Şimdi Ara

Şampiyonluk son haftaya kalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FB ESES deplasmanında 3 puanla dönerse tek iddalı rakibi kalıyor oda Başakşehir ve maç sondan bir onceki hafta , bizim tek öne geçme şansımızda o hafta görünüyor umarım FB den son haftalarda şampiyonluğu alma geleneğimiz devam eder

• Derken Fener liderliği bu hafta verdi. Bizim en önemli ve zorlu maçımız geride kalmasına rağmen yarın Antep'i yenerek bu işi götürürüz.
  • Off süper oldu bu mutlaka kazmamız lazım şakaya gelmez artık BJK da puan kaybetcek bence bu hafta
  • la siz geçen hafta hamzaya küfür etmiyormudunuz ne değişik seyirci gurubusunuz la siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

la siz geçen hafta hamzaya küfür etmiyormudunuz ne değişik seyirci gurubusunuz la siz

Konuyu açan benim ve ben kimseye küfür etmedim hele hamza hocaya asla , boşa burdan sallama GS taraftarı ile bir derdin varsa git TT Arenanın orlarda anlat yarın
  • Gs olur şampiyon
    Biz gs ye yenilmezsek olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gülüm sen olmayabilirsin ama %85 seyirci gurubunuz böyle hadi sende biliyorsun söyleyemiyorsun bana anlatma ne mal olduğunuzu tüm türkiye biliyor

Kardes takim puan kaybedince uzuldunuz muu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gülüm sen olmayabilirsin ama %85 seyirci gurubunuz böyle hadi sende biliyorsun söyleyemiyorsun bana anlatma ne mal olduğunuzu tüm türkiye biliyor

terbiyesizleşme , dediğim gibi delikanlıysan git bunları TT Arenanın orda anlat, bu konuyla alakalı bişey değil konuyu sabote etme boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Gs olur şampiyon
    Biz gs ye yenilmezsek olabiliriz

Bizi yenerseniz şampiyon olursunuz.Berabere biterse Fenerbahçe olur.
  • quote:

Bas git. Sizin hesabınız Arena'da görülecek. Az sabır.
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Kedi olmayasın o toki stadında
  • quote:

la siz geçen hafta hamzaya küfür etmiyormudunuz ne değişik seyirci gurubusunuz la siz

Yok hamza hocaya değil...Tolga Zengin'in annesine sövdük.
  • quote:

Çoluğun çocuğun ergenliklerini çekiyoruz. Şu hale bak.
  • quote:

Terbiyesiz sensin.Delikanlılığı sen stat önüne gidip bagırmak mı zannediyorsun.Faşist holigan

Konuya gelip ne mal olduğunuzu biliyorum diye konuşan sen değilmisin yahu , bide bana terbiyesiz diyo , stat önünde bağıramadığın için burda insalara hakaret edip aşağılamaya çalışıyosun işte ondan bahsediyorum
  • quote:

Hadi yallah
  • Arena'da Bjk ile yapılan maçlar.

Gs 3-2 Bjk
    Gs 2-2 Bjk
    Gs 2-1 Bjk
    Gs 1-0 Bjk

2-2'lik maçta da 2-0 öne geçip son 5 dakikada 2-2 vermiştik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.