Şimdi Ara

Sakinleştirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler prozac kullanıyorum 4 aydır. Cuma günü doktora gideceğim. Sakinleştirici sormayı düşünüyorum. Çünkü kontrolümü kaybedince kendime zarar verebiliyorum maalesef ve bu durumdan şikayetçiyim. Kendimi yaralamasam sebepsiz yere tonla ağrı kesici içiyorum. Doktor da endişeli bu konuda zaten, sorsam sakinleştirici verir gibi geliyor. Aranızda kullanan var mı, tavsiye ediyor musunuz?

• sakinleştirici derken
  • sakinleştirici derken benzodiapezin grubu ilaçlar var onlardan mı bahsediyorsun ? o tarz ilaçlar sürekli panik atak geçirenlere veriliyor alıp sakinleşsinler diye. bağımlılık yapabilme ihtimali var. doktor gerekli görürse kullanılabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 2 Temmuz 2019; 11:42:4 >
  • Sakinlestirici, bir nevi uyusturucu gibi gorulen ürünler Diapezam ilac grubuna girer genelde. Tablet olarak en yaygini Diazem, Nervium gibi ilaçlardır. Yalniz bu ilaclar yesil reçeteye tabiidir.

Anksiyolitikler
    Diazepam (Diazem, Nervium, Spazmo-Valibrin)
    Alprazolam (Xanax)
    Klonazepam (Rivotril)
    Lorazepam (Ativan)
    Klordiazeposid (Librax, Librium, Klipaks)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 2 Temmuz 2019; 16:30:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederimm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.