Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi: CSKA - Beşiktaş JK (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
0
Favori
9.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun

http://www.youtube.com/watch?v=vi1Z_B2mMGo

• Yemin etti Denizli efendi takımı bozmak için elinden geleni yapıyor..Hazırlık maçları ve ligin başlarında iyi ikili olan ernst-fink ikilisini bozdu, illa orada hayatında ön libero oynamamış ekrem'i oynatıyor...Üzülüyorum çocuğa ne yapabilirki..Tello'yu forvet arkası yusuf'u sol açık yapıyorki ikiside kötü oynasın diye.. ve dikkat!! ilk gol pozisyonu yusuf'un defans arkasına attığı toptan geliyor..Nobre sırtı dönük oynayamaz diyoruz yok illa bobo'yu oynatmamak için nobreyi zorluyor...Ernst bile artık bıkkın bir görüntüdeydi, sahada kim nerde oynuyor belli değil...Bu denizli fenerde olsa alex'i sağ bek, Önder Turacı'yı Forvet arkası oynatır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Buyrun

bu adamda ciddi sıkıntılar var

• bu rüştüyü sopayla kovalarlar
  • Golü atana
  • la bjk umarım fenerin rekorunu egale etmezsiniz
  • Lig bitmiş şampiyon olmuşuz tamam dedik bu sene şampiyonlar ligine gidicezz artık sağlam oyuncu almak şart dedik.hatta şaka olsun diye milan manchester maçına yusufla falan çıkmayız diyorduk temmuz ağustos larda....
    ama sağolsunlar üstüne birde kaş bonusu çıktı bize biz ne hayallerle gelecekte bir ışık ararken.bu akşamın ligdeki müthiş manzaramızdan ne farkı vardı allah aşkına ????saha içinde takımı çekip çevirecek toparlayacak lider oyuncu nerde???8 milyon euro ya alınan kurtarıcı bu maçta niye ortada yok.nobrenin golcü olmadığını ıspatlaması için daha kaç kere canımızın yanması gerekir????Geçen sene takımı iplerden alan Toraman nerelerde kaç aylardır.Bobo niye kime küstü bunun sorumlusu kim???Rezilliğimizi itiraf edecek söyleyecek sözü olacak en son adam olan Levent Erdoğan a mı kaldı koskoca camia.Nerden tutarsanız elinizde kalacak bir takımı yaratan başta büyük başkanımızı saygıyla selamlıyorum...Bu ülkede bu kulübü seven hiç mi etkili ve de yetkili şahıs kalmadı bu ülkede...
    UYANIN ARTIK, KALDIRIN ŞU DEVİ GAFLET UYKUSUNDAN.
    bU SENEDEN ARTIK HİÇ BİR BEKLENTİMİZ YOK .EN AZINDAN ÖNÜMÜZDEKİ YILLARIN HATIRINA LÜTFEN BİRAZ CİDDİYET .100 YILLIK CAMİANIN AĞIRLIĞINI KALDIRACAK ŞAHSİYET ;
    LÜTFEN,NEREDEYSEN AYAĞA KALK VE ÇOK ÖNCEDEN YAPMAN GEREKENİ YAP......

• Maçı saat 21:45 te biliyordum bu saate kadar dışarıda oyalanmıştım, bu yüzden maçı seyredemedim.

Sonuca çok üzüldüm, Beşiktaş iyi oynadımı bari.
  • İkinci yarı birazcık.
  • ibrahim kaş tam bir beceriksiz.bir ara ernst taç atışı yapacaktı geldi aldı topu dikti havaya rakibe attı.dünya kadar küfür ettim.anlamıyorum.allah aşkına bu adamda ne var.united maçında herif önümüzde oynuyordu.adam koşmuyor.koşacak halide yok gibi.ikili mücadelelerde kötü ortaları kötü.nedir abi bu adamı bu takımda tutan şey.kimden torpilli bu ruhsuz amatör kulüp oyuncusu.kaç maç iyi oynadı da bu maç sabredelim.

nobre zaten bal yapmayan arı.sırtı kaleye dönük gelen topları ya eliyle alır ya faul yapar.verimsiz herif.diyorlarki iyi mücadele ediyor.yahu allah aşkına mücadelesi az ama bol gol atan adam alın.gol lazım bize gol.mücadele ile gol arasında seçim yaptıracaksa yönetim bize gol atan adam istiyoruz.

kalkıp nihatı oynatacak diye bütün takımı bouyor denizli.yaşına tecrübesine yakışmayan işler yapmaya başladı.nihat bitmiş tükenmiş.sanıyoruz ki eski nihat.hiç bir olumlu hareket yok.

sabredecek yüzümüzde gücümüzde kalmadı.tek ümidim bu hafta lig maçında ne pahasına olur ise olsun bütün stad santrayla birlikte yönetimi istifaya çağırmak.

• quote:

Buyrun

Vodka içip gelmiş.

• Bu spiker hasta geldi maçta gol attık atamıyoruz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Buyrun

Vodka içip gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabri Sarıoğlu

Bu spiker hasta geldi maçta gol attık atamıyoruz diyor

bjkli sarbi
  • hem golleri sayıyor azıyla hemde atamıyor diyor
    golde 1 dk önce gelen gol unutmasıda imkansız zaten unutmamış azıyla söylüyor 90+2 ekrem diye
    ardından bilmem kaç dk dır gol atamıyor diyor
    bukadar rahat olmamalı bir insan
    sahadaki futbolcular ne kadar sorumsuzsa bu adamda o kadar sorumsuz
    o kadar rahat bir şekilde maçı anlatmasa böyle bir gaf yapmazdı
  • İlker yasin efsane ya :D

mustafanın dedi sonra mustafa denizli
  • Beşiktaş da eksik olan şey ruh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Beşiktaş da eksik olan şey ruh.

agabey olmadi simdi ,onlarin besiktasli durusu ,ruhu var
  • Wolfsburgun ManU ya yenilmesi iyi oldu. Burada alınacak Wolfsburg+CSKA galibiyetleri 3. lük şansını arttırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Wolfsburgun ManU ya yenilmesi iyi oldu. Burada alınacak Wolfsburg+CSKA galibiyetleri 3. lük şansını arttırır.

Wolfsburg'un nasıl oynadığını görmedin galiba. Wolfsburg bu Beşiktaşı canlı canlı yer.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.