Şimdi Ara

Şampiyon takım nasıl rezil edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırım: Egosu yüzünden Fenerbahçe'nin saygınlığını mahveden bir başkan.
    Ersun Yanal: At gibi bayanlara düşkünlüğü nedeniyle oyunculara at gibi idman yaptıran bir teknik direktör.
    Diego Ribas : Şüphesiz kaliteli bir isim ama A.Y'nin Alex'ten sonra yeni bir 10 numara yaratma ihtiyacı nedeniyle kendisine tamamen uyumsuz bir takıma getirdiği oyuncu.
    İsmail Kartal : A.Y'nin kuklası olduğu anda bu camianın evlatlığından çıkan bir futbol adamı.

Hikayenin kahramanlarını verdim sizin kurgularınızı merak ediyorum.Tasvirlere takılmayalım.

• Daha 4.haftadayız sözde fenerbahçe taraftarısınız dimi siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Şampiyon takım nasıl rezil edilir ?
  • Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeli futbolcular Ersun Yanal'ı sevmediler ama 10 puan farkla şampiyon oldular. Futbolcular antrenörü severse suistimal olur

Olayın özeti.
  • bende bunu anlamıyorum. td sevsen ne sevmesen ne.
    sanki yatağa birlikte giriyorlar.
    herkes işini yapsın.
  • Yazık oldu Ersun Hoca'ya. Galatasaray'ın kötü gününde bile rakibiz diye hiç kötü söz etmedi.Geçende Prandelli hakkında övücü şeyler söylemiş efendi birisi kendisi.Eskişehirspor'un başındayken ufak bir sohbetim de olmuştu.
  • Şuan beğenmediğiniz şampiyon takım geçen sezonun başında 2-0 dan 3-2 yenilmişti ne olmış yenildiyse kötü oynadıysa sezon sonuna kadar böyle gidecek değlya bu forumdaki seyircileri anlamıyorum zaten hem takımı hem futbolcuları genel olarak değilde maç başına değerlendiriyorlar sonra biz iyi taraftarız da öyleyiz böyleyiz de geçiniz bunları efendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şuan beğenmediğiniz şampiyon takım geçen sezonun başında 2-0 dan 3-2 yenilmişti ne olmış yenildiyse kötü oynadıysa sezon sonuna kadar böyle gidecek değlya bu forumdaki seyircileri anlamıyorum zaten hem takımı hem futbolcuları genel olarak değilde maç başına değerlendiriyorlar sonra biz iyi taraftarız da öyleyiz böyleyiz de geçiniz bunları efendim

Geçen sene takım defans futbolundan hücum futboluna geçme surecindeydi ve birkaç mağlubiyet aldık. Sonrasında takım patladı gitti şampiyon oldu.

Fakat bu sezon takımda ne kimlik değişimi ne kadro değişimi vs. Hiçbir sıkıntı yok ve bu maglubiyet ve sezon başından beri oynanan kotu oyun tamamen Teknik direktöre bağlı.

Herşeyi bıraktım takımdaki disiplin Ersun Hocayla beraber gitmiş, futbolcular Kartal'ı sallamıyor, haklılarda. Ben olsam bende sallamam. Takımda herkes kafasına göre oynuyor. Takımın taktiği yok gibi birşey, herkes sadece kafasına göre pas yapıyor. Bir oyun planı vs. Hiçbirşey yok.

Aziz Y. Bi yerine kına yakar artık.

Seneye de seçimlerde bunu sepetleyemezsek ölene kadar takımın yakasını bırakmaz.

• normal hayattan ornek verim daha iyi anlasilsin.

biz lisedeyken disiplinli sert kuralci bi hoca girdimi dersimize sus pus oturur mecburen soylediklerini yapmak zorunda kalırdık ama basarilida olurduk cunku adam isini tam yapiyo e bizde devamli bu hocayi mudure sikayet ederdik sene sonu baska sinifa ders vermeye basladi yeni gelen hocamiz tam bizim kafadan derslere gec giren konusunu yinr anlatan ama serbest birakam bi hoca idi.hoca bize bu sinifta kimse kalmiyacak dedi benim dersimden ve 1 sene boyunca arkada makara yapan uyuyan biz sene sonu karnemizde 3 leri 4 leri gorduk hepimiz karli çiktik ama elde var sifir o sene o derse ait hic bise ogrenemedik.bunu ben 4 sene once yasadim anlatmak istedim turk milleti disiplin gelemez he tamam biz genctikte abi siz kac yasinda olmussunuz milyonlari aliyosunuz yaptiginiz seylere bak

• İsmail i neden sallasınlar ki ! Ben de olsam sallamam yani büyük patrona yalakalık yaparım yeter düzenli olarak oynamak için.

• Şu maçı izleyen her Fenerbahçeli üzülüyordur dünkü maça eminim. 10 kişiyken bile nasıl da ezmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barred

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şuan beğenmediğiniz şampiyon takım geçen sezonun başında 2-0 dan 3-2 yenilmişti ne olmış yenildiyse kötü oynadıysa sezon sonuna kadar böyle gidecek değlya bu forumdaki seyircileri anlamıyorum zaten hem takımı hem futbolcuları genel olarak değilde maç başına değerlendiriyorlar sonra biz iyi taraftarız da öyleyiz böyleyiz de geçiniz bunları efendim

Geçen sene takım defans futbolundan hücum futboluna geçme surecindeydi ve birkaç mağlubiyet aldık. Sonrasında takım patladı gitti şampiyon oldu.

Fakat bu sezon takımda ne kimlik değişimi ne kadro değişimi vs. Hiçbir sıkıntı yok ve bu maglubiyet ve sezon başından beri oynanan kotu oyun tamamen Teknik direktöre bağlı.

Herşeyi bıraktım takımdaki disiplin Ersun Hocayla beraber gitmiş, futbolcular Kartal'ı sallamıyor, haklılarda. Ben olsam bende sallamam. Takımda herkes kafasına göre oynuyor. Takımın taktiği yok gibi birşey, herkes sadece kafasına göre pas yapıyor. Bir oyun planı vs. Hiçbirşey yok.

Aziz Y. Bi yerine kına yakar artık.

Seneye de seçimlerde bunu sepetleyemezsek ölene kadar takımın yakasını bırakmaz.

Yazdıklarında sonuna kadar haklısın ona birşey demiyorum zaten ama forumda bir maç iyi oynadığımızda her türlü övgüyü yapan kişiler ilk fırsatta takıma veya futbolculara bol keseden sallıyor benim lafım onlaraydı
    Futbolcular ismail hocayı sallamıyor dediğin gibi bu çok norma bence ersun hocayı sallayamadıkları için ismail hoca burada değilmi şuan zaten? her ne kadar aziz yıldırımın üstüne kalsada asıl suçlu futbolculardır bence...
    Aziz yıldırım hakkında pek konuşmam ben açıkcası severim kendisini doğrusuda vardır yanlışıda normal olarak tartışılır elbet şahsen ben şike olaylarına filan hiç inanmadım halada inanmıyorum aziz yıldırım bu konuda son derece haklı bir direniş göstermekte ama bence çoktan doldu onun zamanıda artık görevi ali koç gibi takımı seven ve sahip çıkan birine bırakmalı diye düşünüyorum aksi halde bu takımın başına MAA gibi biri geleceğine aziz yıldırımın kalmasını tercih ederim her türlü.

• konya maçından sonra ersun hocaya söylenenleri hatırlıyorum da... cidden müstehak size. bu futbolu hakediyorsunuz siz. dün o kadar sayılan sövülen adam kıymete bindi ya la. ersun yanal varken disiplin vardı demiş birisi de, la güldürmeyin adamı emenike posta koyuyordu ersun yanala, kendisinin zaten kadınlarla buluşmaktan antremana gelmediği söyleniyor. bu mu disiplin
  • ne bos adamlar var yahu, soz meclis disari..!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.