Şimdi Ara

Saksafon çalan var mı aranızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıl konu açmıştım saksafon çalmak istiyorum diye şimdi o hayalimi gerçekleştirdim. aranızda çalan, çalmak isteyen var mı?

Not: salak suluk espiri yapacaklar gelmesin gardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewhomustnotbenamed -- 5 Aralık 2013; 18:51:08 >

• kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caz mı çalıyorsun ?
  • ben caliyorum, gecen sene basladim bir de pratik yapacak yer sorunu olmasa
  • 10yıldır trompet çalıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

ben caliyorum, gecen sene basladim bir de pratik yapacak yer sorunu olmasa

aynen öyle ya ben de 3 ay falan oldu başlayalı birkaç parça çalıyorum aa evde gelştiremediğim için kendimi pek ilerleme kaydedemedim daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalmak zor mu ? Ben Trompet veya saksafon düşünmüştüm bir ara ama saksafon fiyatları vs çok pahalı anladığım kadarıyla. Birde tenor saksafonda filan nefes olayı değişiyor mu yoksa sadece ses mi değişiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Çalmak zor mu ? Ben Trompet veya saksafon düşünmüştüm bir ara ama saksafon fiyatları vs çok pahalı anladığım kadarıyla. Birde tenor saksafonda filan nefes olayı değişiyor mu yoksa sadece ses mi değişiyor ?

dostum nefes önemli tabii ki de öyle çok kuvvet gerektirmiyor. bu arada saksafon çok klas bi alet ama çalacak yer bulursan çal benim tek pişmanlığım o yönde ama ona da alıştılar evdekiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hewhomustnotbenamed

quote:

Çalmak zor mu ? Ben Trompet veya saksafon düşünmüştüm bir ara ama saksafon fiyatları vs çok pahalı anladığım kadarıyla. Birde tenor saksafonda filan nefes olayı değişiyor mu yoksa sadece ses mi değişiyor ?

dostum nefes önemli tabii ki de öyle çok kuvvet gerektirmiyor. bu arada saksafon çok klas bi alet ama çalacak yer bulursan çal benim tek pişmanlığım o yönde ama ona da alıştılar evdekiler

Peki saksafon mu daha kolay trompet mi ? Saksafonun fiyatları insanı çalmaktan soğutuyor resmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hewhomustnotbenamed

quote:

Peki saksafon mu daha kolay trompet mi ? Saksafonun fiyatları insanı çalmaktan soğutuyor resmen

trompeti boşver bence ama 2. el bir saksafon al derim yani benim için de para sıkıntı oldu babam demişti ki ya telefon alırım ya saksafon şimdi düşündüm telefonu hep alırım da saksafonu bir kere erteledim mi hiç olmaz bu iş marka tavsiye olarak trevor james iyiymiş ama az bulunuyor başlangıç için ben beşiktaşta biryerden almıştım adını unuttum dore müziğin yanındaydı ama

• Bende calmayi cok istiyorum ama fiyatlar cok pahali ve balikesirdeyim ogrenebilecegim kurulus veya kimse yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çalıyorum saksafon, sadece aleti almak belimi büktüğü için kursa falan gidemedim. Ama evde öğrenebiliyosun fazla bir zorluğu yok temelde aslında alışınca. Tabi gelişmeye başlayınca olaylar zorlaşıyor diyorlar ama bi fikrim yok o konuda şimdilik

Ara vermek zorunda kaldım 6 aylığına bakalım dönünce ne halde olacağım..

Ve aynı şehirdeki arkadaşlar aslında toplanıp bi yerlerde doğaçlama çalsak güzel olmaz mı ?
  • Bendede klarnet var ayni sistem cok hosuma gidiyor calmasi ama sanirim satacam uni.ye baslayinca durumum degisti bazi zevklerden vazgecmem gerek dusunen varsa pm atabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saksafon ha gel bakayım sen şöle içeri
  • ap
  • Kolay gelsin
  • Bende başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için 0 alto saksafon tavsiye verebilir misiniz? F.H. Möller Myas 100G Alto Saksafon almayı düşünüyorum şimdilik. Bi hoca buldum kursa da gitmeyi düşünüyorum.

Ancak merak ettiğim bi konu var.http://www.youtube.com/watch?v=BYHaJWDSMtA&feature=kp bu şarkıyı bu vatandaş gibi çalabilmek kaç ayımı alır bunu çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.