arkadaşlar öncelikle hangi şampuanı kullanıyorsunuz ve saçlarınızı döküyor mu? ben head&sholders kullanıyorum ve acaip şekilde dökülüyo acaba şampuandan mı yoksa başka nedenlerden mi??
ben pahntane kullanıyorum ama saçımı daha fazla yağlı yaptı ve saçlarım çok yumuşak yani jöle falan sürsem tak yatıyor şap gibi oluyor eskiden öğle değildi zaten artık jole kullanmıyorum.
şimdi herkes turmuş avon diye.. param olunca bi alacam bakacam buna
bilindik tüm markaları kullandım... head&sholders berbat etti çok döktü.. şuan pantene geri döndüm ve memnunum.
selamlar...
arkadaşlar bendede dökülme mevcut..
normal şampuan olarak clear kullanıyorum..memnunum...onun yanında bioxcin diye bir şampuan var onuda kullanıyorum...hem dökülmeye karşı biraz etkili oluyo hemde saçları daha hacimli yapıyo...ben memnunum tavisye ederim sizede..
yakında bioxcinin saç dökülmesine karşı çıkardığı tüplerden alıp haftada bir kullanıcam inş. etkili olur...
bu tüplerden kullananlar varsa biraz bilgi versinler...
quote:
Orjinalden alıntı: Ghenç
selamlar...
arkadaşlar bendede dökülme mevcut..
normal şampuan olarak clear kullanıyorum..memnunum...onun yanında bioxcin diye bir şampuan var onuda kullanıyorum...hem dökülmeye karşı biraz etkili oluyo hemde saçları daha hacimli yapıyo...ben memnunum tavisye ederim sizede..
yakında bioxcinin saç dökülmesine karşı çıkardığı tüplerden alıp haftada bir kullanıcam inş. etkili olur...
bu tüplerden kullananlar varsa biraz bilgi versinler...
kardeş ben o bioxcin'in fiyatını sordum şampuanı 20 küsür,tüpüde 89 lira bana biraz pahalı geldi ama çare yok bende almayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ozas
bilindik tüm markaları kullandım... head&sholders berbat etti çok döktü.. şuan pantene geri döndüm ve memnunum.
head&sholders kullanıyodum artık kullanmam o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: ffarukk
quote:
Orjinalden alıntı: ozas
head&sholders kullanıyodum artık kullanmam o zaman
bende şu bioxin i merak ediyorum... berbere sordum müşterilerinden kullanıp saçı sıklaşan olmuş.. doğrusu inandım.. ama pahalı.. muadili çıkar yakında.
Aynen Pantene Forever!
bu kadar şampuan değiştirirsen olacağı o
şampuanların hepsi aynı ya..ben cogunu denedim ama pek yararı olmadı..
Kırlangıç'ın zeytinyalı sabunu bence güzel onu kullanıyorum 1,40ytl
ben dove kullanıyorum ve tavsiye ediyorum çok yumuşak oluyo ama ark. sölediine göre head&sholders da kepeğe ii geliomuşş
quote:
Orjinalden alıntı: xx06xx
ben dove kullanıyorum ve tavsiye ediyorum çok yumuşak oluyo ama ark. sölediine göre head&sholders da kepeğe ii geliomuşş
kepeğe karşı etkili ama acaip döküyo saçı
duruuuuu uuuuu duruuuuuu reklamda böyleydi
quote:
Orjinalden alıntı: ffarukk
arkadaşlar öncelikle hangi şampuanı kullanıyorsunuz ve saçlarınızı döküyor mu? ben head&sholders kullanıyorum ve acaip şekilde dökülüyo acaba şampuandan mı yoksa başka nedenlerden mi??
o salak şampuanı kullandığım zaman bitlendim sanmıştım.saçlarım sürekli kaşınıyordu.kafa derisine zararı olan bir şeyler içeriyor olabilir.
hemen elidora döndüm.hiç bir problem yok.saç dökülmeleri şampuandan çok, genetik ve beslenme ile alakalı.
bende yeni hacışakir şampuan aldım saçımda dökülme arttı.En kısa zamanda eski şampuanınma dönecem..
arkadaşlar kimileri saç dökülmesini önlemek için zeytinyağı,bademyağı gibi şeyler sürüyolar etkili oluyomu bunlar?
beyler, herkesin saç tipi farklı. cilt yapısı farklı. saç dökülmesi ve kepek cilt problemleridir. dolayısıyla en uygunu uzman deramatologlarda yada bu işi yapabilen eczanelerde saç analizinizi yaptırmak ve buna göre şampuan kullanmaktır. Ben shauma kullanıyorum. Şampuanımdan memnunum. ama herkeste aynı etkiyi vermeyeceği çok açık!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme