Şimdi Ara

SALI GÜNÜ İSTANBULA AĞIR KAR GELİRKEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes planını ,programını şimdiden yapsın, salı , çarşamba, perşembe ağır kar geliyor.
    Mümkün olduğunca özel araçlarınız ile trafiğe çıkmayın.

• http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=bsea#selectParameter

Şimdilik korkulacak bişi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her kar yağışı önce tv ve radio lar bunu söyler lakin yinede çıkarlar. mantık şu : asıl bugün binmez isem ne işe yarar bu araba !
  • şu soğuk havadan kurtulamadı bu şehir

• Kar felan yağmaz gene boş konu.

• Belli Olmaz Henüz Kış bitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Herkes planını ,programını şimdiden yapsın, salı , çarşamba, perşembe ağır kar geliyor.
    Mümkün olduğunca özel araçlarınız ile trafiğe çıkmayın.

Sana inat trafiğe çıkacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yağınca bakarız araç kış lastiği+zincir var sıkıntı yok.
  • hep aynı hikaye ağır kar geliyor , sibirya soğuğu geliyor -20 lere hazır olun , 2 metreyi bulacak falan fıktık sonuçta bir bakıyoruz en fazla -1 ve yerleri bile tutmayan bir kar o yüzden ben bu mgm ye zerre kadar güvenmiyorum.
  • Kar yağışı bekleniyor ancak abartılacak düzeyde değil.

Genel öneriler yine geçerli olacak, mümkünse trafiğe aracınızla çıkmayın, kış kastiği olmayanlar içinse belirli noktalarda şehirlerarası yola bile çıkmak esarete neden olabilir.

Bana göre yoğun kar sonrası tuzlanmış ve oyulmuş tali yollarda araç kullanımı hepsinden daha zor.

• O gün izmitte gidecektik iyi oldu.
  • cok yagar yada az yagar onemli degil

ben suna bakarım:
    Allah a sukur istanbulda barajlar%94

• Her kar yağışında yolların tuzlanmasına karşıyım. Asfaltın anasını ağlatıyor tuz. Kar yağdığında dişinizi sıkın biraz. İşiniz yoksa dışarı çıkmayın. Tek başınıza bir yere gidecekseniz toplu taşıma kullanın.
  • güncel
  • Aydos eteklerinde kar başladı. Sabaha kadar sıcaklık, kademeli olarak sahiller bile kar sınırına inmesı muhtemel.
    Ara ara kar sağanakları etkili olacağı için bir bölgede kar varken, bir bölgede güneşi bile görebilirsiniz.
    Bu akşamdan itibaren anadoluya araçlarıyla gidecek kişiler hazırlıklarını iyi yapsınlar. Hiç ummadıkları anda mahsur kalabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

güncel

Konu sizin diye geldim, gördüm ve gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Aydos eteklerinde kar başladı. Sabaha kadar sıcaklık, kademeli olarak sahiller bile kar sınırına inmesı muhtemel.
    Ara ara kar sağanakları etkili olacağı için bir bölgede kar varken, bir bölgede güneşi bile görebilirsiniz.
    Bu akşamdan itibaren anadoluya araçlarıyla gidecek kişiler hazırlıklarını iyi yapsınlar. Hiç ummadıkları anda mahsur kalabilirler.

hocam ben kartal ceza evinin 1km kadar asagısındakı yayalar mahallesinde oturuyorum buralarda bısey yok.
  • hiçbirşey olmayacak 2 fışfış yağacak yol tıkandığıyla ızdırap çektiğimizle kalacağız. sibirya soğuğu falan hikaye sibiryada bu soğuk olsa penguenler yeşil sahillerde volta atıyor olurlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret kış lastiğine giydirmemişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.