Şimdi Ara

Salcano ASTRO Nasıl almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bütçem max 1000 tl salcano astro 29 V almaya karar verdim HD olan model bütçemi aşıyor size birkaç sorum var ilk sorum boyum 1.75 yaşım 16 hangi kadro boyu bana uygun olur ikinci sorum ise genel anlamda bisiklet nasıl ? ve özellikle maşası nasıl ? son sorum ise bu bütçeye bu bisiklet yerine tercih edebileceğim başka model varmı ? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ÖZELLİKLERİ

TİPİ = MTB
    KADRO = 29" Hydroform Aluminyum Kadro
    MAŞA = Sr Suntour 29" XCT HLO hidrolik kilitlemeli maşa
    ARKA VİTES = Shimano STEF65 / RD-M360 Acera 24 vites
    KADRO ÖLÇÜLERİ = 17" - 19" - 21"
    ORTA GÖBEK = Chin Haur CH51
    AYNAKOL = Shimano FC-M311 42t/32t/22t krank takımı
    FREN TAKIMI = Tektro 837 Alüminyum V Fren Sistemi
    VİTES KOLLARI = Shimano ST-EF65
    RUBLE = Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
    ÖN DEĞİŞTİRİCİ = Shimano FD-TX50-6
    GİDON = Zoom FOV Alüminyum Gidon
    BOĞAZ= Zoom TDS-C369 3D Forged Alüminyum Boğaz
    SELE BORUSU = Zoom C208 Alüminyum Sele Borusu
    FURŞ TAKIMI = Chin Haur CH-9280TBW
    JANT SETİ = Salcano XPRO HT01 32H Jant Seti
    TEKER SETİ = Continental Race King 2.20 Lastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 26 Nisan 2017; 0:6:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• salcano astroları şahsen tercih etmem. onun yerine ng650 modellerine bakabilirsin. veya daha fazla performans istiyosan carraro daytona 2924 bak. kron modellerinide bi araştır. carraro big927 modelleri bütçene uygun ise onlarada bakabilirsin. gerçekten çok iyi bisikletler!
  • Astrolar ng650'lerden üst model tercih edilmeyecek bir yani yok.Üstündeki donanımlarlada bütün ng serisini sollar.29inç yerine 26 tercih etmen daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizzo

salcano astroları şahsen tercih etmem. onun yerine ng650 modellerine bakabilirsin. veya daha fazla performans istiyosan carraro daytona 2924 bak. kron modellerinide bi araştır. carraro big927 modelleri bütçene uygun ise onlarada bakabilirsin. gerçekten çok iyi bisikletler!

Hocam ben salcano astronun ng 650 den daha iyi olduğunu duymuştum bir yanlışınız olamasın carraro modellerine baktım ama malesef bütçemi aşıyor bütçeme uygun kron modellerinin ise maşasinin kötü olduğunu duydum salcano astronun maşası nasıldır sr suntour xct maşa olduğu yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GercekUykucu

Astrolar ng650'lerden üst model tercih edilmeyecek bir yani yok.Üstündeki donanımlarlada bütün ng serisini sollar.29inç yerine 26 tercih etmen daha mantıklı olabilir.

Hocam neden 26 jant almaliyim biraz acarmisiniz birde bana uygun kadro boyu nedir ?

• 29inç jantlar zaten tam anlamıyla dağ şartları için onun dışındada 27.5inç jantlarda çok fazla popülermedi.Onun dışında çok zor arazi şartlarında kullanıcağınızı sanmıyorum bisikleti.26Jant dışında dağ bisikletleri için parça bulmakta zor.İç-dış lastikler, jant jant telleri bunlar 26inç dışında bulması zor ve pahalı şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Btwin Mi Sedona Mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GercekUykucu

29inç jantlar zaten tam anlamıyla dağ şartları için onun dışındada 27.5inç jantlarda çok fazla popülermedi.Onun dışında çok zor arazi şartlarında kullanıcağınızı sanmıyorum bisikleti.26Jant dışında dağ bisikletleri için parça bulmakta zor.İç-dış lastikler, jant jant telleri bunlar 26inç dışında bulması zor ve pahalı şeyler.

Hocam bisikleti köyde kullanmak için alıyorum yani arazi şartları zor.
  • O zaman 26inç jant astro bisiklet idealdir.Daha büyük jantta bisiklete gerek yok köyde kullanım için.MTB yarışı dışında 27,5-29inç jant kullanan bisikletçi görmedim etrafımda.Bisikletçi dediysem uzun süredir bisiklet süren, yarışlara katılan kişilerden bahsediyorum bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizzo

salcano astroları şahsen tercih etmem. onun yerine ng650 modellerine bakabilirsin. veya daha fazla performans istiyosan carraro daytona 2924 bak. kron modellerinide bi araştır. carraro big927 modelleri bütçene uygun ise onlarada bakabilirsin. gerçekten çok iyi bisikletler!

Hocam yanlışın var, Astro Ng650 den daha iyi bir Model, ayrıca daytona her 2 sinden de üstün kalır bi yanı yok

• Arkadaşlar bugün gidip saraçhane bisikletçiler çarşısından 1050 tl ye salcano astro 29 v aldım yaşım 16 boyum 1.75 adam bana 21 kadro verdi elinde başka yokmuş bi diğer yerlere bakıp geliyim dedim adam gidip gelirsen indirim yapmam 1250 tlye veririm dedi bende aldım bisikleti ayaklarım yere değiyor ucu ucuna bir sıkıntı çıkarmı zaten gelişme aşamasındayım bisikleti hiç kullanmadım direk eve getirdim ücretsiz bakım kuponu diye bişey çıktı belgelerin içinden şimdi ben hemen bir salcano servisine gidip ücretsiz olarak bisikletin ayarlarını felan kontrol ettirip bakım yaptırabiliyormuyum ? eğer öyle ise hiç kullanmadan direk servise götürücem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.