Ferdinand sakatlandı Sakat oynuyor Kendini yere attı Kramp girdi Hakem OrdA Oda susamış su içiyor Bu kdr iri cüsseli adam bile yıkılabiliyor
İlker Yasin zaten kendini bu alanda kanıtlamış Hem penaltı hem gol
Oda susamış su içiyor
bu adamlardan güzel haber sipikeri olur
star tv nin sipikerleri ölüm yahu ben nezaman bizim takımların avrupa maçlarını izlersem bu adamlar nazar deydiriyor gol atıyoruz arkasından bi yorum yapıyor şooom agızlı adamlar hemen kalede gol görüyoruz sonrada savunmaya suç buluyor bire adam suz yorumun nazar deydiriyor
Drogba vurursa kötü
quote:
Orjinalden alıntı: gkhnzn
Drogba vurursa kötü
hakkaten kötü oluyodu.
'Joe Cole' tam bir ingiliz Bir savunma oyuncusu gibi direk araya girdi ( topun direkten döndüğü an ) (En çokta şeyi seviyorum ) Vurursa gol olur Vurduuuu... olmadı...
-uçuyor sanki desek doğru değilmi sayın yasin? -abartmayalım
tarzı bi konuşma oldu muahah
Tevez vurur mu?Vurur.Hem de mükemmel vurur , mükemmel vurur ama top dışarı gider
bu adamın şampiyonlar ligini katletmesine neden izin veriyorlar. bence gökhan telkenar ya da güntekin onay daha iyi
Ballack'a " Belak " diye hitap etmesi baya iyiydi
quote:
Orjinalden alıntı: djdigy5
bi arada maçın başında bi oyuncu için
Bende hatırladım süperdi
herkes nefesini dışari bıraktı az önce söyledi
quote:
Orjinalden alıntı: Şikayetname
quote:
Orjinalden alıntı: djdigy5
bi arada maçın başında bi oyuncu için
Bende hatırladım süperdi
-Ballack Almanların son teknoloji oyuncusu
ilker yasine maç spikerliği yaptırmamak lazım artık adam bunadı mı ne yaptı kaç senedir... bide bunu ilker yasin mi diyordu bilmiyorum ama aklıma geldi... xxx vurursa gol olur .... vurduuuuuuuuuuuuuuuuuu .... aut..
joe cole yan hakemle baya bi sıkıntıda bizim taraftakiyleen koptuğum buydu lan ben senin ne tarafta oturduğunu nerden biliyim
quote:
Orjinalden alıntı: virtue61
ilker yasine maç spikerliği yaptırmamak lazım artık adam bunadı mı ne yaptı kaç senedir... bide bunu ilker yasin mi diyordu bilmiyorum ama aklıma geldi... xxx vurursa gol olur .... vurduuuuuuuuuuuuuuuuuu .... aut..
Bi de onun şu versiyonu var..
Ahmet geldi, Ahmet oralardan sert vurur.. Ahmet.. Ahmet gerildi.. Ahmet pozisyon aldı.. Ahmet vuracak.. Ahmettttttttt.. Taç
Her zaman aynı mevzu. Para veriyosun Şampiyonlar Ligi gibi bi organizasyonun yayın hakkını alıyosun ve maçları sunan spikerlere bak... Bu yetmezmiş gibi bide bonus olarak İlker Yasin denen felaketi adamların yanına koyuyosun... He buda yetmiyo sanki çok çok başarılı bi spor adamıymış gibi bu ilker yasini spor müdürü yapıyosun...