Şimdi Ara

Salı günü kavga var yardımlarınız bekliyorum(BÜYÜK GÜN) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abim varda uzakta şimdi memlekette ya sağlamdı
    böyle olunca bela olacak sonra . yaş profilde yazıyor arkadaşlar
    muştaya falan bulaştırma hocam polis molis sakat iş bunlar
  • bana kavgadan tırsıyorsun dine saklanıyorsun gibi geldi.

not: ben de tırsarım kavgadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

bana kavgadan tırsıyorsun dine saklanıyorsun gibi geldi.

not: ben de tırsarım kavgadan

+1 bana da öyle geldi herkesin içinde orucum dersen baya bi rezil olursun
  • Tırsmakla alakası yok arkadaşlar
    Allaha şükür bir tek Allahtan korkarım
    şu Ramazan ayında olmaz
    bela olmasını istemiyorum başıma kim uğraşacak yukarda bir arkadaş yazmış çevrendekiler üzülecek bişey olursa falan diye onu bi okuyun isterseniz korkma falan yok korksam buluşalım demezdim git işine falan derdim dostlar tavsiye verin lütfen
  • ben şunu merak ediyorum öyle bir tiple işin ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

ben şunu merak ediyorum öyle bir tiple işin ne ?

mahlaleden meraba meraba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Tırsmakla alakası yok arkadaşlar
    şu Ramazan ayında olmaz
    bela olmasını istemiyorum başıma kim uğraşacak yukarda bir arkadaş yazmış çevrendekiler üzülecek bişey olursa falan diye onu bi okuyun isterseniz korkma falan yok korksam buluşalım demezdim git işine falan derdim dostlar tavsiye verin lütfen

Hocam muhatap almayın böyle insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanYavuz91

quote:

şu Ramazan ayında olmaz

mahallede tekte hazırlıksız yakalarsa daha kötü hocam şimdi halledelim bence

• quote:

quote:

quote:

şu Ramazan ayında olmaz

Hocam sallama tarzı işlere girme o zaman.Suçlu olmaktansa mağdur olmayı tercih ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu Ramazan ayında olmaz

Hocam sallama tarzı işlere girme o zaman.Suçlu olmaktansa mağdur olmayı tercih ederim

öyle düşündüm bende sopa alsam mı falan diye şimdi kaptırır dayak yeriz onla daha kötü
    stepnenin orda bijon falan var aslında komik gelecek belki ama

• başka yazacak var mı
  • Savcılıga şikayet et.
  • tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • arkadaşlarla falan konuştum yumruk atarsa dayak yersin diyor ramazan ramazan bişey olmasın bebe ciddi ciddi söyledi ne yapacağım dostlr lütfen
  • ''Ona patronun kim olduğunu göster'' şaka bir tarafa bana kalırsa hiç bulaşma,bulaşma derken fiziki müdahale anlamında diyorum.Polise şikayet et,''o zaman da korkmuş gibi olurum'' diyorsun fakat bu gibi insanlara gücün yetmez.Şimdi dövsen bunu,bir sürü tanıdığı vardır bunun, toplar 15-20 kişi yine dayağı yiyen sen olursun,yine onurun kırılır,bir de kalıcı fiziki hasarlar alabilirsin.Polise durumu anlat, olmadı siz adamla buluştuğunuzda bir memur gizliden sizi izlesin, adam fiziki müdahale uygularsa suçüstü olur, siz de şikayetçi olursunuz.

Not:Kısaca kuvvetiniz yerine aklınızı kullanırsanız avantajlı duruma geçerseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brzvtn -- 29 Temmuz 2013; 6:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brtgtrn

''Ona patronun kim olduğunu göster'' şaka bir tarafa bana kalırsa hiç bulaşma,bulaşma derken fiziki müdahale anlamında diyorum.Polise şikayet et,''o zaman da korkmuş gibi olurum'' diyorsun fakat bu gibi insanlara gücün yetmez.Şimdi dövsen bunu,bir sürü tanıdığı vardır bunun, toplar 15-20 kişi yine dayağı yiyen sen olursun,yine onurun kırılır,bir de kalıcı fiziki hasarlar alabilirsin.Polise durumu anlat, olmadı siz adamla buluştuğunuzda bir memur gizliden sizi izlesin, adam fiziki müdahale uygularsa suçüstü olur, siz de şikayetçi olursunuz.

Kolay değil o kadar başıma daha fazla bela olur polis çağırırsam
    içeri aldırabiliriz aslında ya bi kere kafama vurdulardı güvenlik geldi şikayet edecekseniz edin falan rapor tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 29 Temmuz 2013; 6:06:36 >

• Erkekliğın 10/9 unu yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

''Ona patronun kim olduğunu göster'' şaka bir tarafa bana kalırsa hiç bulaşma,bulaşma derken fiziki müdahale anlamında diyorum.Polise şikayet et,''o zaman da korkmuş gibi olurum'' diyorsun fakat bu gibi insanlara gücün yetmez.Şimdi dövsen bunu,bir sürü tanıdığı vardır bunun, toplar 15-20 kişi yine dayağı yiyen sen olursun,yine onurun kırılır,bir de kalıcı fiziki hasarlar alabilirsin.Polise durumu anlat, olmadı siz adamla buluştuğunuzda bir memur gizliden sizi izlesin, adam fiziki müdahale uygularsa suçüstü olur, siz de şikayetçi olursunuz.

içeri aldırabiliriz aslında ya bi kere kafama vurdulardı güvenlik geldi şikayet edecekseniz edin falan rapor tuttu

3 yol var hepsinin artılarını eksilerini düşünün bence.

1-)Adamı döversiniz.(Bu sonuçta başınıza daha çok bela olur)

2-)Bir güzel dayak yersiniz(Size bıçak saplamayacağı ne malum?)

3-)Polise şikayet edersiniz.

Her yolda da başınız belaya girecek,en az hasar diyorsanız 3. seçeneği tavsiye ederim.Bu adamlara kavgayla dövüşle bir şey anlatamazsınız, vereceksiniz mahkemeye ödeyecek tazminatını paşa paşa, bak bakalım o zaman bir şey yapabiliyor mu? Adam sokak serseri demişsiniz cebinde para da yoktur.''Dava açarım,tazminat ödersin'' vs. derseniz zaten cayar.

• Ekip çağırsak gelirler mi
    bi kere dayak yedim hastaneye gittim isim soyad sorduular dava açmak istiyor musunuz falan diye açsak kazanabilir miyiz ekip çağırsak
  • quote:

quote:

quote:

3 yol var hepsinin artılarını eksilerini düşünün bence.

1-)Adamı döversiniz.(Bu sonuçta başınıza daha çok bela olur)

2-)Bir güzel dayak yersiniz(Size bıçak saplamayacağı ne malum?)

3-)Polise şikayet edersiniz.

Her yolda da başınız belaya girecek,en az hasar diyorsanız 3. seçeneği tavsiye ederim.Bu adamlara kavgayla dövüşle bir şey anlatamazsınız, vereceksiniz mahkemeye ödeyecek tazminatını paşa paşa, bak bakalım o zaman bir şey yapabiliyor mu? Adam sokak serseri demişsiniz cebinde para da yoktur.''Dava açarım,tazminat ödersin'' vs. derseniz zaten cayar.

Geçen dayak yemiştim acile gittik işte böyle böyle
    sonra güvenlik geldi rapor tuttu şikayet edip dava açacaksanız karakola başvurun dedi de bu da bela napsak
    önce şunu düşünelim
    adam çağırayım mı
    Karakolun önüne çağırsam olur mu ya da yakınına

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.