Şimdi Ara

Samara vs. Broadway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı sattım borcum var. Arabasız da yapamıyorum. 80-90 bine hangisi tercih edilir ?

Alacağım Broadway 95 öncesi olan ilk kasalar. Samara zaten bildiğiniz Samara ?

Önceliğim masraf açmasın. Zaten 4 teker bir motor değil mi ? İstanbul içi haftasonları 10-15 km yapsın yeter. Hatta ufak tefek şeylerini kendim yaparım diyorum. Sizce sıfır masrafa yakın olarak hangisi daha iyidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Broadwayi tercih ederdim.parcasi kolay bulunur.Samara kislik yer için üretildiği için hararet sorunu oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samara daha iyi araba. parça usta sıkıntı olabilir.

R9 bakması satması daha kolay.

O paralara temiz zor...

• O paraya r9 olmaz. Broadway daha iyidir ama 30 yaşında arabadan bahsediyorsun nasıl sorun çıkarmasın? 80-90 bine anca 131 alırsın.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Broadway alsın. Aldıktan sonra iyi bir bakıma soksun sorun cıkartmaz. Parası olmayanlar da arabaya binebilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ağustos 2025; 9:5:54 >
  • Samara ya da Broadway de alırken şanzıman ve motora baktirsam. Temiz şanzıman ve motorlu bir Broadway de nasıl bir masraf olabilir ki beyler ? İviri ziviri 10-15 harcayıp adam olur gibi düşünüyorum.

• Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt

Senin profilde Taunus görüyorum. Nasıl memnun musun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    DACIA vs. LADA
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R9 mekanik aksam olarak daha gaddar bir araba daha derli toplu triger zincirli ömürlük bir tek hararet muhabbeti var fanı küçük ve yetersiz tofaş fanı takıyorlar canavar gibi soğutuyor yakıt az şanzıman oranları kısa çabuk hızlanır. O paralara broadway bulamasanız bile elektronik ateşleme spring bulabilirsiniz.

• İlanlara göre gidersek O paraya düzgün araba bulamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.