Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi: Beşiktaş - Man Utd - 15 Eylül 21:45 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
8.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa hocaya bu sene birşeyler olmuş...İyi oynayan oyuncuya tahamülü yok...Serdar özkanı çıkarıyor Yusuf giriyor...Holosko çıkıyor Nihat giriyor...

Bi tutturduğu değişiklik Tabata - Tello...İyi idare ettiğimiz maçı çok basit bir hatadan kaybedeceğiz yine...Porto maçının kopyası oluyor...
  • Yazık oldu böyle biter artık sanırım...
  • yusuf rezalet oynuyor.. hiç tadı tuzu heyecanı yok bu sene takımın
  • cok berbat coook yusuf yerıne nıhat gırmelıydı..en basta..
  • bu yusuf ne ya bu ne
  • Nobre ve Yusuf berbat
    nasıl kaçırır o golü anlayamıyorum ya
  • Bjk maçı bitti sayılır, Zurih - Real Madrid maçı var ve şu an Real 3-2 önce,bakalım Zürih 1 gol atıp beraberliği kurtarabilecek mi,hakkaten zevkli maç oluyo,imkanı olan uydudan hemen onu açsın ve son dk'ları izlesin.
  • Yusuf bitirdin bizi bee. Kaç tane hata yaptın yazıklar olsun.
  • Yusuf rezil etti rezil. Bu kötü kadroya rağmen iyi mücadele ettik
  • Ben böyle yusuf görmedim...
  • Geçmiş olsun harika oynadınız. Bu oyunla belki Ali Sami Yende bizle berabere kalabilirdiniz. Niye berabere çünkü hala hüzum olarak yoksunuz. Yazık oldu Yusuf - Serdar değişikliği olmasaydı kazanabilirdiniz.
  • sene yanılmıyorsam 2001.fenerbahçenin başında mustafa denizli.şampiyonlar liginde 6 maç oynuyor fenerbahçe ve maçların neredeyse tamamı 1-0 2-0 gibi skorlarla bitiyor...ve fener sıfır çekiyor... çok mu dalga geçtik acaba diyorum şimdi... ama onlarda bizimle liverpool faciasında dalga geçmişlerdi...
  • Yakışmadı.
  • Yusuf verdi maçı. hepimize hayırlı olsun.

mustafa deniz li defol
  • Wolfsburg 3-1 aldı

Wolfsburg
    Manchester
    Beşiktaş
    CSKA

mı oldu sıralma
  • Valla yazık oldu denizliyi inşallah kovarlar da kurtuluruz bu saçma kadrolardan en iyi oyuncularını kadroya almayan hocayo ben ne yapayım
  • İyi oynadık sayılır...İlk yarıdaki kadro iyi iş yaptı...Serdar Özkan çıkmasaydı belki daha etkili olabilirdik...Umarım yenilmemize rağmen bu maç bizimkilere moral olurda ligde galibiyet almaya ve gol atmaya başlarlar...

Wolfsburgda 1-0 yendi Moskovayı...
  • çok yazık oldu. şanssız bir gol yediniz ama hakan'ın yapabileceği hiçbirşey yoktu zaten bugün çok iyiydi.
  • Adamlar oynamadan 3 puanı alıp gidiyorlar. En sinir olduğum şey. BJK bugün kötü değildi. İyi de alan daralttı ama rakip bulduğu fırsatı değerlendirdi.
  • alman ernst karşıladı

adamın almanlığıyla dalgamı geçti övündümü anlmadım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.