Şimdi Ara

saldiri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • su anda 212.68 li iplere saldırı war lag nedenı budur ege su anda acık olan warsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 29 Eylül 2008; 1:12:44 >
  • Herşeyin başı TTnet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    12 yıl önce açıldı
    degisik bisi aldim
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Herşeyin başı TTnet.

Katılıyorum
    30 kişi ice world zevkli mi Bi cbble olucaktı aslında sen şimdi yenen takımdasındır ondn zevkli gelmıstır ah bide yenilen team de olsn görürdüm seni bazen cıddn zevkli oluor 10vs10 fln ama team gücleri eşit olmalı
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• bi kere sercan bız pasalar gıbı macımızı attık msnımıze ggırdık o saatlerde bu konuyu bukadar kasmayın
    sadece 212.68 lerde lag wardı zaten bu 10 dklık bı sorundıu kımse mırctan bıle takım alamamadık sonra yıne dewam eettık

Geciken adalet adalet değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.