Şimdi Ara

Şakir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Basel'li oyuncu Şakir'i Bayern kadrosuna katmış sanırım 9 + 3 milyona. Sezon bitimi Bayern'in kadrosuna katılıyormuş. Artık bir Şakir'i konusu görmeyiz herhalde bu oyuncuda artık hayal oldu.

Baselin bize o kadar fiyat cekmesininnedeni halen daha avrupada olmasiydi.

Madem sene sonu geliyo ve futbolcuyu bu sene avrupada kullanabilecekler ve devam eden liglerinde o yuzden 9+3 e satmalari normal.

Bizimkilerde yil sonu almak isteseydi boyle alabilirdi belki fakat bizim durumumuz icin cok mantiksiz olurdu.

Bize sonucta hemen adam lazimdi ama iste olmadi.

Basel en azindan Sampiyonlar Liginden elenseydi alirdik rahat
    "GALATASARAY Üniversite oldu ama hala liseliler yönetiyor..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

yalniz ufak bir detay var

Baselin bize o kadar fiyat cekmesininnedeni halen daha avrupada olmasiydi.

Madem sene sonu geliyo ve futbolcuyu bu sene avrupada kullanabilecekler ve devam eden liglerinde o yuzden 9+3 e satmalari normal.

Bizimkilerde yil sonu almak isteseydi boyle alabilirdi belki fakat bizim durumumuz icin cok mantiksiz olurdu.

Bize sonucta hemen adam lazimdi ama iste olmadi.

Basel en azindan Sampiyonlar Liginden elenseydi alirdik rahat

İşin garip tarafı madem acil adam lazımdı niye başka transfer yapmadık Madem şakir acil değildi ve çok istiyordu Fatih hoca neden sezon sonu için anlaşılmadı diye soruyor insan kendi kendine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buda bizim Şakir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin aliriz moduna girdi herhalde yonetim. Son 2-3 gundede aliyolardi gibi borsaya bildirdiler ama teklif kabul gormedi ve kaldilar.]

Sonra son saniye Necati alindi.

Shaqiri alinsaydi mesela bedava olsa bile Necati alinmazdi.

Shaqiri yi aslinda sampiyonlar ligi icin dusundu yonetim ama bu sene icinde lazimdi tabi bakma.

Yonetim kendine cok guvendi olmayincada ortada kaldilar.

9+3 M Euro ya gitti ise Bayerne cidden e zaten bu sekilde bir odeme planina Aysal evet diyordu bakma.

Herhalde Basel sezon ortasi oldugu icin 12+3 falan istedi.

Orijinalden alıntı: iARDAs

Kesin aliriz moduna girdi herhalde yonetim. Son 2-3 gundede aliyolardi gibi borsaya bildirdiler ama teklif kabul gormedi ve kaldilar.]

Sonra son saniye Necati alindi.

Shaqiri alinsaydi mesela bedava olsa bile Necati alinmazdi.

Shaqiri yi aslinda sampiyonlar ligi icin dusundu yonetim ama bu sene icinde lazimdi tabi bakma.

Yonetim kendine cok guvendi olmayincada ortada kaldilar.

9+3 M Euro ya gitti ise Bayerne cidden e zaten bu sekilde bir odeme planina Aysal evet diyordu bakma.

Herhalde Basel sezon ortasi oldugu icin 12+3 falan istedi.

Basel mantıklı davrandı, Ş.Liginde bir üst tura atladıkları zaman kalan maçları yenilse bile ciddi miktarda, belkide bizim vereceğimiz transfer parasının yarısını kazanmış olacaklar, onlar için en mantıklı seçenek hem shaqiriden kalan maçlarda faydalanmak hemde sezon sonu satışıyla para kazanmak.

Kısmet değilmiş demekten başka çare kalmadı, ayrıca sezon sonu daha ucuza alırız diyenleride şimdi görmek isterdim . Artık onlarda Ş.Ligi maçlarında takip edip kötü oynamasını bekler "zaten fosmuş" diye yazarlar artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.