Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Kura Çekimi | Rakip Feyenoord (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
1
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Şimdi biri açıklayabilirmi rica etsem kazanırsak bir maça daha çıkıyoruz onuda kazanırsak Şampiyonlar Ligi sanırım peki Bu maçı kazanıp bir sonrakini kaybedersek ne oluyor yada direk bu maçtan kaybedersek ?

Bu turda elenirsek UEFA Avrupa Ligi play-off turunda maç oynayacağız ama bu turu geçersek ve Şampiyonlar ligi playoff laerında eleniersek UEFA Avrupa liginde play off oynamadan gruplara katılacağız katılacağız
  • Bol şans diliyorum. Feyenoord bundan sonraki turda hayal görmemek için iyi bir uyarıcı olacaktır.

Hollanda ekolü her zaman takımlarımıza sıkıntı yaratmıştır ancak Feyenoord'u da kötü zamanında yakaladınız diyebilirim. Eğer Clasie de satılırsa büyük güç kaybederler.

Bu maçları sağlam futbolla geçip güven depolayabilirseniz belki diğer turda şansınız olabilir.
  • töre- lanzini alınırsa banko geçeriz
  • Aklı başında oynayan bi Beşiktaşın burda eleyemeceği takım yok. İnşallah başarılı olursunuz.
  • Umarim turu gecen taraf besiktas olur bol sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelebilecek en güçlü rakip gelmiş.

• Beşiktaşa başarılar diliyorum. Bu turu geçeceğine inanıyorum.
  • Insallah Besiktas gecer.2 takimimizin bizi temsil etmesi guzel olur.Hep tek basina olmuyor.
  • Vay arkadaş şansa bak.
  • Neye dövünüyorsunuz bu kadar hala cidden anlamıyorum , anlam veremiyorum. En iyi 3 oyuncusunu sattılar. Büyük ihtimal Vrij de gider maça kadar. Beşiktaş ağır favoridir. Feyenoord'u da çok rahat eler. Adamlar takımlarına inanmıyor yahu. Biz ne yapalım. Bunun da SS'ini alın maçlardan sonra görürsünüz.
  • 2 maçı da rahat alırız. Sıkıntıya gerek yok. Hollanda liginde her maç 5 gol oluyor zaten. Adamlar bu kadar maçta şu kadar gol atmış diye değerlendirmeyin. Orda berabere kalırsak burda geçeriz falan saçma düşünceler. Orada en az 2 atarız.
  • adamlar teknik direktör değiştirmiş en önemli oyuncularını satmışlar şu saatlerde gökhanı da almışız galiba
    ne bu karamsarlık
  • geçmiş olsun.
  • kaç yıldır CL 2 takım birden girdiremiyoruz.GS nin kazandığı başarılarda diğer takımların tel tel dökülmesi yüzünden puanda sıçramadan yapamıyoruz
    Allah aşkına birisi artık şu Bursaspor'a dur desin yalvarırım Türk milleti olarak kaybınızı bağış yoluyla biz karşılarız yerinize başka takım gönderin her sene aynı teraneyi yazmaktan ben bıktım artık ayıp ya yeter ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

Manu,Cluj ve Braga grubunda averaj takımı olurduk ha Güldürdün be anten capsi vardı biri koysun lütfen.

2. Torbadan Braga nedir lan ? Kaldı ki önceki sezon muydu tam hatırlamıyorum ama UEFA'da gruplardan çıktıktan sonra elemişiz yani Averaj takımı olacağımız BRAGA'yı.Deplasmanda 2-0 yendik adamları , burda 1-0 yenildik eledik , siz deplasmanda 2-1 yendiniz burda 2-0 yendiniz eleme usulu olsa demekki averaj takımı olacağımız BRAGA'ya eleniyordunuz Manu ile aynı gruba bizde düşmüştük yine aynı sizin gibi 1-0 onlar 1-0 biz yendik bu durumda neyin peşindesin averaj takımı olurmuşuz 4. torbadan Almanya Şampiyonu Wolfsburg çekeriz , siz Cluj arada ki bal faktörü de önemli tabii ki , hadi geçtim hepsini ilk defa zor denilebilecek bi grup o da yine 4. torbadan cluj gibi kopenhag geldi ona da deplasmanda yenildiniz Hava şartları öyle olmasa Juventusu yeneceğinizi düşünüyor muydunuz harbi bunu sormak istiyorum ? Nasıl bir ego var bu gsli arkadaşlarda hepsi öyle değil tabii de genel kesim futboldan anlamayan skora göre konuşan gelip burda futbol muhabbeti yapmaya çalışanlar dediğim ego sahibi sınıfına giriyor.Diğer başarılar dileyen , sidik yarışına girmeyen adam gibi gsli , fblilerde yok değil onlara teşekkür ederim.

Sen önce üslubunu düzelt. Kahvede arkadaşınla konuşmuyorsun.
    Braga'yı kazara yendiniz burda dualarla elenmekten zor kurtuldunuz. Sanki ezmiş gibi konuşuyorsun.
    Manu maçı hakkında hşç bir şey demiyorum. Son maç lider belli sonuncu belli formalite hesabı. Ayrıca kulüp bazında başarılara bakarsan Cluj avrupada wolfsburgdan daha başarılı bir kulüp. Wolfsburg şanpiyon olduktan sonra kadroyu dağıttı sonraki seneyi kaçıncı bitirdi bilgin var mı acaba?
    Velhasıl son olarak bize ballı kura çekiyor diyorsunuz? Real Madrid, Juventus'lu gruptan kim çıktı? Zemin bozukmuş buna anca sizin gibi çekememezlik yapanlar inanır. Madem öyle İtalya'da da mı zemin bozuktu. 2003'te Almanya'da da mı zemin bozuktu.
    Şimdi işine bak

Beşiktaş forumuna gelen sensin , averaj takımı olursunuz vs. iddaalarında bulunan sensin gelmiş bide düzgün üslupla cevap vermemizi bekliyorsun.Kaldı ki gayet düzgün bir üslupla cevabını aldın ve kendi bölümüne doğru yavaş yavaş uzamalıydın.2-0 gibi net bi skorla yenmişiz adamları kazara yendiniz diyorsun akıl var mantık var hadi sizin gibi 2-1 falan yensek anlarım da.Wolfsburg şampiyon olduğu kadroyla çıktı Şampiyonlar ligi maçlarına bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.Wolfsburgu geçtim Atletico Madrid'i çektik Bragadan sonra (Simeone'yi aldıktan hemen sonra bana kalırsa Falcao'dan daha kötü Diego Costa ile neler yaptı adamlar ki Falcao vardı bizim maçlarda yanlış hatırlamıyorsam Arda,Adrian,Koke vs.).Velhasıl kelam sen nasıl averaj takımı olursunuz iddaasında bulunuyorsan ben de hava şartları düzgün olsa juventus'u yeneceğinizi hatta beraberlikte bile onlar çıkarken yenileceğinizi iddaa ediyorum.Çekememezlik gibi algılama lütfen Drogba 1-2 ay oynadı sizde o da juventus maçlarına denk geldi zaten beleşten bir gol hediye etti orda juventus kaldı ki zar zor berabere kaldınız neyin havası bu ?

Hayatımda bu kadar çekememezlik kıskançlık krizi yaşayan birini görmedim.

Adama bak. Attığımız gol beleşten, yendiğimiz maç hava şartlarından veya baldan. Çıktığımız grup kura şansından. 1.5 sen top oynayan Drogba aslında 1-2 ay oynadı. vah vah vah

Hayır bir de söyleyen adam Beşiktaş'lı. Altı üstü Beşiktaş. Adamlar Feyenord'u eleyebilir miyiz diye kara kara düşünüyor. O seviyede bir takım yani. En önemli kanat adamını satmış. Takımın en yetenekli oyuncusunu yollamış. Savunmanın sağ tarafında oynayacak eli yüzü düzgün topa vuran kimse yok. Ortada yılın 6 ayını sakat geçiren adama güveniyorlar.

İlk 4 hafta gazını erkenden almışlar anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: EeRrHhAaNn

Yok artık şaka gibi. Konuda Beşiktaşlıdan çok cinconsporlu var. Sebep?

Şampiyonlar liginin çekiciliği var bize

• Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.
  • Neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Maç Beşiktaş Feyenord maçı. Inşallah kazanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.

ersiyes fark atar bu feyenord a
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Bu arada her ne kadar elle tutulur bir 11 i olmasa da Beşiktaş'ın Feyenord'u eleyeceğini düşünüyorum. Feyenord sattığı o oyunculardan sonra Kayseri Erciyes ayarında bir takımdır.

Ya genel manada saçma yazılara cevap vermiyim vermiyim diyorum ama bu yorum nedir arkadaş ya? Hani saçmalar insan hepimiz arasıra saçmalarız ama bu nedir?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.