Şimdi Ara

Salcano NG 650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salcano NG 650 Almalı mıyım ? Kullanan arkadaşlar memlunlar mı ?

Ağırlığı ne kadar bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

Veya Kron xc150 mi Almalıyım ? 550TL BÜTÇEM VAR

Salcano NG 650

Salcano NG 650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizk52 -- 4 Temmuz 2013; 0:42:01 >

• İkisinide kullandım ikiside aynı özelliklere sahip bisiklet Ama ben kron XC150 yi almanı tavsiye ederim daha hafif. Salcano biraz daha pahalı galibe XC150 ye göre XC150nin sıfır fiyatının 450 gibi bir şey olması lazım şu sıralar. Tabi tercih sizin.
  • İkiside aynı fiyat da kuzenimde xc150 var çok hafif. sanırım 13 kg salcano kac kilo 15 kg üstundeyse almıcağım sizce kac kg dur ?
  • Bende kararsızım ama xc 150 alıcam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliora1 -- 4 Temmuz 2013; 13:27:55 >
  • bende ng650 veya astro 212 alıcam salcano servis ağı daha yaygın gibi
  • kron al derim , arkadaşım ng var çok sorun çıkarttı şuana kadar . neredeyse benim bisikletin fiyatını geçti sorunlarla :D ( astro 240 srv
  • Hangisi daha hafif ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salcano ASTRO 212 HD 26"
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xc daha hafif söylenene göre, bilmem ben ng650 kullanıcısıyım gayet memnunum ağırlığından ve sürüşünden, kendi lastikleriyle 60 km/h hıza çıktığım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarışmalara girmiceksen ağırlık önemli değil
  • benım için hafıklık biraz önemli benim için ölçer misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk52

benım için hafıklık biraz önemli benim için ölçer misin ?

Salcano 14.5 kg olarak biliyorum,benim sana önerim kron alman olur. 550 liraya Kron xc250'de alabilirsin. İkisinden de iyidir.
  • Ng650 var bende , Bana ağır galiyor, demir kadro gibi.

Ayrıca Kron'u bilmiyorum ama Salcano'nun müşteri ilişkileri pek iyi değil.
  • ng650 kullanan arkaşlar rahat mı hafif mi ? soğle tek elinizle kaldırğınızda tahminen kac kg bana kg lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk52

ng650 kullanan arkaşlar rahat mı hafif mi ? soğle tek elinizle kaldırğınızda tahminen kac kg bana kg lazım ?

Ağırlık : 15,4 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 12 Temmuz 2013; 18:50:13 >
  • ben ölçtüm hassas kantarda salcano ng650yi tam 14.5 kilo çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencoe

ben ölçtüm hassas kantarda salcano ng650yi tam 14.5 kilo çıktı

arkadaslar ben ng 650 29 hd 2013 alicam masasi kilitlemeli mi bisiklet iyi mi kullanan veya bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşa hakkında bir bilgim yok ama alınacak en iyi bisiklettir diyorum ben sana . Tabi bütçene göre
  • Ben de ölçtüm ve 14.5 kilo. Yeterince hafif diyebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim hem askerlik hem de yurtdışı gibi durumlar nedeniyle satıyor bisikletini
    düşünenler için yazıyorum, Salcano NG 650 MD (manuel disk fren), İstanbulda kendisi.
    fiyat 350 tl.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-hediyeli-salcano-ng-650-md-kod-adi-karaoglan-131457843/detay
  • Arkadaşlar ng650 aldım kuzenimde xc150 var çok sorun çıkardı en maşası patladı 400 tl masraf etti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.