Şimdi Ara

Şampuan tavsiyesi (Kepek sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gunluk sabahlari banyo yapip ise gidiyorum.Su ara sularmi bozuk anlamadim...Varmi memnun oldugunuz sampuanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ketoral
  • Clear kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

ketoral

Kac tl nerden bulabilirim.Kaç günde kepekten kurtulabiliriz?
  • Ayni sorun malesef bendede var hocam cok sinirime gidiyor
  • Head n shoulders medical
  • Aslinda sadece faullerimin üst bölgesinde kepeklenme var diger taraflarinda hic bise yok anlamadim gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kepek sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle konazol. Küçüklükten beri kafam sıcaklarda kaşınır, pul pul olurdu. Kepekte çoktu ama tek yıkamada söktü attı (satıcı gibi konuştum biraz)
  • Bendede kepek çok okulda baya dalga konusu oluyor 3 tl lik ipek şampuan kullanıyorum ucuza varmı önereceğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Aslinda sadece faullerimin üst bölgesinde kepeklenme var diger taraflarinda hic bise yok anlamadim gitti.

sık sık ılık su ile saçını yıka şampuan ile hangisi oldugu farketmez eğer geçmezse doktora görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Aslinda sadece faullerimin üst bölgesinde kepeklenme var diger taraflarinda hic bise yok anlamadim gitti.

sık sık ılık su ile saçını yıka şampuan ile hangisi oldugu farketmez eğer geçmezse doktora görün.

Sik sik derken her sabah ise gitmeden önce banyo yapiyorum...Bazen eve döndügümde terledigimden veya üstüm basim toz oldugunda(santiyede) banyo yapiyorum daha ne olsun.J.Baby. bebek sampuani aldim belki dogaldir kimyasal olmaz diye ama oda fayda etmedi
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    8 lıra gıbı bi şey sadece eczanelerde var bunu kullan 2. yıkamadanıtıbaren yok edıo kepegı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.