Şimdi Ara

Salona giderken aç mı gideyim, tok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kilo fazlam var baya. sabahları erken gitmek istiyorum
    sizce aç mı gideyim ve geldikten 1-1.5 saat sonra yiyeyim
    yoksa kahvaltıyı yapıp 1-1.5 saat sonra mı gideyim (not:kahvaltıdan sonra bir de multivitamin hapı kullanmam gerek tok karnına) kahvaltı da klasik diyet kahvaltısı+3-4 dilim kepek ekmeği,salata domates yumurta süt zeytin peynir vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiddlesticks3 -- 11 Nisan 2018; 1:25:39 >



  • Aç karnına fiziksel aktivitenin yağ yakımına artısı var ama ben olsam kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle yapardım. Kişisel olarak antrenmandan 2 saat önce karb almadığım zaman daha kötü hissediyorum, bu yüzden aç antrenman tercih etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Do Squats

    Aç karnına fiziksel aktivitenin yağ yakımına artısı var ama ben olsam kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle yapardım. Kişisel olarak antrenmandan 2 saat önce karb almadığım zaman daha kötü hissediyorum, bu yüzden aç antrenman tercih etmiyorum.
    1-2 siteye baktım, ben de aç karınla spor yapmanın biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum yağ yakma açısından

    ama öyle devasa bir fark yokmuş bu yüzden ozaman tok karın gitmek daha mantıklı sanırım, spor yapma isteğide artar dimi direkt olarak. birde almak istediğim multivitaminin içinde neler var neler, bu da çok faydalı olur inşallah hem vücut için hemde böyle daha istekli daha enerjili olurum umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiddlesticks3 -- 11 Nisan 2018; 16:9:6 >
  • Ben cardio için aç ağırlık antrenmanı için tok gidiyorum. Sonuç olarak vücuda enerji sokmadan maksimum performansımı nasıl gösterebilirim ki?
  • beyler simdi kilo fazlalığı ve senelerdir spor yapmama sonucunda

    haftada 5 gün salona, 2 gün dinlenme sizce iyimidir?

    veya 3 gün salon, 1 gün dinlenme, 3 gün salon, 1 gün dinlenme şeklinde nasıl olur?
  • Bence haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı yap fullbody, dinlenme günlerindede aşırı olmamak kaydıyla cardio. Fullbody antrenmanı için 5x5 veya türevi antrenmanlara bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 12 Nisan 2018; 0:34:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Do Squats

    Bence haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı yap fullbody, dinlenme günlerindede aşırı olmamak kaydıyla cardio. Fullbody antrenmanı için 5x5 veya türevi antrenmanlara bakabilirsin.
    hocam buna ama ordaki hoca karar vermicek mi

    birde kondisyon falan kötü baya, cardio daha çok odaklanmam gerekmez mi
  • Kilo vermek için hayvani bir şekilde cardio yapmana gerek yok, yemeyi azaltman gerekiyor. Gereken kalorinin altında yersen oturduğun yerdende kilo verirsin gayet. Ağırlık antrenmanına önem vermek yerine saatlerce cardio yaparsan hızlı bir şekilde zayıflarsın ama saçma sapan bi vücudun olur. Tecrübeyle sabit çevremde tonla örneği var bizzat tanıdığım. Ağırlık antrenmanıda cardio kadar olmasada kalori yaktırır bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 12 Nisan 2018; 0:50:11 >
  • Belki güç çalıştığım için beni etkilemiyor ac veya tok karna spor yapmak. Bir kahve içiyorum yetiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz haftada kaç gün gidiyorsunuz?

    5 uygunmudur? senelerdir spor yapmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiddlesticks3 -- 12 Nisan 2018; 22:41:58 >
  • Hocam kilo vermenin en kolay yolu yemek alışkanlığını değiştirmektir, kardiyoyu çok yoğun yaptığında bile etkisi sınırlı kalıcaktır yoksa. Ben evde ağırlık sporu çalışmama rağmen ve kilolu olmamama rağmen ekmek yemiyorum, sabahlaro 4 yumurta peynir zeytin domates yiyorum, 3-4 dilim ekmek çok bence. Günlük aldığın karbonhidratı mümkün olduğunca azaltmaya çalış bana kalırsa, ekmek, şeker, pilav makarnayı asgari seviyede tüket, şekeri mümkünse çıkar hayatından. Enerji için illa karbonhidrata ihtiyacın var ancak fazlasına değil.

    Ağırlık çalışamam diyorsan da haftada 3-4 gün egzersiz yeterli olur bence, tabi dediğim gibi yemek alışkanlığını değiştirmen gerek.
  • Vücudunuzu aç bıraktığınız müddetçe direnç gösterecektir. Başlarda antrenmanlarda daha çok yağ yakabilirsiniz ancak vücudunuz sonraki süreçte aç olduğu için kendini tehlikede hissedecek ve performansınızı düşürmeye başlayacak. Bence spordan önce sağlıklı atıştırmalıklar yemek en iyisi. Düzenli beslenmeyi diğer öğünlerinizde de oturtmanız lazım. Bu işin %50'si beslenme %20'si uyku, kalanı spor. Bunu bilerek hareket ederseniz daha hızlı sonuç alırsınız.
  • programı hoca belirleyecek salona yazıldım bakalım nolacak. hedefim 3gidip 1 dinlenmek
    @sh33p3r

    @belverus
    hocam şu ürünleri aldım hem az yediğim için hem destek için. et-tavuk yemiyorum zatenhttps://www.vitaminler.com/urun/solgar-formula-vm-75-30-tablet-5529
    https://www.vitaminler.com/urun/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-5112



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiddlesticks3 -- 13 Nisan 2018; 9:31:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.