayım tek kelime ile her yönü ile çok iyi.Pil,ekran,işletim sistemi,görsellik,hafiflik.64 bit işlemci ve amoled ekraranından dolayı pil bir günde full bitmiyor.

Bu hafta sonu alıyorum kampanya filan gelmicek heralde ya da telefoncularda nasıldır fiyatı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Istekleriniz icin hayli yeterli bir telefon ancak E5 de kasa metal değil bunu belirtmek isterim, kasa dısınde diger tum ozellikleri neredeyse A5 ile aynı

Sizce 1500tl ye a5 alinir mi ? Donanim olarak o fiyata gore dusuk fakat kasma donma vs herhangi bir soeunla karsilasir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ekranı ve ram için alınır,ama emin ol 5,5 " cebinde sana rahatsızlık verecektir.Ben Asus zenfon 6 kullandım bir anlık hayal et :) cebinde tabletle dolaşıyorsun :) 5" alırsan inceliği,ergonomisi ve hafifliği ile seni memnun edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 4 Mart 2015; 8:49:43 >
  • H.B.V kullanıcısına yanıt
    İzmir çankayadan 880 TL verdim.Kılıf aradım bulamadım bu hafta sonuda kılıf ve ekran koruması gelir.Eğer kaliteli bir kılıf istersen 2-3 hafta beklemek lazım ki telefon+kılıf+ekran koruması kaliteli 1000 TL mal olur.
  • Bende kız arkadaşıma hepsiburadadan siyah renk E5 aldım kendisinde 3 yıldır S3 var.Sanırım S3 e göre oldukça hızlıdır.Ayrıca kullanan arkadaşlar pil süresi hk. bilgi verebilirse sevinirim.Sadece whatsapp ara sıra internet facebook gibi uygulamalaı kullanıyor konuşma ve sms oldukça az ama konum bluetooth wifi gibi sistem uygulamaları hep açık.
    Bir günü çıkartır mı
  • Selam arkadaslar.bana gore her iki telefonda cok guzel.benim tercihim grand prime oldu.cok dusundum bu karari vermeden once.ince eleyip sık dokudum yani.asphalt 8 vs gibi oyunlarri oynayan birisi degilim daha ziyade sudoku vs gibi eglencelik oyunlari oynarsam oynarim arada oda.oyun benim icin bi kiriter olmadi olsaydi zaten iki telide kafadan elemek gerekiyo diye dusunuyorum:)daha cok sosyal amacli aldim.ve bu bakimdan cok basarili.kafama ekran cozunurlugu ve ekran malzemesi takilmisti almadan once.aldiktan sonra icim oyle bi rahatladiki cok tatminkar bi ekranla karsilastim beni fazlasiyka memnun etti.eger kartal mikroskop gibi gozum var benim diyen varsa rahatsiz olabilir belki :))wlinize alip bi deneyin.ve cok parlak bi ekrani var gozlerimi rahatsiz ettiginden en dibe kadar cektim parlakligi.buda bana pil olarak muazzam yansiyor acikcasi.uzun lafin kisasi ekran benim icin harika.
    gelelim pil omrune.telefonu eoime aldigim zaman internet,wup,face filan derken elimden dusurmem.bana ilk defa bu kadar dayanan bi telefonla karsilasiyorum yani.sabahtan aksama tek sarj yetiyo.gozunuzun onunde tikir tikir azalan yuzdeyle karsilasmiyosunuz.bu o kadar mutlu ediyoki insani yasayan bilir.2600 mah batarya koymuslar ve donaniminda yuksek olmamasi ile pili acayip rahatlatmislar.pil bakimindanda benden cok iyi puan aldi kisaca.kesinlikle uzmez...
    geleim donanimina.1 gb ram.hmm dedim ilk bastan android platformunda dusundurucu gibi geldi ama heralde 5.1.1 surumunde android gercekten stabiliteyi yakalamis yada samsung su touchwiz arayuzunu ciddi ciddi gelistirmis yada her ikisi birden.stabilite bqkimindan yeminle beni sasirtti.ios deneyimine yakin yada ayni.belkide daha iyi.tarayicida 4-5 sekme acik,sahibinden,whattsup,face ve birkac app arkada acik ve gecislerde hicbir sikinti yok.tarayicida sekmelerde ve uygulamalar arasinda gecis yaparken sekme yenileme ve uygulama yenileme yok(daha fqzla yuklenmedim app,sekme sayisini abartsaydim yenilerdi muhtemelen ve bunu yasayan ne gicik bi durum oldugunu cok iyi bilir.anlatilmaz yasanir:) )sunuda dip not olarak eklemek isterimki ipod touch 5 te bu dediklerimi birak safaride iki uc sekme ac ve sralarinda bi gezin bakalim neler oluyo ve arkayada sahibinden gibi uygulama ac.ondan sonra kafayi ye.sahibindende mesela kriterleri sectin ve safariye geri dondun.ardindan bi daha shbndene gec aaaa o da ne app en basa donmus haydaa en basindan bi daha sec bklm:)(ipod touch 5 in donanimi 4s le aynidir)iki uygulama ayni anda hafizada tutamiyo tam bi rezalet.uzatmadan ram normal kullanimda hayli hayli yetiyor standart bi kullaniciya.ya simdi ios a cakmis gibi oldum.ne alaka ya siyen insanlarda olucaktir.aslina bakarsaniz apple ve ios hayrani birisoyim belirtiyim yqni onuda ama olmuyo kardesim alt model cihazlaruni kendi elcazlariyla bi guzel olduruyo bunlar.6-6s e fln lafim yokta parasinada lafim yok:)neyse.islemci olarak kullanim amacina gore fazla fqzla yeter yani.8 gb dahili depolamaya gelince 4 gb civari kullanilabilir alanla geliyo 5.1.1 ile beraber.acikcasi bana yetiyoda artiyo bile.8 gb sd kart taktim ve kameradan cekilen foto ve videolarin kayit yerini sd olarak ayarladim.gayet yeterli oldu benim icin.bu noktayi dikkate almakta fayda var yeterli olmayanda olabilir 8 gb saygi duyarim.bu konularda benim icin bi handikap olusturmadi ve gercekten mutluyum telefonumla.arti olarak cikarilabilir batarya olayi karar vermemdeki artilardan da biri ayrica ilerde giderse cikarir atar sifirini takarim olur biter.2600 mah in keyfini sifirdan yasarim:)bu bence onemli bi durum arkadaslar.pil degisimi icin telefoncuya yada servisine mahkum kalmak sinir edici.kisaca bu noktalarda da iyi puan aldi benden.
    gelelim malzeme kalitesine...ilk olarak almadan once teknosada elime alip inceledim ilk basta metal kasa sandim yeminle o dandik legen lastigi olayinida yikmaya baslamis samsung:)kusura bakmayin arkadaslar birax daha onceki modelleri gercekten oyleydi be:)o bakimdan kimse bu ne ya boyle kasami olur demez yani.obur taraftanda iphone 6 yada s6 edge kasasida aramayin 700-800 liralik telefondada ama aratmaz bak :)bu konularda da puanim oldukca yuksek kendisine.
    gelelim kameralara..on kamera selfiler icin oldukca tatmin edici ama arka kamera icin ayni seyleri malesef soyleyemem.isik zayif olsun olmasin pozlama suresini asiri derecede uzun tutuyo arkadaslar ana kamera nedendir bilinmez.yazilimsqlda olabilir donanimsalda.baska primelerdede denedim defalarca sonuc hep ayni.isik almada biraz sorun var sanki.flash acip cektigimdeyse vavv hersey gayet yerli yerinde.on numara foto.tabi cihaz enstantane ve iso ya yuklenmediginden catir catir cekiyo sorunsuz.bu dediklerim otomatik modda onuda soyliyim herhangi manuel bi mudahale veya mod secimi yapilmaksizin.gunu kurtariyo yinede.prof fotolar kimse beklemsin zaten cep telefonundan.foto diyorsan ayni paraya ikinci el eos 550d filan al catir cutur cek dimi :)))neyse kamera konusunda cok super puan verdim diyemem ama idare eder diyim.is gorur.ama oyle iyicene camur degil ana kamerada flash fln acinca.hakkini yemeyelim simdi
    sahi kasa tasarimi yuvarlak hatli degil daha cok koseli tasarim.zaten bu fotolarindan da belli.
    lafi cok uzattim biliyorum ama okuyan arkadaslara doyurucu bilgi vermeye calistim.telefon tam fiyat performans canavari.piyasada 700-800 tl civarina bulunabiliyo sifiri.bu paraya alinan cihaz anca bu kadar olur vede parazinin cok ustunde bi deneyim veriyo.inanin elijize aldiginizda ve masanin ustune koydugunuzda premium havasini rahat rahat veriyor arkadaslar.bunu hissetmek her kullanici icin cok onemlidir cunku herkes kullandigi cihazi sevmek ister yani.
    sonuc kismina gelirsek telefon benim icin 100 uzerinden 90.10 puan ana kameradan gitti.:)
    a3 e kaymamamin ana sebepleri ilk olarak mah olarak dusuk batarya,cikarilamayan batarya,fiyatini daha yuksek konumlandirilmis olmasi oldu.ben grand prime tercih ettim ve mutluyum.a3 tercih edenler kendilerine gore nedenleri vardir elbette.oda f/p teleconu tabi.kucuk ekran kucuk telefon isteyenler bataryayi vs filan goze alip rahat rahat tercih edebilirler.yada nedenlerini yazarlarsa bizde okur anlariz.
    doyurucu oksun diye uzun yazdim ama yinede atladigim veya eksik kalan kisimlar illaki olmustur.simdiden kusura bakmayin.secim yaparken herkesin kendine gore kriterleri var tabi.aradigi ozellikleri f/p ile en iyi sekilde birlestirebilmek bunlarin en onemlisi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün akşam ben de Grand Prime modelinden aldım. Gold renk.
    Teknosalarda 749 TL idi. Vatan Bilgisayar'a baktım 699 TL'ye düşmüş. Ben de Vatan Bilgisayar'dan aldım. Samsung Türkiye garantili.

Bana kalırsa bu bütçeye alınabilecek ideal telefonlardan biri. Görüntü olarak çok zengin, fiyatına göre çok daha pahalı bir telefon izlenimi veriyor. Bu benim için hiç önemli değil, önemli olan işlevi ama önem verenler olabilir diye söylüyorum.

Ana kamera idare edebilir. Işığın az olduğu yerlerde çok iyi değil ama onun dışında işinizi görür.

Daha önce Iphone 5 kullanıyordum. Bozulunca bunu aldım. Oturduğum evde Iphone 5'le çoğu zaman şebeke sorunu yaşıyordum. Bağlantı sorunlarım vardı. Bu telefonda öyle bir şey yok. Cayır cayır çekiyor tabiri caizse.

Bunlar benim nacizane amatör görüşlerim. Profesyoneller daha iyi değerlendirecektir bu telefonu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.