Sizin hatırladğınız yok mu başka?Tüm maç güldüm sayelerinde.Ama lütfen İlker Yasin milli maçta yorum yapmasın.Hatta grup kuralım imza toplayalım.
Bu arada Ronaldo'ya iyi penaltı atar dedi.Ronaldo penaltınan heyecandan altına yapıyordu neredeyse.Resmen rezil oldu.Oyun içinde iyi oynadı sayılırdı aslında.
Evra'nın 23 kardeşi oldugu.
Avram Grant'ın eşinin spiker oldugu.
Gibi alakasız bilgileride ögrendik.
Ayrıca Zamanında cm 00-01/01-02 Oynarken West Ham'ı alırdım saglam takımlara kök söktürmek için.Saglam gençleri vardı John Terry,Frank Lampard,Rio Ferdinand,Michael Carrick gibi şimdi o zamanki gençleri büyümüş ve böyle bir maçta görmek içimi bir tuhaf yaptı.
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
Evra'nın 23 kardeşi oldugu.
Avram Grant'ın eşinin spiker oldugu.
Gibi alakasız bilgileride ögrendik.
Ayrıca Zamanında cm 00-01/01-02 Oynarken West Ham'ı alırdım saglam takımlara kök söktürmek için.Saglam gençleri vardı John Terry,Frank Lampard,Rio Ferdinand,Michael Carrick gibi şimdi o zamanki gençleri büyümüş ve böyle bir maçta görmek içimi bir tuhaf yaptı.
onlar senin elinde büyüdü zaten sen yaptın onları yıldız
Sabri Ugan
beşkiktaşlıyım ve bir şampiyonlar ligi maçını sırf bu salak spiker yüzünden seyretmemiştim herghalde star spikerlik için mallık yarışması yaptı ve bu mal kazandı
bütün mesajları okumadım :D yazan olduysa sorry ronaldo için ; kanatları olmadan uçabilen tek varlık ilker yasin; yok o kdar değil
Asıl bomba Lampard gol attıktan sonraydı.
İlker Yasin;
Lampard gidebilir.Barcelona ile flörtü var.Ayrıca sevgilisi,nişanlısı,barselonalı kız arkadaşı,birlikte yaşadıgı kız arkadaşı barcelonalı ondan barcelonaya gidebilir birde interle flörtü var ayrıca mourinhoylada gidebilir.
adam böyle bir cümle kurdu ya
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
7. tarihi ingiltere türkiye 8-0 lık maç
bir atağı daha gol yiyerek savuşturuyoruz sayın seyirciler .... maç bitti bizimkiler hala gol yiyiyor.
8. "çok tehlikeli bir noktadan korner kullanılıyor..."
(bkz: bülend karpat)
abi bunlar ne ya öldüm gülmekten
futbola kaleci olarak başladı ,şimdi bir savunma oyuncusu yani, tam bir katalan !!
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
İtüsözlük'ten alıntı:
1. bi avrupa maçında; -galatasaray 32 korner attı... evet, hehe, evet onların daha ilk korneri.. heheh... ortaa aman, aman.. gol.
4. ümit aktan'ın anlattığı sion-galatasaray maçından: (arif ikili mücadeleye girmiş karşı takımın oyuncusu atılmıştır) -arif yapma arif 10 kişi kalıyoruz (bu olaydan 5 dakika sonra) -sayın seyirciler sion'u sayıyorum sayıyorum 10 kişi, galatasarayı sayıyorum sayıyorum 11 kişi. galiba arif atılmamış
8. "çok tehlikeli bir noktadan korner kullanılıyor..."
(bkz: bülend karpat)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme