son maça kalsa son maçta fener yener gitti şampiyonluk beyler üstüne fener türkiye kupasınıda büyük ihtimal alacak adamlar şikeden kümeye düşeceklerine çifte kupa ile ödüllendiriliyor.
yahu nereye gitti,daha fenerle bir maç daha yapıcaz.Bizi kolay kolay yenebileceklerini sanıyor musun?Ben her türlü takımıma kadıköyde de güveniyorum.Onlar düşünsün nasıl yeneceğiz diye..Anca böyle mucize olması lazım.
Şaka maka Kadıköy de beraber kalırsak işimiz bitti.
gitmedi dostum sen rahat ol
mac sonu foruma girmeyecegim diyorum her serefinde giriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Xaerk
kadıköyde berabere kalırsak şampiyonluk bizim.
Adamlar seni kendi sahanda yeniyorsa cik oyna futbolunu orda kazan ama bu sefer orada oynarken topa vurmayi kiz gibi yapma yeterli Fener takiminda bir sey yok beyler abartmayin.
beraberlikle puan farki kapatinida ilk defa görüyorum
kadıköy de kutlayacaz rahat olun...
quote:
Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
bi dur koreli zaten ortalık karışık
Sesli güldüm.
zora soktular en azından berabere kalmalıydık
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
gs bjk var trabzon gs var fener gs var dimi
son maça kalsa son maçta fener yener gitti şampiyonluk beyler üstüne fener türkiye kupasınıda büyük ihtimal alacak adamlar şikeden kümeye düşeceklerine çifte kupa ile ödüllendiriliyor.
Ödüllendirilmek?
quote:
Orijinalden alıntı: bulletride
quote:
Ödüllendirilmek?
playoff sizin için çıkarılmadımı
Sonunda iyiler mutlaka kazanır kazanacaktır da tamamen sans faktoru ve becerisizlik vurdu bizi
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
yahu nereye gitti,daha fenerle bir maç daha yapıcaz.Bizi kolay kolay yenebileceklerini sanıyor musun?Ben her türlü takımıma kadıköyde de güveniyorum.Onlar düşünsün nasıl yeneceğiz diye..Anca böyle mucize olması lazım.
takım fener maçı haricinde berabere kalırsa iş biter ...
Fener bu maçı kazandıysa Trabzon'u yine yener, Beşiktaş zaten aciz top oynuyor. Ezer geçer. Biz Kadıköy'de yine böyle beceriksizce oynarsak Fener gelir çakar iş biter.
quote:
Zeus rom oneririm, salla super finali..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bulletride
quote:
Ödüllendirilmek?
playoff sizin için çıkarılmadımı
Kesinlikle böyle bi durum söz konusu değil. Son yıllarda her sektörde olduğu gibi futbolda da belli kimseler para kazansın diye ortaya atılan bir sistemdir bu play-off.Suçlayabileceğin tek şey kapitalizmdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme