Şimdi Ara

Salih Uçan vs Antalyaspor (720p)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sahada öne doğru nadir pas yapan yapan oyunculardan. Hata yapsa bile bu hataların etkisinde kalmaması en güzel yanı. Oynadıkça azaltacaktır bu pas hatalarını.
    Biz Salih'e talipken Beşiktaş ve Rubin Kazan'da istiyormuş, hatta Rubin Kazan'a vereceklermiş ama Salih ısrarla bizde oynamak istemiş. Bizim için dönüm noktası olabilir.
    Yeni Emre demek için erken ama o yolda olduğu kesin.

• Hata yapsa bile kızamıyorum. Eğer bu takımda kalmayı seçerse efsane olacağı kesin
  • Selçuk'u Topal'ı ve Meireleş'e bakınca Salih gözüme Xabi gibi geliyor.Kondisyon problemini biraz atlatıp kalıbını güçlendirirse bizde fazla kalmaz.Şu hali ile bile ilk 11 oyuncusudur gözümde.
  • Defansınıda Geliştitirse yaş kaybetmeden Mükemmel olacak
  • Yemin ederim şu çocuk her top aldığında kaybedelim gıkımı çıkarmam ama yeter ki şu çocuk oynasın. Samimi söylüyorum çok seviyorum kendisini sanki ben oynuyomuşum gibi seviniyorum o oynadığında. Allah bu efendilikte ve çalışkanlıkta kaldığı müddetçe yolunu açık etsin, şımarma veya başka olaylar girmezse işin içine bu gidişle Arda gibi çok sağlam bi topçumuz daha olacak gibi görünüyo.
  • takımda ki en beğendiğim futbolculardan umarım gerilemez ama çocuk daha ergenlik döneminde hataları olacaktır hemen yabana atılmamalı
  • beyler konu dışı olacak ama videodaki şarkıyı duyunca aklıma geldi, hasan ali geldiğinde fb tv'nin hazırladığı klipte çalıyordu bu. o klibi bulabilir misiniz ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsterse ayağındaki her topu rakibe versin yeter ki baroni gibi toptan kaçmasın,korkak oynamasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02:22 de attığı pas Alex pası
  • Çok büyük futbolcu olacak çok.
  • Arkadaslar yapmayin etmeyin boyle beklentileri yukseltmeyin. Boyle kac oyuncu yendi bitirildi Turkiye'de. Yeni messi yeni ronaldo diyoruz beklentileri yukseltiyoruz. Boyle olunca oyuncu da havaya giriyor. Gerci o karakter meselesi ama olsun. Bence de Salih cok yetenekli ama bu kadar da uzerine dusulmemeli. Ha diyeceksiniz ki sanane. Haklisiniz. Ama Semih Kaya olsun Salih Ucan olsun bunlar Turk futbolunun gelecegi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi futbolcuyu iyi yapan zekasıdır ayağı değil. Salih de zeki olduğunu her hareketinde belli ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.