Bildirim
Salcano güvenilmez mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tabikide güvenilir. güvenilir olup olmadığını servisten servise değişir. ama tabiki ACCELL bisiklet kadar popüler ve güzel hizmet veren bisiklet firması değil. sadece düşük bütçeye maximum performans isteyenler için salcano idealdir. kadro kırılması kullanıcıyla alakalı. böyle videolar gözünüzü boyamasın. her bisikletin kadrosu kırılır. senin kullanımına bağlı. o yüzden kırılmama gibi bir garanti verenler sadece boş laf yaparlar. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: netd forum
tabikide güvenilir. güvenilir olup olmadığını servisten servise değişir. ama tabiki ACCELL bisiklet kadar popüler ve güzel hizmet veren bisiklet firması değil. sadece düşük bütçeye maximum performans isteyenler için salcano idealdir. kadro kırılması kullanıcıyla alakalı. böyle videolar gözünüzü boyamasın. her bisikletin kadrosu kırılır. senin kullanımına bağlı. o yüzden kırılmama gibi bir garanti verenler sadece boş laf yaparlar.
2300TL Snow bisikleti vardı onu alacaktım sorun çıkar diye korkuyorum_____________________________ -
fat bike alıp napacaksın ki? acayip kalın lastikleri var şehir içinde kullanılamayacak derecede. dağlarda falanda kullanılmaz o bisiklet. karda iyi gidiyor diyorlar ama acayip ağırlar. onun yerine 2600 liraya kalite maşa olan rockshox maşalı salcano insomnia modelini araştır. _____________________________ -
Benim arkadaşta Carraro modelinden vardı denemiştim gayet rahat ve hızlıydı yt'de videolara baktım dağda falan kullananlarda var. Ben Salcano olanı almayı düşünmüştüm _____________________________ -
beni haberdar etmemişsin tesadüfen gördüm carraro çok iyi bir marka. o yüzden bütçesi fazla olanlara salcano önermiyoruz. sadece dediğim gibi tam fp ürünü olan salcano insomnia modeli var sadece. fat bike almakta kararlımısın?
_____________________________ -
Videoyu izlemedim ama önresimde gordugum kadariyla arkadasin elindeki eski salcanolardan simdiki salcanolarda boyle bi sorun yasanmiyo guvenilir bisiklet sorun yasamazsiniz forumlarda salcanoyu gomduklerine bakmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: netd forum
beni haberdar etmemişsin tesadüfen gördümcarraro çok iyi bir marka. o yüzden bütçesi fazla olanlara salcano önermiyoruz. sadece dediğim gibi tam fp ürünü olan salcano insomnia modeli var sadece. fat bike almakta kararlımısın?
Evet kararlıyım 2000 2500 bütçe var Salcanoyu önermişti arkadaş Ktm fat rat gördüm ama o pahalı :/_____________________________ -
aynen eski salcanolar baya sıkıntılı oluyorlar örneğin ng650 yada hector modelleri. sıkıntısı servisten yana. bizim burda salcano bayisi 1 tane var ve iyi bir servis sıkıntı çıkarmıyorlar. _____________________________ -
kararlıysan al o zaman ne diyeyim... videodaki bisiklet tur seninki fat bike arada dağlar kadar fark var o yüzden bu tür videolara aldırış etmeyin, böyle diyenleri de fazla takmayın hatta hiç takmayın. eğer salcano kötü derse " o zaman git bana carraro alıver bundan sonra ona bineyim" de. pek fazla anlamıycaktır ama sıkıntı yok. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X