Şimdi Ara

Sakuragi Hanamichi - Fan Kulüp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
33.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekten güzel bir anime listeye benide eklerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Slayer -- 31 Temmuz 2009; 9:01:11 >
  • benide eklermisiniz . hayatımda izlediğim en güzel animedir .çocukluğumda takip ederdim show tv verirdi .ama o zamanlar ufaktık şimdi anıları tazeleyip tekrar başladım izlemeye 46.bölümdeyim.shoyo yu alacaklar aşağı az kaldı
    http://www.animeizle.net/slamdunk-izle.html ayrıca buradan türkçe altyazılı izliyorum sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 31 Temmuz 2009; 21:57:19 >
  • Beni de ekleyin ya hayatımda bunun kadar komik bi çizgi dizi görmedim, Show Tv de yayınladığı zamanlar (1998 yılıydı galiba) hep abimle oturup izlerdik gülmekten karnımız ağrırdı, şimdi net hatırlayamıyorum Slam Dunk show tv de öğlende yayınlanıyodu, sırf onu kaçırmamak için o zamanlar Slam Dunk tan hemen önce yayınlanan Ece Erken in programının yarısını bile izlediğim oluyodu, abim okuldan yetişemediği zamanlar gelip bana anlattırıyodu bugünkü bölümde ne oldu diye, ne günlerdi hey gidi hey.

Ne zamandır aklımdaydı bi ara indirsem de izleyemediğim bölümlerini de izlesem altyazı bulamayız artık subrip lle idare ederiz napalım diyodum.
    Geçen gün birinin imzasında görünce daha fazla ertelemeyeyim diyerek 2 gündür torrent ten subrip li bölümlerini çekmeye başladım, şansa divxplanet.com.tr de altyazıları da buldum ve izlemeye başladım altyazıları hazırlayan arkadaşlara teşekkürler. Bu anime tek kelimeyle müthiş ya, orijinal seslendirmeleri süpermiş.
    Nette biraz araştırınca farkettim muazzam bi hayran kitlesi varmış Slam Dunk'ın.

Bu başlığı okuyana kadar Hanamichi nin gerçek bi hikayesi olduğunu bilmiyodum, geçekten çok hüzünlü bi hayat hikayesi varmış,okuyunca bayağı üzüldüm.

Diyorum ki acaba Show TV yi mail yağmuruna tutsak onlar da bu animeyi tekrar yayınlamayı düşünürler mi?
    Keşke tekrar yayınlasalar da yine tv başına kilitlensek.

• Beni animeye başlatan kişi.Animenin başlarında çete dövüşü sırasında bu şunun için bu bunun için deyip çocuğun ağzını yüzünü dağıtırken en uyuz oldugu rukawa için yumrugu çakma sırası geldiginde "bu rukawa için" deyip adama şöyle bir ufacıktan dokunmustu o sahneyi hiç unutmuyorum ölmüştüm gülmekten.

Benide ekleyin kulube.

he birde meselaa hakkaten basketbolu öğreten bir animeydi bu ben mesela geri çekilerek atışı daha ozmanlar kimse bilmezdi :D burdan öğrenmiştim mahallede ilk ben yapmıştımda baskettoman ilan edilmiştim hınhın savunmasını yapmaya dötüm yememişti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 14 Ağustos 2009; 16:04:52 >

NOT:
    Üyelere adım hala yazılmamış

Orijinalden alıntı: wzzk

Beni de ekleyin ya hayatımda bunun kadar komik bi çizgi dizi görmedim, Show Tv de yayınladığı zamanlar (1998 yılıydı galiba) hep abimle oturup izlerdik gülmekten karnımız ağrırdı, şimdi net hatırlayamıyorum Slam Dunk show tv de öğlende yayınlanıyodu, sırf onu kaçırmamak için o zamanlar Slam Dunk tan hemen önce yayınlanan Ece Erken in programının yarısını bile izlediğim oluyodu, abim okuldan yetişemediği zamanlar gelip bana anlattırıyodu bugünkü bölümde ne oldu diye, ne günlerdi hey gidi hey.

Ne zamandır aklımdaydı bi ara indirsem de izleyemediğim bölümlerini de izlesem altyazı bulamayız artık subrip lle idare ederiz napalım diyodum.
    Geçen gün birinin imzasında görünce daha fazla ertelemeyeyim diyerek 2 gündür torrent ten subrip li bölümlerini çekmeye başladım, şansa divxplanet.com.tr de altyazıları da buldum ve izlemeye başladım altyazıları hazırlayan arkadaşlara teşekkürler. Bu anime tek kelimeyle müthiş ya, orijinal seslendirmeleri süpermiş.
    Nette biraz araştırınca farkettim muazzam bi hayran kitlesi varmış Slam Dunk'ın.

Bu başlığı okuyana kadar Hanamichi nin gerçek bi hikayesi olduğunu bilmiyodum, geçekten çok hüzünlü bi hayat hikayesi varmış,okuyunca bayağı üzüldüm.

Diyorum ki acaba Show TV yi mail yağmuruna tutsak onlar da bu animeyi tekrar yayınlamayı düşünürler mi?
    Keşke tekrar yayınlasalar da yine tv başına kilitlensek.

ANF türkçe fansub yaptı.Torrent sitelerinde var, altyazıyla uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azathoth -- 18 Ağustos 2009; 20:34:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

gny bu aralar yok galiba yoksa ekler hepinizi
    kosol bolumunden cikamiyo bu aralar

Orijinalden alıntı: mistikv

quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

gny bu aralar yok galiba yoksa ekler hepinizi
    kosol bolumunden cikamiyo bu aralar

Bir arkadaş PM den ulaşsın GNY ye insan konusunun basında durmalı her ne kadar aradan bir asır geçsede=

Herkesi ekledim, konu güncel.
    İyi forumlar.

Orijinalden alıntı: Azathoth

quote:

Orijinalden alıntı: wzzk
    ...

ANF türkçe fansub yaptı.Torrent sitelerinde var, altyazıyla uğraşma

Keşke daha önce haberim olsaydı kardeş sağol ama 12 gb torrent in 8 gb'ı indi artık yapacak bişey yok, altyazılarla devam edicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 19 Ağustos 2009; 14:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumbay82

Benide ekle dostum 98 yılında show tv de tanıştım sonra 101 blm de indirip 2 kere izledim süper bi anime dizisi keşke devamı gelseydi
    not:anti rukawa cı diilim o acayip karizma

DOSTUM DEVAMINI MANGASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİN.276 BÖLÜM.

• Animeyi izlerken en çok da Ryonan la yaptıkları hazırlık maçının sonunda (19. bölümdeydi galiba) hakem son düdüğü çaldıktan hemen sonraki şu sahnede üzülmüştüm.

Sakuragi Hanamichi - Fan Kulüp

Hanamichi nin o anki hisleriyle yere düşmesi ve ayakkabısının ayağından fırlaması çok hüzünlü bi sahneydi.
    ilk maçında o ayakkabılarla oynamasına rağmen elinden geleni yapmıştı, o an izlerken acayip gözlerim dolmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Ağustos 2009; 1:38:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: We

quote:

Benide ekle dostum 98 yılında show tv de tanıştım sonra 101 blm de indirip 2 kere izledim süper bi anime dizisi keşke devamı gelseydi

Dostum mangasını indirebileceğim bi link atabilirmisin bana çok sevinirim
    Bide liste ne alemde yaw bizde eklendikmi listeye merak ettim

quote:

Orijinalden alıntı: We

quote:

Dostum mangasını indirebileceğim bi link atabilirmisin bana çok sevinirim
    Bide liste ne alemde yaw bizde eklendikmi listeye merak ettim

Ok Pm ine bir bak.Ayrıca ismin eklenmemiş.Eklenmesi için GNY'e bir PM atarsan eklicektir senin isminide.

• SLAM DUNK!!!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.