< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (391. sayfa)

-
-
Allaha şükür Hakan Çalhanoğlu mutsuz uyuyacak
-
İnterli oyuncular maç bitince ağlayacak mı, merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ciddi seviye farkı vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 atmaz PSG artık, acır Inter'e.
Hakem de acıdı Inter'e.
Zamanında prime Barça finalde United'ı sahadan silmişti, antrenman yapmıştı resmen ama o zaman yapacak bir şey yoktu, dünya çaresizdi. İnter o kadar leş ki şu sıradan sayılabilecek PSG, tarihin en rahat finalini oynuyor.
-
6. Golü hakem attı
90. Dakika maçı bitirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
balon çok büyük patladı
-
O bambaşka finaldi. Kemik gibi takım manu çaresixce izlemişti sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
interlilere sorsak finalde 5 yiyip kaybedeceğine yarı finalde barçaya elenseydik daha onurlu olurdu derler heralde.
-
cumhurbaşkanı olsam seni devlet düşmanı olduğundan bir kaç ay nezarete atarım o zaman aklın başına gelir
-
sorun değil psg maç oynamadı öyle ahım şahım şans golleri
-
kıvara çöpü a milli takımla maçları sırasında bir şey yapamaz ben beğenmedim onu
-
Tarihteki en rahat final maçlarından biriydi. İlk 20 dakikada maçın sonucu belliydi diyebiliriz. Finalde Barcelona olsaydı da durum çok farklı olmazdı diye düşünüyorum. PSG çok iyi oynadı.
-
Maçı izlemeyi unutmuşum skora bak be. Geçmiş skorlara bakmaya da üşendim en farklı ŞL finali skoru bu mu? Hakan'a da yazık oldu bu arada
-
armayı görünce patlattım
-
Evet hocam. Final için en farklı skor bu maç oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 1 Haziran 2025; 0:8:49 > -
-
çekir ge bir sıçrar iki sıçrar üçüncü de şl şampiyonu oluruz bu 3 yılda ikinci şl finali i ,seneye alırız kupayı, tabi hakan bu takımda durduğu sürece interliyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X