Şimdi Ara

Salı günü kavga var yardımlarınız bekliyorum(BÜYÜK GÜN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olay şöyle oldu bu elaman belalı keş bir tip ama çok havalı böyle kendini bişey zannedenlerden
    konuşuyorduk normalde küfretmem yazıverdim birşeye sinirlenmiştim bu da diyor namusuma nasıl küfredersin
    bugün dedim derdin ne Ramazan ramazan belanı arama dedim derdim yok havadan sebepde olsa dövecem seni dedi yani ortada fol yok yumurta yok denilebilir
    ben kavga etmişliğim var ama uzamadı oruçlu olacağım sizce saldırsam mı yoksa hiç bi şey yapmadan dayağı yesem mi yoksa orucun sevabı azalacak belki günah olacak
    TAVSİYELERİNİZ NELERDİR ÖNLEM OLARAK NELER YAPABİLİRİM SİZDEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM HER SANİYE BENİM İÇİN ÖNEMLİ EN AZ ZARARLA NASIL KURTULABİLİRİM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR DOSTLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 30 Temmuz 2013; 2:48:25 >

• hocam kalabalık gruplarda daha etkili olur ama istersen sen bir şansın dene eline tercihen döner bıçağını ya da vs kesici delici bir alet al emin adımlarla üstüne yürü adamın naralar atarak ama asla korktuğunu çekindiğini belli etmeden son raddeye kadar sürdür bunu karşındakine göz dağı ver yok eğer karşındaki korkup geri vites yapmadıysa at elindeki hemen koş ve kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: born to win

hocam kalabalık gruplarda daha etkili olur ama istersen sen bir şansın dene eline tercihen döner bıçağını ya da vs kesici delici bir alet al emin adımlarla üstüne yürü adamın naralar atarak ama asla korktuğunu çekindiğini belli etmeden son raddeye kadar sürdür bunu karşındakine göz dağı ver yok eğer karşındaki korkup geri vites yapmadıysa at elindeki hemen koş ve kaç

Yaşın kac ya senin bu mudur tavsiyen
  • İlk başta düzgünce konuş ama küçültme kendini. Baktım anlamıyor ellerini hareketlendir illaki elini tutacak indir o eli gibi. Ankara'da isen geleyim. 1 güne iyi kötü bir şey öğretirim bir süre wing chun, jujitsu ile uğraştım. Kesici aletlerden birini gördüğün an kaç yada sende yanına alet götür. PM atarsan farklı şeyler anlatabilirim
  • belalı bi tipse sakat. atar gider yap boş durma dayak yersen ye ama ezilme en azından korkmadığını belli et yine sonra döverse dövsün. he eğer ki döverim diyosan döv ama sonrası biraz karışır. yaşlar kaç bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

merhaba iyi forumlar arkadaşlar
    olay şöyle oldu bu elaman belalı keş bir tip ama çok havalı böyle kendini bişey zannedenlerden
    konuşuyorduk normalde küfretmem yazıverdim birşeye sinirlenmiştim bu da diyor namusuma nasıl küfredersin
    bugün dedim derdin ne Ramazan ramazan belanı arama dedim derdim yok havadan sebepde olsa dövecem seni dedi yani ortada fol yok yumurta yok denilebilir
    ben kavga etmişliğim var ama uzamadı oruçlu olacağım sizce saldırsam mı yoksa hiç bi şey yapmadan dayağı yesem mi yoksa orucun sevabı azalacak belki günah olacak
    TAVSİYELERİNİZ NELERDİR ÖNLEM OLARAK NELER YAPABİLİRİM SİZDEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM HER SANİYE BENİM İÇİN ÖNEMLİ EN AZ ZARARLA NASIL KURTULABİLİRİM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR DOSTLAR

Havlayan köpek ısırmaz kardesim Allahından bulsun bosver satasma ramazan mübarek gün ne kendini üz ne de sonra basına bi is gelir falan ne de aileni üz

• Nefsi müdafa denen bir şey var. Baktın o sana vuruyor, sende at yumruğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS/LYS2014

quote:

hocam kalabalık gruplarda daha etkili olur ama istersen sen bir şansın dene eline tercihen döner bıçağını ya da vs kesici delici bir alet al emin adımlarla üstüne yürü adamın naralar atarak ama asla korktuğunu çekindiğini belli etmeden son raddeye kadar sürdür bunu karşındakine göz dağı ver yok eğer karşındaki korkup geri vites yapmadıysa at elindeki hemen koş ve kaç

Yaşın kac ya senin bu mudur tavsiyen

yaşım 19 tavsiyem budur kardeş zaten kavga edecek olsan buraya konu açmazsın belli ki korkuyorsun korktuğun için böyle bir şey önerdim sana

• quote:

quote:

Havlayan köpek ısırmaz kardesim Allahından bulsun bosver satasma ramazan mübarek gün ne kendini üz ne de sonra basına bi is gelir falan ne de aileni üz

• Bence olay mahaline gitmeden polis çağır sonra polis gelince mahalde bana vurdu de ve yerde kivraniyormus gibi yap daha sonra bana hakaret etti ve darp etti diye şikayet et bakalım bir daha öyle kes ve havalı bir tip oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • run forrest run !
  • ugrasma bile soyle insanlarla basitmisin bu kadar sen kavgada etme cevapta verme bu kadar basit

• quote:

geri vites yapacak bir adam değil beni garip görüyor hocam geri vites atmaz
    şöylede bişey var
    Nitekim Peygamberimiz de "Oruç bir kalkandır, o halde oruçlu kötü söz söylemesin. Kendisi ile çekişip kavga etmek isteyen kimseye iki defa, "ben oruçluyum" desin." buyurmuştur.
    dinime çok şükür bağlıyım bu durum zorluyor

• Sen nerden konuştun bu adamla ayrıca belalı bi tipse hiç konuşmasaydın

• ya arkadaşlar kavga falan bana göre değil keyfi bir nedenden dolayı
    nedenim sağlam olsa her türlü etmişliğim var zaten ustalar
    RAMAZANDA ORUÇLU İKEN KAVGA GÜNAH ARKADAŞLAR bu durum zorluyor beni dayak mı yiyecez
    siz NASIL SAVUNABİLİRİM KENDİMİ LLÜTFEN SÖYLEYİVERİN
    EDİT
    MAHALLEDENDİ
    Zaten hiç sevmem
    BELA DEDİYSEM LAFTA KIÇI KALKIK BUNUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 29 Temmuz 2013; 1:42:07 >
  • Şimdi bu karşındaki angut yanına kesici alet getirecektir büyük ihtimal biliyorum böyle tipleri bence önerim kavga etmemen ama illa giderim diyorsan bi muşta şart
  • quote:

quote:

bak haklısın ustam ya hepinize teşekkür ederim ya
    Ya hocam dinime bağlıyım kavga falan sevmem öylede Ramazanda hiç yapamam ki Rabbim yanımda olur inşallah hayırlısı ne yapacağız plan da yok sopa koyayım dedim arabaya delikanlıya yakışmaz dedim sonra bilemedim şimdi
    ben sataşmıyorum hocam kendi dedi adres ver falan diye
    bizde Bİ Allahtan korkarız hocam çok şükür ben mesaj atınca gel dedim cumartesi 5 mesaj attım gelmedi bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Şimdi bu karşındaki angut yanına kesici alet getirecektir büyük ihtimal biliyorum böyle tipleri bence önerim kavga etmemen ama illa giderim diyorsan bi muşta şart

eninde sonunda bulur hocam hazırlıksız yakalanmak sıkıntı evi taşıyamam ya
    alternatif olarak neler yapılabilir Ramazan ayında günaha girmeyelim nasıl savunabilirim en az hasarlı şekilde
    üstümde gözlük saat yüzük falan olacak çıkartıp mı gitsem arabaya akşam iftara fırına gittiğimde arabayı uzağa park edecem arkadaşlar öyle buluşacaz
  • aynı durum bende de vardı sağlam bi abin varsa devreye sok bak nasıl fıs oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Şimdi bu karşındaki angut yanına kesici alet getirecektir büyük ihtimal biliyorum böyle tipleri bence önerim kavga etmemen ama illa giderim diyorsan bi muşta şart

eninde sonunda bulur hocam hazırlıksız yakalanmak sıkıntı evi taşıyamam ya
    alternatif olarak neler yapılabilir Ramazan ayında günaha girmeyelim nasıl savunabilirim en az hasarlı şekilde
    üstümde gözlük saat yüzük falan olacak çıkartıp mı gitsem arabaya akşam iftara fırına gittiğimde arabayı uzağa park edecem arkadaşlar öyle buluşacaz

Yaş kaç bu arada? Gözlük saat yüzüğü çıkar ama muşta şart elini sakla arkaya baktın bu el kol hareketi yapıyor geçir bir tane Ramazanda günaha girmeyecem diye dayak yeme savun kendini

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.