Şimdi Ara

Sality.AE virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum başlıkda yazdığım virüs.bir kaç aydır.pc im yavaş,internetten çok düşüyorum ve antvirüs kuramıyorum.Kuramadığım antivirüs programları nod32,avast,kaspersky ve panda.

nod32 ve kaspersky'i kuruyorum ama exe leri yok oluyor.avastın ınstall dosyasını çalıştırmaya çalışınca da mavi ekranlı bir hata mesajı alıyorum reset atmam gerekiyor.Kaç kere format attım ama düzelme yok.

pandanın orjinal global sürümünü aldım.Cd yi okumuyor.exe dosyasını çift tıklıyorum yine çalışmıyor.ama pandanın cd si ile pc yi başlatınca belki yüzbin tane virüslü dosya buldu hepsinde de bu var.
    bir tek nortonu kurabildim.oda trial(15 günlük).iki de bir sality.AE virüsü bulundu diyor sonra da başka bir uyarıda silindi diyor ama uyarılar devam ediyor.
    şu anda online tarama olan onecarelive.com dan taratma yapıyorum oda %60 da takıldı.

sorunuma bir çare bilen varsa sevinirim.sakın format demeyin iki güne bir atıyorum.ama sorun aynı.
    biraz uzun oldu ama anca derdimi anlatabildim.
    herşey için teşekkürler.

şuna itibari ile dün gece bir çok sistem dosyasından olmamla bereber pandayı kurabildim.(sistem yöneticisinin dosyası,paint,not defteri,ie7 nin dosyalırı sililnmiş norton sildi galiba sormadan).250000 küsür dosyanın icinden 3200 küsür virüs buldu(çogunluğu sistem volume inf. diye bir klasörden).3000 küsür de şüpheli dosya virüslerin (sality.AK var içlerinde) hepsini sildi.simdi sabit diski bir daha taratıyorum yarısı bitti ve 28 tane buldu.suanda buldugu application/hidewindow.S.sonuç olarak uyarıldı diyor.
    ben bu dosyalarımı format atmadan nasıl tekrar alabilirim.netim hala yavaş.mozilla bir google yi cok yavaş açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pusathan01 -- 1 Şubat 2009; 9:50:43 >

• sorun şuan için düzelmiş görünüyor.
    başına gelenler yada gelebilecekler için uyarım başlat/çalıştırdan gözat ile antivirüs programınızın exe dosyasını bulun ve çalıştırın(yani kurun antivirüsü)
    sonrada taratın.

ben son paragrafımda anlattıgım format atmadan dosyalarımı kurtarmayı yapamadığım için.format attım.format sonrası yine çalışmadı panda.bende nortonu kurdum ama panda onu kaldıramıyor halbuki dün akşam işe yaramışdı.buyüzden bugün ard arda iki format atmak zorunda kaldım.ikinci format sonrası pandayı güvenli modda bile çalıştıramadım.
    en son yukarda yazdığım çözüm aklıma geldi direk başlat tan çalıştırma.DOS da çalıştıramamışdım..bu şekilde yükledi güncelledim taradım saglam suanda pc im.inş uzun zaman da böyle kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.