Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harry Winks made 7 key passes against PSV. That is more than any other player has registered in a Champions League match this season.
  • Bugün her maç hızlı başladı gol yağmuru var juve manu dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

1) Liverpool - 6 puan

2) Napoli - 6 puan

3) PSG - 5 puan

4) Kızılyıldız - 4 puan

Kızılyıldız bu gruptan çıkıyormuş adagshshagagsgshs
    PSG elenecek.
  • Banada Liverpool gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Banada Liverpool gibi geliyor.
    Zor
  • lyon hoffenheim maçı lyonun saçma sapan kadrosuna rağmen acayip maç oldu ++ ğenel olarak hoffenheim maçları acayip zevkli çirkefik yok sadece oynamaya çalışıyorlar eldeki çok vasat kadroya rağmen
  • Napoli %90 gruptan çıktı. PSG veya Liverpool elenecek ancak muhtemelen PSG elenir sonra bazıları şeyh der 6 numara der 8 numara der
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

lyon hoffenheim maçı lyonun saçma sapan kadrosuna rağmen acayip maç oldu ++ ğenel olarak hoffenheim maçları acayip zevkli çirkefik yok sadece oynamaya çalışıyorlar eldeki çok vasat kadroya rağmen
    nagelsman farki.

• yine hoffenheim izledik şu takımın şu seviyede eze eze oynaması bile mucize takımın %70 i çöp abartısız çöp yine saçma sapan ğoller yeyip ğeri dönüp saçma sapan maçı verdiler
  • quote:

yine hoffenheim izledik şu takımın şu seviyede eze eze oynaması bile mucize takımın %70 i çöp abartısız çöp yine saçma sapan ğoller yeyip ğeri dönüp saçma sapan maçı verdiler
    Ben de çok üzüldüm hiç değilse 3.olup avrupada devam edeceklerdi berabere bitse ve son maç city le galiba

• bitirsinler 4. liğe odaklanırlar 5 maçta 3 puan aldılar yanılmyıorsam ğalibiyetleri yok ama her maçı kendi salaklıklarıyla verdiler buğün nağelsman bir ara kulübe yumrukluyordu sonra yere çöktü yukarı bakıyodu izlerken ben sinirlendim her maç aynı senaryo saçma sapan ğoller yiyip iyi oynayıp alamıyorlar
  • quote:

bitirsinler 4. liğe odaklanırlar 5 maçta 3 puan aldılar yanılmyıorsam ğalibiyetleri yok ama her maçı kendi salaklıklarıyla verdiler buğün nağelsman bir ara kulübe yumrukluyordu sonra yere çöktü yukarı bakıyodu izlerken ben sinirlendim her maç aynı senaryo saçma sapan ğoller yiyip iyi oynayıp alamıyorlar
    Doğru diyorsun,belki de lige odaklanmaları daha hayırlı olur onlar için.

• napoli ve psg atmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loserpool elenecek herhalde

• Şampiyonlar Ligi C grubunda son durum:

Napoli - 9 puan

PSG - 8 puan

Liverpool - 6 puan

Son hafta Liverpool, Anfield'da Napoli'yi ağırlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Zor

Alıntıları Göster
    Carlo hocam Liverpool’u şamarlayacak.

• UEFA, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'ndan itibaren VAR teknolojisinin kullanılacağını açıkladı.

• Carlo hocam şamarlanıyor!

• Şu mane gol vuruşlarindaki özürluluğünü hiç atamamiş üstünden, bu maçta da yaptı yapacağını, karius yerine alisson'u getirmeseler eleniyolardi. Gerçi milik mi kaçırdı alisson mu kurtardı biraz muallak

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.