Bildirim
Şampiyonluğa inandığımız o an
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: -uSahin-
Ufak bi nostalji yapalım dedim.

2011-2012 sezonu hep özel olacak benim için
Her ne kadar geçen seneki hırs, bu sene taraftarda ve takımda olmasa da şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.
İhtiyacımız olan ufacık bir kıvılcım, sonra her şey çok güzel olacak.
Resim çok iyi 1080p si var mıdır ?_____________________________ Şampiyon Cimbom Yazdıracağız!
-
Şampiyon olacağımıza bende inanıyorum ama bazı taraftarlarımız şimdiden bizi şampiyon ilan etti.Herşey için çok erken.
O kıvılcım Ordu maçında oluştu ama devamı gelmedi.._____________________________ -
bu maçın özetini ne zaman izlesem 01.32 deki musleranın koreografiyi görünce olan şaşkınlığı aklıma geliyor.zira maçtan sonra taraftarın mükemmel olduğunu söylemişti _____________________________ 
Aklınızdan çıkarmayın ,
TÜRKİYE'DİR GALATASARAY !!... -
ah be nerde şu takım ne kadar rahat izlerdim maçları o zaman _____________________________
Selcuk Inan Fan Club -
Ben takımın düzeleceğine inanıyorum Fatih Terim bu takımın başına gelmiş en büyük değerlerden birisidir her ne kadar skor taraftarları istemesede o imparatordur ve istediği futbolu koydurcaktır sahaya
_____________________________ Eski Kullanıcı Adı: esrar006
-
Allah askina saka mi yapiyorsunuz ? Yoksa butun gs taraftari olarak kafa yapici madde mi kullaniyorsunuz ? Hayir , soyleyinde ona gore yorum yapalim bizde.
Yuruye yuruye lidersiniz sene basindan beri , bilmem kac puan fark atmissiniz , en guclu rakibiniz olan biz artik sampiyonluk potasindan tamamen dusmusuz ama siz hala samp olamicaz modundasiniz.tedirginlik , tereddut , felaket tellaligi yapiyorsunuz , korkuyorsunuz.sizi kim samp dan edebilir ? Biz mi ? Biz olmusuz aglayinimiz yok.Bjk mi ? En fazla sizle oynayacaklari maca kadar kovalarlar o kadar.siz rahat olun bu sene de sampiyonsunuzm.hemde gule oynaya.bu yaptiginiz isini saglama almak falan degil sakin demeyin bunu.sizi gorunce harbiden sasiriyorum.yahu siz boyleyseniz biz sikalim kafamiza hic yasamayalim o zaman.zaten bu senede samp olduktan sonra sizi daha kimse tutamaz.
Bizi bu hale getiren aziz ve cetesini ( en basta aykut)allahj nasi biliyosa oyle yapsin.ana avrad ne varsa sovuyorum kendilerine.ne hale getirdiler bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Allah askina saka mi yapiyorsunuz ? Yoksa butun gs taraftari olarak kafa yapici madde mi kullaniyorsunuz ? Hayir , soyleyinde ona gore yorum yapalim bizde.
Yuruye yuruye lidersiniz sene basindan beri , bilmem kac puan fark atmissiniz , en guclu rakibiniz olan biz artik sampiyonluk potasindan tamamen dusmusuz ama siz hala samp olamicaz modundasiniz.tedirginlik , tereddut , felaket tellaligi yapiyorsunuz , korkuyorsunuz.sizi kim samp dan edebilir ? Biz mi ? Biz olmusuz aglayinimiz yok.Bjk mi ? En fazla sizle oynayacaklari maca kadar kovalarlar o kadar.siz rahat olun bu sene de sampiyonsunuzm.hemde gule oynaya.bu yaptiginiz isini saglama almak falan degil sakin demeyin bunu.sizi gorunce harbiden sasiriyorum.yahu siz boyleyseniz biz sikalim kafamiza hic yasamayalim o zaman.zaten bu senede samp olduktan sonra sizi daha kimse tutamaz.
Bizi bu hale getiren aziz ve cetesini ( en basta aykut)allahj nasi biliyosa oyle yapsin.ana avrad ne varsa sovuyorum kendilerine.ne hale getirdiler bizi
10 maç var herşey olabilir top yuvarlak_____________________________
-
bu maç çok güzeldi ya. arkadaşla izlemeye gitmiştik yer yoktu en son ş.evlerde bi cafeye girdik ful bjk li. ilk golü görememiştik girdiğimizde 1-0 dı 1-1 olunca yıkılıyordu 2-1 yaptık sadece 2 kişi seviniyoruz. Dayak yiyorduk o gün az daha. Yanımızda da nijeryalı 2 tane bjk li vardı muhabbet etmekten maç izlemedik adam gibi.
_____________________________ -
Bu sene ilk hedef şampiyonluk olmalı. Schalke elerse elesin şampiyonluk daha önemli. İnşallah tekrar oluruz Allahım inşallahh _____________________________ -
18:11'de Riera'ya bakın. Ah ulan, Ruha bak ruha. _____________________________ -
GGeçen sene bi başkaydı...Hele o bjk macı...unutulmaz...anlatılmaz...gecen sene efsane yıllarımızdan birisiydi bence...play-offuyla, samsun macıyla...başka diğer olaylarıyla... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Belki 10 sene olmuştur beşiktaşın lucesculu sağlam 2. yılıydı galiba önde giderken birşeyler oldu içerden yada dışarıdan biranda beşiktaşı aşağıya almışlardı.O gün bugündür matematiksel şampiyonluk ilan edilmeden ben inanmıyorum.Çünkü olacak birşey değil takım komple dağıldı başkanları bile bırakmıştı artık nolduysa yukarılarda.
Hee kağıt üstünde dediğinde haklısın tabi ona katılıyorum ama malum güçlerin varlığını yok sayamayız.Ben hakem falanda demiyorum hee hakem 1 maç engeller 2 maç engeller komple indirmek için içeriden kontrol etmek gerek._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler