Şimdi Ara

salih kiralık gönderilmelidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O gün de söylemiştim kesinlikle kiraya verilmeli. Emre Topal Holmen Baroni Meireles Selçuk yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

O gün de söylemiştim kesinlikle kiraya verilmeli. Emre Topal Holmen Baroni Meireles Selçuk yeter.

Bu klas oyuncular(!) elbette yeter, Emre Selçuk Baroni diye çıksın maça en azından sonucu belli.
  • Rıdvanı dinleyen burda konu açıyor
  • salihin en formsuz halini bile baroniye tercih ederim. topal emre meireles yedek olarakta alper holmen olacaksa orta sahada o zaman kiralik verilsin derim. baroniyle selcugun 18e girmemesi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza almak istemiyorum.

• yav arkadaş yüklenmeyin salihe gelene kadar kaç adam var eleştirilecek baroni,topuz,0 dk. sahaersun

anlamıyorum ki webonun sağda ne işi var salihin topalın oynadığı bölgede ne işi var alperin yedek kulübesinde ne işi var baroninin 90 dk. sahada ne ii var

ayrıca yediğimiz golde ön direkteki adamı baroni tuutuyor saçmalığa bakın

ve penaltı salih yüzünden oldu diyenler penaltıyı yaptıran topuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salih alper yerine

salih baroni degisikligi olsaydi salih kraldi simdi. tamamen degisiklik hatasi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

salih alper yerine

salih baroni degisikligi olsaydi salih kraldi simdi. tamamen degisiklik hatasi bence.

+1

• Şimdi duruma baktığımızda Salih pek forma şansı bulamayacak gibi.Şu Baroni ve türevleri oynamaya devam edecek.O yüzden ben de verilmesi taraftarıyım.
  • devamlı 90 dakika oynıyabileceği bir takıma kiralanmalı yoksa Türk futbolunda bir genç yeteneği daha kaybederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Şimdi duruma baktığımızda Salih pek forma şansı bulamayacak gibi.Şu Baroni ve türevleri oynamaya devam edecek.O yüzden ben de verilmesi taraftarıyım.

boşver mübarek, sen bizim takımla ilgilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Şimdi duruma baktığımızda Salih pek forma şansı bulamayacak gibi.Şu Baroni ve türevleri oynamaya devam edecek.O yüzden ben de verilmesi taraftarıyım.

boşver mübarek, sen bizim takımla ilgilen.

Önce güldümSonra

Demeyin la öyle cidden Galatasaraylı sanacaklar

• Salih'i ön libero oynatan utansın. Cristian beyefendi AMC'de yatsın, Salih liberoda hata yapsın. Salih'in kredisi bol bende.
  • alper salih oynasın arkalarında da emre yada meireles çok güzel oynarız salih durağan bir oyuncu ama oyun görüşü çok yüksek alper ise topla çok hareketli bir oyuncu alperi çıkarıp yerine salihi alırsan tabi böyle yada öyle yapınca baroniyi geriye çekecekti ama gitti salihi geriye sürdü sorun oyuncu da değil seçilen taktikteydi

aynı şekilde webo sağ tarafta ne yapıyordu onu da anlamadım hızı yok adama geçemez hangi akla hizmet öyle oynatıldı o da bir muamma
  • Salihi defansın önünde oynatırsan olucağı bu.Şimdi çıkıp alexmi diyen olucak bu adama ama.Sen alexi defansın önünde oynatırmısın.Bu adamda forvet arkası oyuncusudur.Bunu bilmeyen teknik D. utansın.
  • Salihi ön libero oynat sonra yok kiralık gönderilsin.

Topal Meireles

Salih oynasın o zaman konuşun ya adam ön libero oynadı yapmayın etmeyin
  • Vereleim parasını alalım Salih'i.Gerçekten çok sevinirdim.

Oğuzhan-Salih ikili 10 sene götürürdü takımı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.