Şimdi Ara

Sakinleşemiyorum lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütün olanlardan sonra çok kötü oldum anksiyete sorunum var tedavi oluyorum ama bu olanlar beni biraz etkiledi. O yüzden sizden fikir almaya geldim.

12.sınıfım eşit ağırlıkçıyım lütfen yardım edin. Bakın şimdi tyt böyle:

Türkçe: 32-35
    Matematik: 20-25
    Sosyal: 12-13-14
    Fen:0-3

Netlerim böyle aytde de edebiyatım fena değil roman kaldı bir tek, sosyalden bilgi eksiğim çok var coğrafyam falan kötü. Matematikte perm-komb-binom-olasılık hariç konu eksiğim yok geometride de katı cisim ve dönüşümlerde biraz eksiğim var.

Bilgi sarmal ayt mat denemesinin ilkinden 20 net yaptım.

Fen ve sosyale de çalışmak istiyorum bi yandan konu eksiklerim ne olacak diyorum bi yandan 10-15k sıralama için 20 matematik neti yetmiyor 50 günde ne yapacağım lütfen yol gösterin troller ve her yere gıcık gıcık yorumlar yazan felaket tellalı o arkadaş gelmesinler lütfen gerçekçi kişilerden fikir istiyorum... yetişir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigbysandovalh -- 5 Mayıs 2020; 21:11:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• anksiyeteni kontrol altında tutmaya çalış. benim de anksiyete problemim tam bu sınav zamanında ortaya çıkmıştı. sınav senin sağlığından önemli değil bunu unutma. gerekirse ilaç iç, arada çok kötü olursan alkol al.
  • Matematiğe ve sosyale acil yüklen hocam.
  • Kardeşim,

Biyoloji’yi biyokamp ile
    Kimya’yı Kimyacı Gülçin Hoca’nın 7 hamlede kimya serisi ile bitir.
    Fizik daha meşakkatlidir diğerlerine göre o yüzden yorum yapamıcam.
    Tarih için OK Tarih
    Coğrafya için de Kampüs tekrar videolarını izle.
    Bir de naçizane tavsiyem: Alkol alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 5 Mayıs 2020; 21:19:29 >
  • Bir mf olarak tyt fizik bence kalan surede dokunma bile kimya biyo asil ayt kas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Hayır, bir yere yatmayacağım. Ama yatılı olmayan her hasta her şeyle baş edebilir ve etmek zorunda diye bir şey yok. Sen mükemmel ya da zeki değilsin, basit bir internet troll'üsün. İnsanlara kötü şeyler söylüyorsun. Bu sana vereceğim son cevap.

• rigbysandovalh R kullanıcısına yanıt
    Ya şunu kaale alıp cevap bile yazma bence hocam, parmaklarına yazık. Sadece kendini tatmin etmek istiyor, bunu da başkalarının moralini bozup kendini kutsayarak yapmaya çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abilerrrr,Yardım Edin Lütfen :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hukuk hukuktur. Bu 15k o kadar muhim mi. Kaldi ki hukuga yeter bu puan.

Sonrasi kendini gelistirmek giriskenliktir kardesim

• Ne yapacagina gelirsek bazen cozum cok basittir. Sadece sakin olman gerek.

B-612youtube
    Sınav 27-28 Hazirana alındı. Kaygıya yer yok Gelin Plan yapalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=NPPBGyKve9U&feature=youtu.be

Bu video mu izle. Aklindaki soruları da sorabilirsin

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    dostum troll amaçlı mı yazıyorsun bilmiyorum ama yorumların karamsar değil düpedüz mantıksız. senin paylaştığın yorumları görmek istemiyorum var mı böyle engelleme butonu
    Sen bilirsin ama bu dediğimi sınav anindada hatirlayacaksin

Sınav ani öyle bir andirki heyecandan ellerin titrer kafanı veremezsin soruyu okur anlamazsın.bari suanki netlerin korumak için bı 15 gün hastaneye yat sakinleş 59 gün var daha yoksa Simav'da o netlerin yarısını anca yaparsın anksiyete linkimle konuşursan konuş sana bunu soyleyecektir

• pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Ankara'da devlette ya da tam burslu hukuk düşünüyorum o yüzden en kötü 18k şart. Hiç mi olmaz?

• Kardeşim sınav hazirana alınır dedim mantıksız dediniz calismayanlar isyan eder dedim mantıksız dediniz bu arkadaşın bu neerler 10-15 k yi görmez dedim yukarda arkadaş hukuk gelir demiş.

Bak yine diyorum anksiyete ki bu arkadaş 15 gün hastaneye yatmazsa sınav heyecanından yaptığı netlerin yarısını bile yapamaz.rez al

kardeşim şu ite neden cevap veriyorsun ki? Gayet yapabilirsin netlerin ea ya göre iyi, kötü değil. Asıl kazananlar şu zamanda kazanacaklar ki sınav bir şeye benzemez o sorular sana kolay gözükür bana zor sakın karamsarlığa kapılma hiçbir şey için geç değil. Kendine güven yeter.

• Yeşil çay iç

• Bu sınav zamanı bunlar normal. Yaygın da bir durum. Arkadaşlarınla konuş, seninle benzer kaygıları yaşayanlarla da konuş. Bu şekilde böyle bir kaygıda yalnız olmadığını görürsün, biraz da bu durumu kendi icinde normallestirirsin . Bu senin faydana olur. Farklı talihsizliklerden dolayı belki de bu kaygıları bazılarından daha yoğun bazılarından daha az yaşıyorsundur kimbilir. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rigbysandovalh

Ankara'da devlette ya da tam burslu hukuk düşünüyorum o yüzden en kötü 18k şart. Hiç mi olmaz?
    Aa olmaz ne demek ya..
    Bunu. Kimse bilemez.
    Bak ben sinava girdigimde denemelerimde min sinif ogrt max ortalama hukuk geliyordu.
    Sınav sonucumda gazi hukuk geliyordu. :)
    Ama bunun sebebi benim her türlü hayatimi kurtaracagimi bilip rahat dusunmemdi. Sinif ogrt gelse bile kabulumdu

Sadece bildiginiz yerlerden soruların gelmeyecegi nereden belli.

Bak. Malatyada hukuk okusanda hayatin mahvolmaz. Hatta belkide hayatiniz icin daha makuldur bunu bilemezsin.
    Cok guzel calismissin ve cok guzel netlerin var. Keyfini sür. :)
    Videomda dediiim gibi rahat rahat calis eksiklerini kapat.

Sinava da rahat rahat gir. Senden iyisini mi bulacaklar avukat bey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.