Şimdi Ara

Salcano Excel 24 mü 26 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salcano Excel almayı düşünüyorum okula gidip gelmelik bir bisiklet lazım yürümeyle 15dk mesafe ama gün içinde 3-4 defa gidince yoruyor insanı herneyse 26-24 bisikletin boyunu etkiliyor sanırım 173 boyundayım büyük kaba bir bisiklette istemiyorum o yüzden 24'ü dünüşüyorum ama pek bir bilgim olmadığı için bir sorayım dedim kücük mü gelir iyi mi olur ?

• Tabiki de 26" al. 24" ler kaldı mı artık? boyuna göre çocuk bisikleti gibi durur. yıllardır kullanıyorum o bisikleti
  • kesinlikle 26 al hocam. neden dersen büyük tekerler sürüşünü iyi yönde etkiler. boyundan dolayı endişe etme ben excel 26 kullanıyorum boyum 185 ama bana hafiften küçük geliyor. 26 alırsan kaba durmaz hiçbir şekilde ama dediğim gibi 26 alırsan daha rahat edersin.bunu excel 26 kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • Ondan vazgeçtim daha olgun ve güzel duran bu bisikleti aldım var mı bilgisi olan nasıldır ve kurulumunu nerede yaptırabilirim bunun servisi hangisi ?http://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-26-shimano-21-vites-aluminyum-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB26

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a3 mü? 1.16 mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.