Bütün imzalarda Türkçe hatası var. Kınıyorum sizi. Virgülden sonra boşluk bırakılır bi de "de" eki...
Neyse güzel olmuş hepsi.
Hocam koca forum senin hazırladığın imzaları kullanıyoruz
Arkadaşlar şu O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK taki de'yi birleştirelim
quote:
Orijinalden alıntı: Walternatif Bishop
Hocam koca forum senin hazırladığın imzaları kullanıyoruz
İmzalar güzel ama :)
eyw hocam
Hepinize teşekkürler,beğenilmesine sevindim
@Jackson Teller @zippo90 Valla üniversite son sınıf öğrencisi olarak yaptığım tam rezillik. Ben kendi imzamı düzelttim ama edit olmadığı için ilk mesajı güncelleyemiyorum.
@Walternatif Bishop
En büyük yıldızın sağda ki kolu yarım zaten ama kupa yüzünden belli olmuyor çok
Yönetici bir arkadaş konuyu okuyorsa rica etsem ilk mesajı düzenleyebilir mi ? DE eki birleşik yazılıcak ve şu imza da ilk mesaja eklenirse iyi olur.
Haklısın ama oradan bir kaç karakter çıkartılıp imza yapılabilir, örnek Selçuk ve Drogba altında ki yıldızla beraber güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam
Hepinize teşekkürler,beğenilmesine sevindim
@Jackson Teller @zippo90 Valla üniversite son sınıf öğrencisi olarak yaptığım tam rezillik. Ben kendi imzamı düzelttim ama edit olmadığı için ilk mesajı güncelleyemiyorum.
@Walternatif Bishop
En büyük yıldızın sağda ki kolu yarım zaten ama kupa yüzünden belli olmuyor çok
Yönetici bir arkadaş konuyu okuyorsa rica etsem ilk mesajı düzenleyebilir mi ? DE eki birleşik yazılıcak ve şu imza da ilk mesaja eklenirse iyi olur.
hocam bende forumda yeniyim. 2005 ten beri girmemiştim. bi açtım. peh hesabı maili bile bulamadım. bir imza çalışması yaptım. pek beceremedim. şöyle ortalı yazmayı. hoşuna giderse bi elden geçir. belki bişiye benzer.
offf süper imzalar. eline sağlık dostum. teşekkürler
deneme 1 2 3
quote:
Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Haklısın ama oradan bir kaç karakter çıkartılıp imza yapılabilir, örnek Selçuk ve Drogba altında ki yıldızla beraber güzel olur
al dostum seni mi kırıcam..
Harika
Bu imzalar harika fakat imzamı değiştirmem
takipteyim
Beyler renkli imza olmuyor mu artık ? Verdiğiniz kodlar çalışmıyor.
2 yıl önce almştım coming soon imzasını vay be.Bu günlere kısmetmiş