Şimdi Ara

Salla Kazan için Turkcell'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adana'da yaşıyorum mevcut hattım Türk Telekom. 5GB-1000 SMS-750DK her yöne tarifesine 32 TL ödüyorum aylık. Turkcell'de çok güzel bir tarife gördüm. Ne diyorsunuz? Sadece Salla Kazan'dan bile aylık 2 GB hediye gelse süper olur.
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-full-6-gb-kampanyasi-yeni-musteri

    Bir de başka bir soru soracağım. Hattımı 8 yıldır kullanıyorum veo zamanlar abimden almıştım numaramı. Hala da onun üzerine kayıtlıdır numaram :)
    O da 1981 doğumlu yani bu tarifeden yararlanamam ama Türk Telekom'da numarayı üstüme alsam 35-45 tam hatırlamıyorum ücret istiyorlar. Ben bunu önce hattı Turkcell'e geçirip orda üstüme alsam para isterler mi?



  • Salla kazan sürekli yok ki



    2 ay sonra bitti diyelim geri kalan 10 ay ne yapacaksın ?



    He bütçen varsa turkcell iyi operatördür çoğu yerde çeker ve diğer op. Lere göre çok daha bonkördür
  • Geçilmez. Çıkan hediyler eskisi gibi çok iyi değil.
  • geçilmez
  • Salla kazan olmasada dolaylı yollardan alınabiliyor net sanki numaramı yeni taşıdım 5 gb olması gereken net 22 gb oldu
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    2 nedenden dolayı geçilir.

    1. Umduğunuzdan çok fazlası gelir hediye olarak. 2 gb gelse yeter demişsiniz. Daha fAzlasi gelir. Salla kazanı uzatıp duruyorlar zaten. 2 ayda bitip sizi yâri yolda koymaz. Bitse bile başka yollardan hediyeler veriyorlar habire.

    2 Türk Telekom şartlarına göre zaten mevcut tarifeniz pek fiyat performans degil. İnsanlar daha iyisini daha ucuza kullanıyor. Başka operatöre gidip 3 ay kalırsanız ve ardından dönerseniz yeni Musteri sayılacaksınız Türk Telekom'da. Yani Turkcell'den umduğunuzu bulmazsanız Türk Telekom'da su anda kullandığınızdan daha iyi bir tarifeyi daha ucuza kullanabilirsiniz.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam internet bana dayanmıyor minimum 7-8 GB olması lazım, üstelik duyduğum ve sizin de söylediğiniz kadarıyla Turkcell hediye konusunda eli bol bir operatörmüş. Çekim gücünün çok iyi olduğunu söylüyorlar. Hayatım boyunca Turkcell kullanmadım bizim aile de hadil kullanan olmadı. Geçmek istiyorum açıkçası. Turk Telekomda 1000DK-1000SMS-10GB 12 ay taahhütlü faturalıda 39 TL ama faturalı kullanmamı istemiyorlar. Evde standart 3 çubuk çekiyor ne aşağı ne yukarı. Keşke daha iyi çekse de telefonlarımızın şarj ömrü daha çok uzasa.
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    Turkcelle sirf bu salla kazan icin tanidigim tasidi gnctrkcll kampanyasina gecdi 19tl olan..



    Bol unternet lazimsa vodafone gecin faturasiz 31tlye 9gb alabilirsiniz yontemi var
  • Hocam Vodafone daha önce kullandım uzun süre ama bulunduğum lokasyonda 3 çubuğu geçmiyor şebekem. Ben yenilik olsun diye Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla eli bol bir operatöre benziyor. Sizin 35 TL vr altında önerebileceğiniz faturasız bir tarife var mı?
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    faturalı daha uygun gibi 4gb 1000dk 1000sms var 4gde katlanan versıde 1ay 4gb daha ve haydı gel kampanyasıyla 2gb 12 ay veriyor + devreden

    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/konfor-avantaj-paketi?source=CMS&place=campaigns_category

    illaha gecemm faturasız iyidir dersenız 3gb lık var haydı gel mapnyasıyla 1gb 12 varilecek toplam 4gb katlananla ilk ay 3gb da hediye verilir

    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/bol-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category
  • Sallakazan ilk geldiginde 10gb verdi aylik baska bir sey vermedi. Kac aydir faydasini gordugum yok. Sacma sapan seyler veriyor.
  • Bence sadece salla kazan için geçilmez ama Türkcell bu aralar çok fazla internet dağıtıyor sadece bu ay 20gb den fazla hediye geldi bana tam ne kadar bilmiyorum ama 20nin üstünde.Şimdi bol bol dağıtıp insanları fazla harcamaya alıştırıyor muhtemelen bir anda kesecek hediyeleri bizde yüksek paketlere geçmek zorunda kalacağız. Kısacası Turkcell kalitesi için kesinlikle geçilir ama hediyelere güvenme.
  • gecilmez , sinema bileti verip duruyor ,
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım daha iyi çekiyor diye Turkcell'e geçeceğim. Salla Kazan pek gerekli şeyleri hediye vermiyor anladığım kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Admdgnx

    Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım daha iyi çekiyor diye Turkcell'e geçeceğim. Salla Kazan pek gerekli şeyleri hediye vermiyor anladığım kadarıyla.

    10 TL fazla verip Turkcell kullanabilirsin. Faturalı hat almalısın faturasızda internet paketi hemen bitiyor. Salla kazan bitse illa bir yerden bipten falan hediye geliyor. Hattı TT'da üzerine alarak Turkcell geçmeni tavsiye ederim 26 yaş aldıysan genç tarifeleri uygun gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 4 Haziran 2017; 20:13:59 >
  • Türk Telekom'da sanırım hat taşıma bedeli 45 liraydı. Turkcell'e geçip üstüme alsam muhtemelen daha ucuz olabilir. Faturalı hat bana ağır gelir. Yaşım Eylül 2017'de 25 olacak. Sıkıntı olmaz bu durumda. Faturalı tarifeler çok pahalı gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Admdgnx

    Türk Telekom'da sanırım hat taşıma bedeli 45 liraydı. Turkcell'e geçip üstüme alsam muhtemelen daha ucuz olabilir. Faturalı hat bana ağır gelir. Yaşım Eylül 2017'de 25 olacak. Sıkıntı olmaz bu durumda. Faturalı tarifeler çok pahalı gözüküyor.

    Faturalı ile faturasızın kullanım periyotu farklı o yüzden demiştim. 45 TL vermek yerine yeni numara almak daha mantıklı olur. Taşıma ile hat almak yeni müşteriye girdiği için kampanyalardan faydalanabilirsin. Yeni faturalı hat alarak aşağıdaki paketi almış olsan 1 yıl süreye kadar aylık 3.80 Hat ücreti +1.64 TL telsiz kullanım ücreti ödersin. Çep açık, arayanı bildirme Vb. servislerini kullanmazsan 34.44 TL aylık faturan olacaktır.
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-eko-paketi-yeni-musteri?gnc&place=gnc_menu
  • Bilgi için teşekkür ederim. Ama mevcut 8 yıllık hattımı değiştirmek isterdim(reklam sms'lerinden dolayı) ama tüm her şey şuan kullandığım hatta kayıtlı. Malesef radikal bir karar alamıyorum bu konuda. Muhtemelen 35 liralık faturasız bir kampanya yapmam lazım. Fakat Turkcell, Gnç Turkcell kampanyaları dışında gerçekten çok pahalı bir operatör. Onu da herkesin bahsettiği şebeke gücüyle görmezden gelebilirim gibi görünüyor.
  • Salla kazanı geçtim, Ramazan da Bip kampanyasından 20 gb a yakın internet aldım havadan.
  • hocam o nasıl oldu, 20 gb iyi bir oran
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.