Şimdi Ara

samanyolu tv kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.haberaktuel.com/mobil/?HI=982315#detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl mutlu oldum belli değil. Saçma sapan, cahil insanları kandırmak amaçlı yaptıklar dini yayınlar, yalan ve saçma haberler. Hani şu hiçbiey bilmeyip müslümanım ben herşeyi bilirim ayağına takılıp etrafındaki çoluk çocuga burdaki hikayeleri anlatan kesim hep bu kanal yüzünden böyle oldu. İnsanlar belki biraz olsun bilinçlenir

• Sevsekte sevmesekte yapılan yanlıştır.Özel platformlar yayın ekler çıkarır bu onların sorunu ki Digiturk için aynen bu yorumu yapmıştım ama o gün dediğim gibi Turksat uydusundan veya karasal yayından kesinlikle çıkarılmasının yanlış olacağını söyledim.Kesinlikle bu saçma karardan Türksat'ın dönmesi gerekiyor.Halkın televizyon izleme özgürlüğünü elinden alamazsınız.
  • iyi olmuş...
    akpli değilim...cemaatten ve yediği nanalerden kendimi bildim bileli nefret ederdim..hatta akp ye zamanında bunlara koltuk çıkıyor diye akp ye az sövmemiştim...
    canlı yayında ağlıyorlar..

ama bu karartma olayı diğer mualif kanadada sıçrarsa kötü olur...destek vermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Kasım 2015; 0:56:09 >
  • İzlediğim bir kanal değil,ancak sırf muhalif diye bir kanalın kapatılması ancak diktatörlüğün olacağı bir ülkede olur,şiddetle lanetliyorum bu kararı alanları.Bizim ülkemize bu yakışmıyor !!!
  • Oktay usta

• Eleştiri,soru,yayıncılık,haber...

RTE ve tayfası için kâbus gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Eleştiri,soru,yayıncılık,haber...

RTE ve tayfası için kâbus gibi

İmzan çok aşağılayıcı ve zekaya hakaret bence, kula kulluk etmeyi karşılıksız öğrenmeli bu halk, yani ne diyim özdeşleşmeli

Karşı tarafa zarar çünkü
  • Oktay ustaya kötü olmuş kendimi bildim bileli yemek programını sunardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyagriyus

Oktay ustaya kötü olmuş kendimi bildim bileli yemek programını sunardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 15 Kasım 2015; 3:08:15 >

• Bu karartmalarda üç maymunu oynayan diğer muhalif medya kuruluşları zannetmesinler ki bu işin ucu size dokunmayacak. Ülkede 2 medya kuruluşuna el konuluyor 10 civarı kanal karartılıyor kimseden ses yok.
  • ahmet şık ın kitabında cemaatin 1980 lerden bugüne nasıl işlerle ilerlediğini, gazete haberlerine referans vere vere örneklerle anlatmıştı. sistematik olarak delet kadrolarına kendilerinden birinin getirilmesi dinen gerekli olduğu için her türlü alavere dalavere yapılması gayet sevap kapsamındaydı.. işlerine taş koyan olursa türlü çeşit iftiralarla meslekten atılıyordu.. ergenekondan bahsetmiyorum... 1980 den beri emniyet teşkilatında ve yargıda olanlardan bahsediyorum.. kaç insanın ahı alınmıştı kimbilir.. yine de oh olsun demiyorum. ak partinin bu operasyonunu da neden yaptığı zaten malum..

basın özgürlüğü çok önemli.. stv kapatılmamalıydı. yine de o yayın standardlarını da unutmuş değilim.. propaganda kanalı olarak hizmet veriyorlardı.. bu kanallar için de basın özgürlğü olmalı mı.. belirli düzenlemeler yapılabilir ama basın özgürlüğü bu kanalları da kapsamalı.. herşeye rağmen..

• Bugün samanyolu kapanıyorsa yarın akpnin elinde olmayan tüm kanallar kapatılır görürsünüz.
  • Stv Cemaat hede hödö

Halk TV asdfgj

Sözcü şöyle böyle

Doğan grubu öyle böyle

Bunlar işin hikayesi

Bizi Daha çok soymak istiyorlar

Daha fazla talan

Daha fazla rant

Beleş zenginlik istiyorlar

Bunun için muhalif medyayı susturuyorlar

Beni ilgilendiren bu

Şiiri gazeli hikayeyi değil

Parayı takip et

• Bunlar daha iyi günleri bunların.daha vatansız yersiz yurtsuz kaldıkları günleri göreceğiz yakındır.kimse bunlar muhalif onun için çıkartıldılar demesin.bir sürü muhalif tv var.onlara dokunan yok.iktidara kim isterse muhalefet edilebilir kimse desteklemek zorunda değil ama ülkene vatanına hainlik edilmez.bunlarda ihanetin her türlüsü var.birde utanmadan timsah gözyaşları döküyorlar.

• RTE: "Diktatör olsam bir dakika beklemem fişinizi çekerim"
  • Muhalefet ve karsit propaganda ihtiyac amaaa sen teror destekciligine de baslarsan mikrofonunu elinden alirlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Sevsekte sevmesekte yapılan yanlıştır.Özel platformlar yayın ekler çıkarır bu onların sorunu ki Digiturk için aynen bu yorumu yapmıştım ama o gün dediğim gibi Turksat uydusundan veya karasal yayından kesinlikle çıkarılmasının yanlış olacağını söyledim.Kesinlikle bu saçma karardan Türksat'ın dönmesi gerekiyor.Halkın televizyon izleme özgürlüğünü elinden alamazsınız.

zaten 2014 yılına kadar turksat ile anlaşması varmış
  • Oktay Usta ve Ayna programları iyiydi

• Tamamen güç gösterisi.Kapatılması veya kapatılmaması pek bir şey ifade etmiyordu.

Zaten muhalif kanal mı kaldı ben pek göremiyorum.Çoğu bilinmeyen ulusal kanal gibi bir şey.

Tüm medya gücü RTE ve dış güçlerin elinde.Tüm gün Paris olaylarını veya ABD'de yaşanan haberleri görebilirsiniz Türk! haber kanallarında.

Tabii sansürden bol bir şey yok.

Yeni Türkiye burası ne bekliyon kardeş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.