Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız ben bu Donatello esprisini kaçırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UEFA, 2019/20 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi'nde Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulanacağını açıkladı.UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, VAR sistemi ile ilgili yaptığı konuşmada"Ağustos 2019'a kadar bu sistemin düzgün şekilde işlemesini sağlayacak ve hakemlerimizin gerekli eğitimi alacak yeterince zamanımızın olduğuna inanıyorum. Bu sayede VAR sistemi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde düzgün bir şekilde uygulanacak" dedi.VAR sisteminin uygulanacağı organizasyonlar aşağıdakiler olarak yayınlandı.- 2019 UEFA Süper Kupa- EURO 2020 - 2020/21 Avrupa Ligi- 2021 Uluslar Ligi finalleri
  • Ajax Bayern'i eziyor orada da çok ilginç maç oluyor nasıl biter bilemem ancak yine de tuhaf.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız İnter bu sene cidden çok güçlü gibi duruyor. Bakalım grubu 2. bitirecekler mi ki hiç şaşırmam hatta 1. bitirirlerse de şaşırmam.
  • Napoli Kızılyıldız’a kaptırdığı 2 puan için kafasını duvarlara vursa yeridir.

Ayrıca İtalyanlar bu haftayı 4/4 yaparak geçti. Sevinmedim değil.

• premier ligciler bu hafta da 1/4 yapti.

real madridden buyuk rezillik

bakalim barcelona bu sezon çeyreği gecebilecek mi

neymar dişine gore rakip bulmus

• Cidden İtalyanlar fena oynuyor bu durum sevindirici gerçi benim tuttuğum veya desteklediğim kulüpler ezilmekle meşgul konuşmak için erken gruplardan sonra hemen hemen belli olur kimin kupayı alacağı..
  • Gruplar yanıltıcı olur da , bankolardan 1-2 takım elenecek gibi duruyor
  • Liverpool ve Tottenham gruptan çıkamayacak gibi.

Tottenham'ı sıkıntısı kadro derinliği.

• Seç beğen al hangisi.Benim fikrim Achraf Hakimi.ATM'ye karşı 3 asist yapmak kolay değil.

• Şu an Avrupa’da mücadele eden 80 takım içinde kuşkusuz en kötüsü Akhisar.

• Çok net Hakimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monaco evinde Brugge’den 4 gol yiyecek kadar vahim halde gelmiş. Küme düşerler bu sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Monaco evinde Brugge’den 4 gol yiyecek kadar vahim halde gelmiş. Küme düşerler bu sezon.
    çok yumusak takım olmuslar seyirci zaten yok onlarda, defans orta saha berbat rakipler çok kolay gol atabiliyor bunlara o yüzden ruhsuzlar birde, düşssede iyi olur iyi oyuncuları satıp durdular şımarıp ama thiery henry üzülüyom neden bu takıma kaldı ilk görevde anlamadım gerar'da bak gitti iskoçyada başladı geldi adam burda başladı kariyere kötü bırakır gibi yakında en son oyuncular oynamıyor diyordu futbol istemiyor
  • 1) Liverpool - 6 puan

2) Napoli - 6 puan

3) PSG - 5 puan

4) Kızılyıldız - 4 puan

Kızılyıldız bu gruptan çıkıyormuş adagshshagagsgshs

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.